IP: *.walbrzych.vectranet.pl 24.09.10, 23:29
Mam pytanie bo slyszalam ze jezdza jakies busy na trasie Wałbrzych- Legnica ale nie wiem czy to prawda czy komus sie pomylilo? Jesli tak to moze ktos wie jakiekolwiek godziny w jakich jezdzi? dziekuje z gory za informacje pozdrawiam :D
Obserwuj wątek
    • Gość: bus 31 Re: BUSy IP: *.ssp.dialog.net.pl 25.09.10, 12:34
      tak jezdza widzialem na przystankach 31 sam sie zdziwilem ze jest takie polaczenie
      • Gość: gość Re: BUSy IP: *.adsl.inetia.pl 25.09.10, 14:59
        chyba przypie...łeś w ten rozkład głową i coś ci sie pojebało pod deklem
        • Gość: stud Re: BUSy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.10, 14:24
          mnie rowniez interesuje takie polaczenie, takze jak ktos wie to piszcie
    • Gość: W-ch - Legnica Re: BUSy IP: *.walbrzych.vectranet.pl 27.09.10, 12:10
      O busach nic mi nie wiadomo, ale wiem, że jeździ PKS Inertrans Głogów, który przejeżdża przez Strzegom i Legnicę. A poza tym jest również PKS Zielona Góra.

www.e-podroznik.pl/public/timeTableSearcher.do
    • Gość: Kierman Re: BUSy IP: *.ssp.dialog.net.pl 27.09.10, 16:45
      Do Legnicy nie ma busów ale już niedługo Dyrda otwiera linię Kłodzko-Wałbrzych-Wrocław obsługiwaną luksusowymi, klimatyzowanymi autobusami iveco.
      • Gość: studentka Re: BUSy IP: *.walbrzych.vectranet.pl 27.09.10, 18:15
        aha no trudno wiec zostaja mi pksy ;/
        • Gość: ktoska do studentki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.10, 20:18
          a bedziesz studiowała w legnicy?Jak tak to na jakim kierunku i trybie? Sorry, że wypytuje, ale bede tam studiowac od tego roku i zamioerzam dojezdzac
          • Gość: studentka Re: do studentki IP: *.walbrzych.vectranet.pl 27.09.10, 21:39
            tak, stacjonarnie ekonomie i bede mieszkac w akademiku a ty co studiujesz?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka