Dodaj do ulubionych

Ruch Poparcia Janusza Palikota

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.10, 09:40
Witam.

Jak wiecie ruszył już ruch Nowoczesna Polska J.Palikota.
Wszystkich zainteresowanych i chcących brać udział w naszych działaniach zapraszam na forum nowoczesna.org.pl (dolnośląskie-powiat wałbrzyski) lub palikot.eu (ruch poparcia-powiat wałbrzyski)
Znajdziecie tam wszystkie informacje z naszej bieżącej i przyszłej działalności.
Mam nadzieję, że Wałbrzych nie zawiedzie.

Pozdrawiam,

J.Z
Obserwuj wątek
    • Gość: miau, miau Re: Ruch Podarcia Janusza Palikota IP: *.walbrzych.vectranet.pl 13.10.10, 10:25
      wlazł palikotek na płotek i mruga, piosenka jego nie będzie długa
    • Gość: imię44 Re: Ruch Poparcia Janusza Palikota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.10, 10:48
      Może jakieś spotkanie zorganizujemy, poznamy się i wymienimy poglądami?
      • Gość: J.Z Re: Ruch Poparcia Janusza Palikota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.10, 11:11
        Naturalnie jestem za zorganizowaniem spotkania w najbliższym czasie właśnie w Wałbrzychu.

Zapraszam wszystkich sympatyków do wpisywania się na forach o których wspominam wyżej - to pozwoli nam ocenić ile jest osób zainteresowanych i obrać sposób dalszych działań.
        Jutro tj. 14.10.2010 o godz. 19 we Wrocławiu organizowane jest spotkanie wszystkich zainteresowanych z woj. dolnośląskiego na które zapraszam.Szczegółowe informacje znajdują się na forach.
        Pozdrawiam
        J.Z

• Gość: imię44 Re: Ruch Poparcia Janusza Palikota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.10, 12:33
          Dziękuje za informacje, wyczytałem już wprawdzie na forum RPJP na którym od dziś jestem zarejestrowany. :)
          • Gość: J.Z Re: Ruch Poparcia Janusza Palikota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.10, 20:20
            Witam kolejnego sympatyka naszej incjatywy, i cieszę się że w naszym mieście znajdują się ludzie którzy chcą się przyłączyć do RPJP.
            Czekamy na kolejnych chętnych, bo póki co jesteśmy na szarym końcu...
            Pozdrawiam wszystkich.

J.Z
            • lekarzspecjalista Re: Ruch Poparcia Janusza Palikota 13.10.10, 20:30
              Sądzę, że ruch będzie miał w naszym mieście duże poparcie. Obserwuję z sympapatią, choć nie są mi bliskie libertyńskie pomysły Pana P.
              • Gość: abigail Re: Ruch Poparcia Janusza Palikota IP: *.adsl.inetia.pl 13.10.10, 20:38
                ruch poparcia żołądkowej gorzkiej
                chlapnijcie sobie będzie Wam łatwiej znieść rzeczywistość
                • lekarzspecjalista Do abigail 13.10.10, 20:39
                  namawiasz do zażywania alkoholu /lub dopalaczy?
                  uważaj, bo cię pisiory dopadną i jak zmaora za gardło złapią a dalibóg i zaduszą!!!!!!!!!!
                • Gość: lok Re: Ruch Poparcia Janusza Palikota IP: *.walbrzych.vectranet.pl 13.10.10, 20:42
                  a później poparcie dla klubu AA
                  • lekarzspecjalista Re: Ruch Poparcia Janusza Palikota 13.10.10, 20:50
                    Oj, klub AA ma moje poparcie od dawna, gorzej jest z KKK, który pod pozorem obrony krzyża rozplenił się wśród ubogich duchem.
              • Gość: J.Z Re: Ruch Poparcia Janusza Palikota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.10, 20:53
                Witam.

Zapraszam wszystkich do zapoznania się z ulotką na temat 15 postulatów(nowoczesna.org.pl/viewtopic.php?f=37&t=271).Nie trzeba się ze wszystkimi zgadzać, ale jeśli choć 50% jesteście w stanie przyjąć - to już dobry początek. Cała reszta będzie dopracowywana....
                Nawet największych sceptyków zapraszam na forum nowoczesna.org.pl na którym można wziąć czynny lub jak ktoś woli - bierny udział w tym co robimy.
                Swoje poparcie deklarują prawnicy, lekarze i wiele innych osób które realnie chcą coś zrobić.
                Nawet jak się nie uda, to przynajmniej będziemy mieli czyste sumienie że próbowaliśmy.

Pozdrawiam,

J.Z
                • lekarzspecjalista Re: Ruch Poparcia Janusza Palikota 13.10.10, 20:57
                  Up
                  • Gość: lok Re: Ruch Poparcia Janusza Palikota IP: *.walbrzych.vectranet.pl 13.10.10, 21:39
                    ubodzy duchem lubią wysiadywać przed gabinetami a po otrzymaniu recepty na zdrowie,
                    łykają nie zawsze kolorowe drażetki zwane autosugestią
                    • lekarzspecjalista Re: Ruch Poparcia Janusza Palikota 13.10.10, 21:43
                      Ubodzy duchem radko chodzą do lekarza. A do specjalisty wcale. Nie stać ich.
                      Ale nie chodzi o pieniądze.
                      Chodzi o odwagę stanięcia w prawdzie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka