Gość: trolllllllllllllll IP: *.dialog.net.pl 15.10.10, 18:01 Połowa lokali w Victorii pusta - jakie miasto taka galeria ZOBACZ: www.galeriavictoria.pl/swf/mapa.swf Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sadf Re: Połowa lokali w Victorii pusta - jaki Wałbrzy IP: *.adsl.inetia.pl 15.10.10, 18:07 bo po co otwierac sklep w Wałbrzychu skoro i tak ludzie bedą jezdzic na zakupy do Wrocławia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ged Re: Połowa lokali w Victorii pusta - jaki Wałbrzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.10, 19:04 Znajdz mi 5 galerii handlowych które w dniu otwarcia miały 100 % zajetych powierzchni . Jacy ludzie takie miasto . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kkk Re: Połowa lokali w Victorii pusta - jaki Wałbrzy IP: *.centertel.pl 15.10.10, 19:53 Ludzie, pochwała konsumpcji i wzorce z tv wam na łeb padły.Czy Wałbrzych koniecznie ma być Londynem czy Paryżem? Zasciankowość to nasz urok, żadne galerie czy rewitalizacje tego nie zmienią.Czyż nie lepiej jest pogodzić się z rzeczywistością? Co kogo obchodzą jakieś lokale w viktorii, ja się cieszę że mogę sobie kupić codzienny chleb i jarzynki na zieleniaku. Wrocław to Wrocław, my to my a Struga to Struga i nic tego nie zmieni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Połowa lokali w Victorii pusta - jaki Wałbrzy IP: *.walbrzych.vectranet.pl 16.10.10, 09:20 kto cie spłodz.ł i po co Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Padme Re: Połowa lokali w Victorii pusta - jaki Wałbrzy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.10.10, 09:58 Do wocka będą jeździć tylko frajerzy, teraz od nas wrocek może się uczyć. Jeśli chodzi o sklepy to w najbliższym miesiącu będą otwarte już wszystkie punkty. A wy malkontenci, demagodzy i nieudacznicy obudźcie się bo mieszkacie w pięknym mieście z potężnym potencjałem! Przestańcie narzekać i weźcie się do roboty aby zmieniać rzeczywistość i wasze otoczenie na lepsze, odpowiadające waszym potrzebom i wymaganiom! My WAŁBRZYSZANIE jesteśmy dumni z VICTORII i WAŁBRZYCHA!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: auron @Padme - RE: Połowa lokali w Victorii pusta IP: *.walbrzych.vectranet.pl 17.10.10, 12:32 @Padme: Żeby zmienić miasto na lepsze nie wystarczy tylko "zacząć od siebie i zmieniać swoje otoczenie". Mam sam wyjść na ulicę i wyremontować drogi? A może mam remontować stare kamienice w mieście (miasto tylko robi przednią elewacje - to żaden remont)? Owszem, dobrze by było aby ludzie wykazywali inicjatywę, mieli w sobie więcej optymizmu i dbali o swoje miasto np. nie niszcząc mienia lub nie śmiecąc. Podejście, które Ty proponujesz jest takie, że zrzucasz winę za stan miasta na mieszkańców a nie wymagasz od ludzi którzy miastem rządzą i biorą za to pieniądze. Wiesz dlaczego Wałbrzych się nie rozwija? Ponieważ władza w swoich działaniach nie przejawia lokalnego patriotyzmu i nie troszczy się o lepsze warunki życia mieszkańców. Owszem, kiedy zapytasz dowolnego decydenta to odpowie Ci ze kocha to miasto. Że są inwestycje, że Wałbrzych się zmienia itp. Tyle że kiedy spojrzy się na to wszystko z dystansu to widać ze są to działania pozorowane. Co z tego ze powstanie np. stara kopalnia skoro obok sypią się kamienice a drogi są dziurawe. Tyle że prawdziwy remont kamienic i łatanie dziur w ulicach nie ma takiej wartości promocyjnej i nie jest spektakularnym projektem. To miasto nigdy się nie zmieni jeśli władza nie zacznie naprawiać jego fundamentów a nie realizować projekty które ładnie wyglądają w broszurach reklamowych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: galerian Re: Połowa lokali w Victorii pusta - jaki Wałbrzy IP: *.adsl.inetia.pl 15.10.10, 19:47 gdybyś się dobrze przyjrzał, to zobaczyłbyś że cyferki 0,które ukazuja sie na tej mapie oznaczaja poziom ( 0-parter,1-piętro).Dobrze,że na miejscu jest VISION EXPRESS,przyda Ci się Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: insider Re: Połowa lokali w Victorii pusta - jaki Wałbrzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.10, 22:41 Jakże trafnie dobrany pseudonim... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wix Re: Połowa lokali w Victorii pusta - jaki Wałbrzy IP: *.dialog.net.pl 16.10.10, 09:37 Nic tam dla mnie nie na. Po ch komu ta wiktoria w wałbrzychu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bzdura piszesz bzdury IP: *.ssp.dialog.net.pl 16.10.10, 12:02 bylem dzis w gakerii i kilka jest tylko pustych a wiekszosc jest otwarta wiec piszesz bzdury chyba tylko z 5 sklepow nieczynnych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szał minie Re: piszesz bzdury IP: *.walbrzych.vectranet.pl 16.10.10, 12:35 szał na galerie szybko minie, ludzie w wałbrzychu zbyt biedni i zadłużeni szybko sobie odpuszczą, sklepy które płaca ogromny, miesięczny haracz będą padać jeden po drugim i wszystko wróci do normy hyhyhyyh wałbrzych to wałbrzych w ni ch...a ku... nic tego nie zmieni ziomeczkowie ROTFL Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ekonomista Re: piszesz bzdury IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.10, 13:02 moim zdaniem 100% lokali będzie zagospodaowanych tzn funkcjonujących, nawet jak jakis padnie to na miejsce wejdzie drugi, nie bedzie sytuacji ze beda powierzchnie niewynajete z powodu czynszu. Jesli czynsz bedzie za wysoki to galeria obnizy do takiego poziomu na jakim chetni sie znajda. Przeciez wybudowali to specjalisci a nie glupki spod monopolu, przewiduja wiecej niz my. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anal-izator Re: piszesz bzdury IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.10, 14:25 biednyś boś głupi. Wolę kupić cos porządnego nawet w galerii i dać parę zł wiecej niż ten chłam na manhatanie na piaskowej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lulu Re: piszesz bzdury IP: *.ssp.dialog.net.pl 16.10.10, 15:55 jesteś biedny i zadłużony, nie znaczy że wszyscy są, cieciu spod Biedronki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: piszesz bzdury IP: *.147.241.248.nat.umts.dynamic.eranet.pl 16.10.10, 17:17 Prawdziwy TROLL - pewnie nie był, a trolluje. Jest trochę zamkniętych, ale max. 25 %. Poza tym wiele lokali wystartuje w ciągu 2-4 tygodni po 16 października... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NIKT ale dlaczego go obrażasz? IP: *.ssp.dialog.net.pl 16.10.10, 18:26 >jesteś biedny i zadłużony, nie znaczy że wszyscy są, cieciu spod Biedronki cieciu spod Galerii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rtg Re: piszesz bzdury IP: *.walbrzych.vectranet.pl 16.10.10, 20:00 no cóż... to że ty pochodzisz z takiego środowiska nie znaczy ze caly swiat taki jest. po prostu to zrozum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lesio Re: piszesz bzdury IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.10, 22:43 hahaha cała biedota Wałbrzycha ruszyła dzis do galeri :D widziałem ludzie kupywali najtańsze rzeczy jakie tam bylo :P paski za 3 zł gumki do włosów. ludzie na poziomie ruszą dopiero wtedy jak cała biedota zobaczy ze to miejsce nie dla nich, a popyt na pewno będzie zobaczcie jakie bryki po Wałbrzychu jeżdżą :P Pozdrowienia dla Kumatych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NIKT edit IP: *.ssp.dialog.net.pl 16.10.10, 22:52 Zapomniałam zapytać, co ty kupywałeś - bo chyba nie słownik? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poczwar Re: edit IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.10.10, 10:08 chyba -kupowałeś- dzizas! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NIKT Lesio kupywał słownik IP: *.ssp.dialog.net.pl 17.10.10, 14:59 Bo tam było Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: izzy_ofender Re: Lesio kupywał słownik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.10, 15:15 Haha, lesio to ten z wypasionej bryki rzecz jasna:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GOŚĆ Re: Połowa lokali w Victorii pusta - jaki Wałbrzy IP: *.16.126.lan.e-wab.pl 19.10.10, 16:58 Nigdy nie ma całkowitego zapełnienia. Oby tylko nowe marki nie była takie jak we wrocławskiej Renomie Odpowiedz Link Zgłoś