Dodaj do ulubionych

media markt - dzial komputerowy

IP: *.walbrzych.vectranet.pl 23.12.10, 08:00
Moj wynik: 5 razy dzwonilem na informacje z prosba o polaczenie z dzialem akcesoria komputerowe o dziwo za ostatnim razem ktos odebral, a nie rozlaczalem sie po minucie polaczenia. Chcialem dowiedziec sie o cene routera i o dziwo dowiedzialem sie, ze pracownik, ktory odebral jest z innego dzialu i nie posiada cennika do tych sprzetow. Jest tylko jeden dzial z akcesoriami komputerowymi, wiec zadzwonilem ponownie ale juz nikt nie odebral - gluchy telefon...Mieliscie podobne problemy z dzialem komputerowym?
Obserwuj wątek
    • Gość: też klient Re: media markt - dzial komputerowy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.12.10, 09:40
      Najwidoczniej firma Media Markt traktuje Cię jak większość potencjalnych klientów czyli jak idiotę. A ponieważ oni są 'nie dla idiotów' więc nie masz co się skarżyć. Router kupisz bez problemów w sklepach komputerowych w centrum miasta. Nie bądź idiotą, nie kupuj w Media markt
    • Gość: Ulek Re: media markt - dzial komputerowy IP: *.ssp.dialog.net.pl 23.12.10, 10:09
      Racja. Media Markt traktuje klientów jak idiotów. Czaruje reklamami a średnią marżę utrzymuje na poziomie 40%. Kupuj w normalnych sklepach bo jest taniej. Sam się o tym przekonałem.
      • Gość: gosc Re: media markt - dzial komputerowy IP: *.walbrzych.vectranet.pl 23.12.10, 10:12
        I tak zrobilem, routera zakupilem na Piaskowej w proline. Nie chcialo mi sie czekac na nastepne "gluche" polaczenie z akcesorami komputerowymi w media markt.
    • Gość: anka Re: media markt - dzial komputerowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.10, 13:04
      Dokładnie. Nie kupuj tam. Kupiłam na aukcji alle... lokówko-suszarkę za 135zł (z przesyłką), identyczna w MM jest w cenie 189zł. Niezła przebitka :)
      • Gość: :P Re: media markt - dzial komputerowy IP: 46.112.152.* 23.12.10, 16:47
        A dajcie spokój, tam największa przebitka na małych pierdołach od komputerowych począwszy. Dziękuje za taki sklep.
        • Gość: Ebany Re: media markt - dzial komputerowy IP: *.ssp.dialog.net.pl 23.12.10, 19:03
          Ciekawe co na to w Świebodzinie ?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka