Gość: Wrestler/ Amator IP: *.walbrzych.vectranet.pl 16.10.10, 18:41 Takie proste pytanie, czy w Wałbrzychu są osoby interesujące się tym sportem/ rozrywką ( tak tak tak wszyscy wiemy 60 SCENARIUSZ 40 PRAWDZIWE AKCJE ) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: JK Re: World Wrestling Entertainment IP: *.ssp.dialog.net.pl 16.10.10, 20:22 Mylisz się. 100% scenariusz 0% prawdziwe akcje. Żenujące przedstawienie dla gawiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fan Re: World Wrestling Entertainment IP: *.walbrzych.vectranet.pl 16.10.10, 22:21 Drogi gościu. Mylisz się byłem na gali SMACKDOWN ! I powiem ci że trzeba mieć umiejętności aby robić takie coś. Widziałem wiele akcji które nie były udawane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Booyaka booyaka Re: World Wrestling Entertainment IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.10, 23:17 Ja osobiście oglądam, Smackdown, Raw, NXT oraz gale PayPerView. Jakby co to mail do mnie HunterHTR10@o2.pl gdyby ktoś chciał pogadać :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafał l Re: World Wrestling Entertainment IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.10, 20:36 rozrywka dla prostaczków :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fan Re: World Wrestling Entertainment IP: *.walbrzych.vectranet.pl 18.10.10, 10:03 Sam jesteś prostakiem cioto !!!!! Co za pedał ku... !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JK Re: World Wrestling Entertainment IP: *.ssp.dialog.net.pl 18.10.10, 17:36 No, to się popisałeś kulturą i opanowaniem typowymi dla fanów tej "rozrywki". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kabanos Re: World Wrestling Entertainment IP: *.bethere.co.uk 18.10.10, 17:42 Bez przesady, dla prostakow to sa koncerty Edyty N. oraz wybory samorzadowe. Polecam film "Wrestler" ze starym, dobrym i wielokrotnie operowanym Mickey'em Rourke, dosc realistycznie pokazuja tam jak to dziala. Uklada sie scenariusz ale sama walka i style sa juz improwizowane, podzial 60:40 lub 70:30 dla niedowiarkow jest tu jak najbardziej na miejscu. Odpowiedz Link Zgłoś