Dodaj do ulubionych

PUB Stodoła

IP: *.walbrzych.vectranet.pl 01.11.10, 14:45
Odwiedziłem po remoncie ten pub i całkiem miłe zaskoczenie, ponoć ma być muzyk tam który będzie przygrywał na pianinie :)
Obserwuj wątek
    • Gość: tez Andrzej Re: PUB Stodoła IP: *.walbrzych.vectranet.pl 01.11.10, 17:22
      to juz sie skonczyl remont? powinni jakos to zareklamować
      • Gość: ---- Re: PUB Stodoła IP: *.walbrzych.vectranet.pl 01.11.10, 17:41
        no to przecież reklamują ;-)

swoją drogą ciekawe jak teraz tam będzie ? rozumiem że właściciele ci sami wciąż ? może stół do bilarda będzie już ok ? :P

heh klimatyczna knajpka niegdyś .
        • Gość: x Re: PUB Stodoła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.10, 19:11
          gdzie to jest?
          • Gość: ja Re: PUB Stodoła IP: *.walbrzych.vectranet.pl 04.11.10, 13:37
            ul. senatorska koło marketu ECO
            dobrze że wyprali tą szmatę pod sufitem to nie śmierdzi tym dymem z papierosów
            • Gość: kkk Re: PUB Stodoła IP: *.walbrzych.vectranet.pl 04.11.10, 13:55
              ćpuny tytoniowe na zewnątrz
              • Gość: tytoń max Re: PUB Stodoła IP: *.ssp.dialog.net.pl 05.11.10, 05:03
                to nie ćpuny, to ludzie chorzy:)
                • Gość: Pepe Re: PUB Stodoła IP: *.walbrzych.vectranet.pl 05.11.10, 17:49
                  dokładnie, ćpuny to u papuga siedzą !
                  • Gość: sandra Re: PUB Stodoła IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 15.11.10, 14:05
                    ByŁam ostatnio na piwku i powiem szczerze nic ciekawego się nie zmieniło:) fakt jest napewno czyściej i pab rozświetlal!!! Ale moim zdaniem powinna tam być dobra muza,mogliby tam gdzie jest bilard zrobić jakieś wieczorki taneczne w sobotę jakiś dj> napewnno by mieli więcej klijentów!!! Bo jak narazie to dalej ta sama ekipa czyli stare dziady!!hmmmmm ps . apel do wlascicieli ROZWASZCIE TO!
    • Gość: Gosia Re: PUB Stodoła IP: *.walbrzych.vectranet.pl 14.11.10, 15:07
      Byłam tam i potwierdzam jest bardzo fajnie, jak za dawnych czasów. Polecam
      • Gość: olo Re: PUB Stodoła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.10, 12:44
        Tu chodzi o ten lokal w Boguszowie Gorcach a wy tu pierdzicie jakieś głupoty. Stodoła jest ok prawie jak w warszawie
        • janekzz Re: PUB Stodoła 04.10.13, 20:55
          Na podzamczu jest muzyk w soboty a w piatek gra Dj można tupnać nogą no i i jest czysto

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka