Dodaj do ulubionych

bezdusznosc lekarki

IP: 78.9.17.* 06.01.11, 20:21
Wczoraj miałem okazje przebywac w przychodni przy ulicy wysockiego.Koło mnie siedziała starsza kobieta , która najwyrazniej zle sie czuła,zapytana wyżaliła się ,że 40 lat przepracowała jako pielęgniarka słuzac chorym,a teraz bedac w nagłej potrzebie nie została przyjeta przez panią doktor .Na szczęscie dostała się do innego lekarza.Zapomniałbym o tym incydencie bo przeciez takie zachowanie w służbie zdrowia to nie nowośc , ale niespełna godzine potem na Nowym Miescie widziałem tą sama kobiete lezacą na sniegu,i nadjezdzajaca karetke.
Obserwuj wątek
    • Gość: Wkurzona Re: bezdusznosc lekarki IP: *.ssp.dialog.net.pl 06.01.11, 21:16
      Butne i aroganckie często środowisko.Mają swoje godziny pracy,po których powołanie i przysięga Hipokratesa już nie obowiązuje.Można by przytoczyć przykładów takiego traktowania dziesiątki ze swojego otoczenia.Nie wiadomo oczywiście z jakiego powodu lekarka jej nie przyjęła.Mogła sama się źle czuć,ale...
      Ostatnio siostra pojechała do szpitala z małym dzieckiem w bardzo ciężkim stanie i akurat trafiła na koniec zmiany.Pani doktor była bardzo niezadowolona bo już spakowana do domciu.Mimo że 10 minut zostało ostatecznie musieli czekać na następną bo ta tak się nafukała że o Boże.Wariactwo jakieś!!!Gdzie wartości?!!!
      • Gość: prawda a gó....no prawda IP: *.ssp.dialog.net.pl 06.01.11, 22:23
        Piszecie bzdury byłam światkiem w szpitalu, jak ludzie traktują ludzi ze szpitala , najpierw wymagajcie kultury od siebie a później żądajcie od lekarzy, a tak przy okazji chciała bym BARDZO PODZIĘKOWAĆ chłopakowi ze szpitala na piaskowej górze za bardzo dobrą opiekę nad moją mamą.
        Chłopaku w niebieskim ubranku dziękuję bardzo, jak ktoś to czyta ze szpitala to proszę przekazać podziękowania. albo jak ten chłopak sam to czyta to bardzo dziękuję, nie wiem jak się nazywa ale był w niebieskim ubranku tym ze szpitala ,krótko ścięty na samym dole .
        • Gość: opinia Re: a gó....no prawda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.11, 20:11
          chyba mylisz rzeczywistość z "Na dobre i na złe", oczywiście trafiaja sie wyjatki, ale wiekszosc lekarzy traktuje pacjentow opryskliwie, nie jak klienta, a pacjent to klient i to nie tylko w gabinecie prywatnym, w panstowej przychodni i szpitalu tez, w koncu NFZ placi im z naszych skladek
          wolalabym nie placic tych ubezpieczen i wykupic prywtna polise, w takich klinikach przynajmiej sie pacjenta szanuje
        • Gość: Do Prawdy Re: a gó....no prawda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.11, 10:54
          "Krotko ścięty na samym dole" hmmm to aż tam mu zajrzałaś?:)
      • Gość: W dooopie mam ZUS Re: bezdusznosc lekarki IP: *.dynamic.chello.pl 06.01.11, 22:26
        Dlatego od 19 lat nie płacę złodziejom tylko sam się ubezpieczam.
        A lekarze, gdy tylko sie dowiedzą, ża mam "prywatkę" stają się baaaardzo mili...
        Wniosek: Jeeepać ZUS, ubezpieczyć sie prywatnie.
        taniej, lepiej, pewniej.

W razie pytań, służę pomocą
        • Gość: Wkurzona Re: bezdusznosc lekarki IP: 188.33.220.* 07.01.11, 09:58
          Tez tak kombinowałam ale prywatne ubezpieczenie nie pokrywa koszów leczenia szpitalnego (chyba,że bulisz 1500 miesięcznie)lub max.do 3 tysięcy i tylko przy planowanych zabiegach.Nieszczęśliwych wypadków nie ubezpieczają.
        • Gość: Adam Re: bezdusznosc lekarki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.11, 20:46
          Jestem zainteresowany pomocą!!! Do dooopie mam ZUS
      • Gość: Tola Re: bezdusznosc lekarki IP: *.walbrzych.vectranet.pl 07.01.11, 19:08
        Powołanie to do wojska lub do seminarium, a przysięgą się nie zajmuj bo nie ty ją składasz.
        Sądzą po sposobie wypowiedzi i tak jej nie zrozumiesz.
        • Gość: Wkurzona Re: bezdusznosc lekarki IP: *.ssp.dialog.net.pl 08.01.11, 15:13
          A ty,to jedna z tych sfrustrowanych lekarek,którą rodzice lekarze wysłali siłą na studia,pozbawiając możliwości realizacji własnych marzeń.
          Tak sadze po tonie twojej wypowiedzi oczywiście :)
          • Gość: .... Re: bezdusznosc konowały IP: *.walbrzych.vectranet.pl 08.01.11, 20:54
            święta racja dzieciaki lekarzy nadają się tylko na konowałów bo do niczego się nie nadaja tylko na robieniu pieniędzy na ciemnych ludziach
      • Gość: lalka Re: bezdusznosc lekarki IP: *.dip.t-dialin.net 09.01.11, 11:59
        pani doktor wkurzyla sie ,bo akurat juz konczyla prace a tu jakis beznadziejny rodzic z dzieckiem z goraczka przychodzi i przeszkadza.wszyscy lekarze w walbrzyskich szpitalach uwazaja ze ludzie zglaszaja sie do szpitali bo nie maja nic innego do roboty w domu i stwierdzili ze pojda do szpitala posiedza 5 godzin i poczekaja na laskawie milosciwego pana lub pania doktor,przeciez to taka fajna rozrywka(oczywiscie w oczach lekarzy),dlatego smiesza mnie te wszystkie certyfikaty w szpitalu na piaskowej gorze i pokazywanie ze sa na 18 miejscu w jakims beznadziejnym rankingu,a rzeczywistosc jest zupelnie inna,tylko ze tej rzeczywistosci Szelemej nie chce dostrzec,to jak za Gierka,malowali trawe na zielono,zeby wygladalo ze jest dobrze w kraju.Szelemej otworz oczy bo obudzisz sie z lapa w nocniku pelnym gowna
    • Gość: do wdoopie mam ZUS Re: bezdusznosc lekarki IP: *.versanet.de 06.01.11, 22:52
      A mozesz mnie pokierowac tzn gdzie sie ubezpieczasz i itp.Jestem w tym zielona nawet nie wiem gdzie pytac,a Zus tez juz mam w czterech literach.Placisz im placisz , a jak zachorujesz to na nic nie ma co liczyc.Moj meil: renatabe1234@wp.pl
      • Gość: g.n. Re: bezdusznosc lekarki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.11, 08:28
        doprowadzą kiedys do tego, ze latarnie beda pelne ..
        • Gość: NIKT Gorzej niż w średniowieczu IP: *.ssp.dialog.net.pl 08.01.11, 23:00
          Zamiast dziesięciny połowina i zostaje ciulina ;) A latarnianki też opodatkują - podatkiem latarniowym albo ch..owym. Może nawet będą dawały ryczałtem. W odróżnieniu od szwabów na jedną qrwe przypadanie 5 urzędników do ściągania. Pewnie powstanie ustawa o qrwieniu i robieniu galki i 1000 poprawek do poprawek. 100000 nowych miejsc pracy dla prawników i księgowych wyspecjalizowanych w art. na temat qrwienia. Lol. I automaty w Auchanie na ch..&&%. Mnie poniosło - w sumie to jest jakiś przyszłościowy pomysł na biznes ;)
    • Gość: edi Re: bezdusznosc lekarki IP: *.adsl.inetia.pl 08.01.11, 23:26
      pacjent ty nie ćpaj tyle. Takie bajeczki to możesz opowiadać ale komuś naiwnemu. Kurwa zapominam ze ba tym forum wszyscy wszystko przyjmują za dobrą monetę.
      Banda ciemniaków !
      • Gość: NIKT ćpać nie musi IP: *.ssp.dialog.net.pl 09.01.11, 01:33
        wystarczy się przejść do lekarza. Nie polecam - można stracić zdrowie i kasę.
    • Gość: prawda prawda IP: *.ssp.dialog.net.pl 09.01.11, 14:26
      chodziło mi o chłopaka krótko ściętego na głowie w niebieskim ubraniu w szpitalu na piaskowej gorze na dole w tych gabinetach gdzie badaja chorych i jemu chcialam podziekowac
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka