Dodaj do ulubionych

Film o MPK na YouTube

IP: *.blue.kundencontroller.de 07.10.10, 20:16
Szukając dzisiaj filmików o naszym pięknym mieście natknąłem się na taki oto coś www.youtube.com/watch?v=kHm2BN3EHw4

Jestem w szoku.

Obserwuj wątek
    • Gość: podróżnik Re: Film o MPK na YouTube IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.10, 20:19
      ja też :(
    • Gość: Pasażer Re: Film o MPK na YouTube IP: *.ssp.dialog.net.pl 07.10.10, 20:23
      Ten film to jeszcze nic strasznego. Ostatnio podjechał ten Neoplan to przy hamowaniu cała podłoga się fałdowała. Jest też jeden nowy przegubowiec w którym kasownik leży na ziemi ...
    • Gość: Mechanik Re: Film o MPK na YouTube IP: *.adsl.inetia.pl 07.10.10, 20:24
      No co chcecie? śrubki nie miały nakrętek to powypadały
      • Gość: ged Re: Film o MPK na YouTube IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.10, 20:51
        Szkoda , bo nie widzicie w porównaniu do innych miast że Wałbrzyski tabot autobusów nie jest taki zły . MPK kupiło kilkanaście nowych autobusów jednakże wałbrzyszanie widzą tylko to co im przeszkadza więc opanowali do perfekcji marudzenie i narzekanie na wszytsko w tym miescie bo nie znam ani jednej rzeczy którą by wychwalali ...
        • Gość: Piotrek Re: Film o MPK na YouTube IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.10, 22:02
          Jakie nowe autobusy mas zna myśli ? 14 Citelisów, przy których na każdej dziurze praktycznie wszystkie elementy autobusu wydają przeraźliwy jęk (wygodniejszym autobusem był jelczowski Gniot) ? Czy też chciałeś napisać o siedmiu połamanych Karosach ? Nie, już wiem, przecież kilka lat temu zakupiono używane Jelcze ... W wakacje miałem nieprzyjemność korzystania z usług wałbrzyskich autobusów i de facto żadnego nowego NIE SPOTKAŁEM :) ...
        • Gość: Kierman Re: Film o MPK na YouTube IP: *.adsl.inetia.pl 07.10.10, 22:03
          no tak na 90 autobusów 60 jest w stanie fatalnym. To powód żeby wychwalać MPK na każdym kroku
          • Gość: janek Re: Film o MPK na YouTube IP: *.walbrzych.vectranet.pl 07.10.10, 22:14
            jak sie ma fiuta zamiast prezesa to tak wlasnie jest.Swinia publicznie oglasza od roku ze beda nowe autobusy a nie beda!!!! bo szmaciaz kruczek wypompowal MPK na wlasne cele.Tabor porazka nie wszystkie wozy sa na trasie bo reszta smietnikow stoi w naprawie a 5 wozow na klockach jako dawcy czesci.Ale skur...wy...syny opisuja ze walbrzych sie zmienia ze mamy niezawodny tabor,niedymiace autobusy sie znaczy ekologiczna ale miesiecznie spalaja one setki litrow oleju silnikowego.Mobruk to przy tym pesteczka.
    • Gość: ja Re: Film o MPK na YouTube IP: *.adsl.inetia.pl 07.10.10, 22:44
      Jakość filmu marna ale podkład muzyczny super :)
    • Gość: piaskiemwoczy Re: Film o MPK na YouTube IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.10, 06:45
      Hehe najlepsza jest reklama z tyłu autobusu ...nie igraj z losem sprawdź swój samochód... jak oni takie mają normy to ja dziękuję. :D
      • Gość: zenek Re: Film o MPK na YouTube IP: *.chello.pl 09.10.10, 07:43
        mpk to najlepszy transport w miescie
        • Gość: bus Re: Film o MPK na YouTube IP: *.ssp.dialog.net.pl 09.10.10, 08:23
          a moim "faworytem" jest bezsprzecznie autobus o numerze 221- wygląda podczas jazdy jak meteoryt wchodzący w atmosferę ziemską...Taki cudowny warkocz dymu ciągnie za sobą, że kiedyś myślałem, że się rzeczywiście pali!
          • Gość: Karol Re: Film o MPK na YouTube IP: *.ssp.dialog.net.pl 09.10.10, 09:53
            Maja takie same normy przy naprawach jak przy obsadzaniu stanowisk. Darek Kołdon wieczny dyrektor partyjny zna sie na swojej pracy tak, ze można zobaczyć na tym filmie. Całe te miasto to sami fachowcy od Kruczkowskiego zaczynając.
    • Gość: Prezes Re: Film o MPK na YouTube IP: 178.235.49.* 09.10.10, 16:57
      Teraz kupiłem nowe autobusy za pieniądze, których nie mam to na jakiś czas mordy się wam pozamykają. W międzyczasie wałek z przetargiem wypali i będziemy was wozić tymi trupami nadal.
    • Gość: wałbrzyszanin czyja to wina że autobusy są w takim stanie - wasz IP: *.ssp.dialog.net.pl 10.10.10, 13:26
      To wasza wina że autobusy są w takim stanie nie innym , niszczycie wszystko bo to nie wasze , niszczycie bo chcecie pokazać co to nie wy , co do kierowców autobusów to też macie duży wkład w firmę MPK tak pracujecie a mało tego podjeżdżają bod swoje miejsca zamieszkania i parkują autobusami bod domem na ulicy a na forum się wypowiadają , to samo mieszkańcy miasta niszczą a potem pretensje mają , po prostu jesteście bandą debili
      • Gość: Pasażer Re: czyja to wina że autobusy są w takim stanie - IP: *.adsl.inetia.pl 10.10.10, 18:05
        o tak...
        To my pasażerowie połamaliśmy podłogę w autobusie, to my tak pospawaliśmy kratownice, że nie wytrzymała. To my tak naprawialiśmy silniki, ze dymią. Oczywiście to wszystko nasza wina. To też my brudnymi łapami otwieramy tylnie klapy i nie raczymy po sobie wytrzeć odciśniętych brudnych dłoni.
        Bo my nie mamy nic innego do roboty bo w mieście nie ma żadnych rozrywek.

Więc także i ty osobo blisko związana z MPK zacznij to robić to może kolejna część filmiku się pojawi w sieci !

• 1sz-truten Re: czyja to wina że autobusy są w takim stanie - 11.10.10, 09:30
          Wyglada na to ze tu troche znormalnialo ?
          kiedy ostatnio pisalem ze MPK to dziadostwo
          to banada zyjaca z tej firmy nieomal mnie zjadla zywcem na forum

ale dzisiaj widze ze jakos ich juz nie ma na forum
          czyzby wyjechali do Irlandii czy Brytfanny i teraz tam zajezdzja lewa strona ?

jak to milo wiedziec ze juz tam nie pracuja
          • Gość: FAN Re: czyja to wina że autobusy są w takim stanie - IP: *.adsl.inetia.pl 11.10.10, 14:46
            a co mają pisać. Ten filmik to dowód na to, że igrają z życiem pasażerów. Wolą siedzieć cicho bo sie boją.
            Zastanawia mnie gdzie jest Policja i IDT ? i dlaczego nic nie robią
    • Gość: fdsg Re: Film o MPK na YouTube IP: *.adsl.inetia.pl 12.10.10, 17:18
      :) nie ma to jak wygodny sprinter za 2 zł.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka