Dodaj do ulubionych

Tylko Piotr Kruczkowski

IP: *.ptrhosting.com 15.11.10, 17:47
Spośród kandydatów na prezydenta miasta tylko pan Kryczkowski i pan Gołębiewski reprezentują poziom godny prezydenta. Pana Gołębiewskiego, według mnie eliminuje wiek i brak pewnej dynamiki, dlatego napewno zagłosuję na pana Kruczkowskiego.
Obserwuj wątek
    • Gość: 1 Re: Tylko Piotr Kruczkowski IP: *.dialog.net.pl 15.11.10, 18:06
      mam to w dupie
      • Gość: ad Re: Tylko Piotr Kruczkowski IP: *.walbrzych.vectranet.pl 15.11.10, 18:09
        ja tez heh
    • krlnbg Re: Tylko Piotr Kruczkowski 15.11.10, 19:32
      Gość portalu: Kasia napisał(a):

> Spośród kandydatów na prezydenta miasta tylko pan Kryczkowski i pan Gołębiewski
      > reprezentują poziom godny prezydenta. Pana Gołębiewskiego, według mnie elimin
      > uje wiek i brak pewnej dynamiki, dlatego napewno zagłosuję na pana Kruczkowski
      > ego.

POPIERAM KASIĘ. PIOTR KRUCZKOWSKI TO JEDYNY KANDYDAT, KTÓRY ZASŁUGUJE NA TO,OBY NA NIEGO GŁOSOWAĆ!
      KAMPANIA WYBORCZA JEGO KONTRKANDYDATÓW TO ZWYKŁE MRZONKI! OBUDZILI SIĘ NA MIESIĄC PRZED WYBORAMI, MÓWIĄ CO MOŻNA ZROBIĆ ... ZAPREZENTOWALI TO O CO PAN KRUCZKOWSKI WALCZY JUŻ DRUGĄ KADENCJĘ.
      • witoldszpur Re: Tylko Piotr Kruczkowski 16.11.10, 00:35
        BO MY WSZYSCY JESTEŚMY JEDYNI I WYJĄTKOWI - propozycja: głosujmy na siebie wzajemnie :). To jedyny i słuszny wybór !

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka