IP: *.adsl.inetia.pl 10.01.11, 07:04
Bardzo poważnie przymierzamy się do otwarcia nowego drink baru muzycznego na poziomie europejskim w Wałbrzychu lub Szczawnie Zdroju, z cyklicznymi koncertami, weekendowymi imprezami, dobrym rasowym drinkiem, koniakiem czy whisky, oraz oczywiście piwem i przekąskami. Prosimy tą drogą o Wasze opinie z zaznaczeniem wieku w jakim jesteście.
Dziękujemy serdecznie i mamy nadzieję do zobaczenia niebawem!
Obserwuj wątek
    • Gość: blanx Re: music bar IP: 80.50.177.* 10.01.11, 10:36
      Oby nie skończyło się jak w K10 albo reszta wałbrzyskiego shitu z gorącymi 16-tkami...
      Ja mam 27 lat

A jakiej muzyki można się spodziewać?
      • Gość: tg Re: music bar IP: *.adsl.inetia.pl 10.01.11, 17:56
        Dziękujemy za odpowiedź. Naszym celem jest grupa powyżej, znacznie powyżej 16-go roku życia, klimat muzyczny w kierunku latynoamerykańskim, reggae, lat 80-tych, 90-tych z domieszką współczesności jednakże nie tak komercyjnej jak wszędzie dookoła. Pozdrawiamy!
        • Gość: asd Re: music bar IP: *.walbrzych.vectranet.pl 10.01.11, 18:11
          Z taką muzyką musi się udać! mam 21 lat. Pozdrawiam.
          • Gość: Jony Re: music bar IP: *.internetia.net.pl 10.01.11, 18:23
            Proponuje wejsc w niszowa muzyke typu d'n'b, dubstep, break-beat, ktora od niedawna w Walbrzychu cieszy sie duzym zainteresowaniem przez ludzi. Starsi klubowicze pokumali co nie co i wyszli z K10 idac w kierunku tych imprez, a to dopiero poczatek tego u nas.. Impreza d'n'b w Walbrzychu i masz co tydzien pelny klub.. przemysl i ta opcje.. Mam 23 lata piszac to moi znajomi po od 19-29 i czekaja tylko na tego typu imprezy.. Pozdrawiam.
            • Gość: tg Re: music bar IP: *.adsl.inetia.pl 10.01.11, 18:33
              Pomysł na taka muzykę zaiste dobry, ale wydaje nam się krótkotrwały, oczywiście nie mówimy, że nie zagramy cyklicznie tego odłamu muzyki, nie chcemy siebie ani ewentualnych gości ograniczać do jakiejkolwiek kategorii, jednakże sami będąc w wieku 30+ widzimy brak możliwości rozrywki dla takiej grupy wiekowej i tu widzimy przyszłość. Pomysł nasz nie opiera sie głównie na zarobieniu dużej kasy w krótkim czasie, tylko na stworzeniu miejsca chętnie odwiedzanego, o dobrej renomie i uznaniu, jak wspomniałem wczesniej - jakości europejskiej
              ;-).
              • Gość: Jony Re: music bar IP: *.internetia.net.pl 10.01.11, 18:37
                I to sie chwali..
                • Gość: Gosc Re: music bar IP: *.walbrzych.vectranet.pl 10.01.11, 18:58
                  Tez jestem za kiedys jezdzilismy do 9fali klimaty muzyczne byly dla roznej grupy wiekowej,ale teraz sie zmienilo.Trzymam kciuki za powodzenie moze szukajcie w Szczawnie tam wlasnie przydalby sie taki klub i dojazd z kazdej dzielnicy dobry.
                  • Gość: tg Re: music bar IP: *.adsl.inetia.pl 10.01.11, 19:06
                    Najprawdopodobniej będzie to Szczawno, staraliśmy się bardzo stworzyć to miejsce w Środmieściu, jednakże wiekszość dostępnych lokali funkcjonuje we wspólnotach mieszkaniowych - nikt nie chce się zgodzić na tego typu miejsce, dopóki nie zmieni się podejście władz i mieszkańców Śródmieście pozostanie dzielnicą biednych ludzi otoczonych bankami, sklepami i urzędami. Cóż nam po rewitalizacji.....będzie ładnie i ciekawie, ale tylko wtedy kiedy będzie świecić słońce.......
                    • Gość: blanx Re: music bar IP: 80.50.177.* 11.01.11, 08:27
                      Pomysł z muzyką którą proponujecie jest niezły, choć ja osobiście wolę muzykę elektroniczną - pomysł z d'n'b podoba mi się bardzo ;)jeszcze bardziej, gdyby to były klimaty progressive house - coś klimatycznego w stylu Moshica <3 ale można długo o tym dyskutować, ponieważ każdy ma swój gust ;)gdyby był jazz, też się nie obrażę ;)dobrze po prostu iść do knajpy i poczuć sięjak w domu, czyli z wysublimowaną muzyką a nie z radiem Eska ;)
                      Pożyjemy, zobaczymy.
                      Obyście dotrzymali słowa bo ludzie nie są debilami, pamiętam, gdy otwierali K10, też miał być wstęp od 21 lat a poszli na ilość a nie jakość, tak jak wszyscy
                      • Gość: tg Re: music bar IP: *.adsl.inetia.pl 11.01.11, 11:29
                        Szanujemy Wasze opinie i dziękujemy za nie, oczywiście ciężko zdowolić wszystkich, nie jest naszym celem otwarcie klubu w stylu K-10, bardziej myślimy jak napisaliśmy w tytule o music bar, czy po prostu pub, z możliwością organizowania imprez o różnych charakterach i tematach, z selekcją, bezpieczeństwem i atmosferą może nie do końca jak w domu, ale typową dla wyspiarskich lokali czy rodem z wrocłwskiego Rynku. Pozdrawiamy.
                        • Gość: blanx Re: music bar IP: 80.50.177.* 11.01.11, 12:58
                          W takim razie czekam(y)
                          • Gość: Jony Re: music bar IP: *.internetia.net.pl 11.01.11, 13:12
                            Czyli do imprezek z d'n'b, dubstep, break-beat moze dolaczyc kolejny lokal no i jeszcze Kiwi bo tam tez zaczynaja sie rozkrecac z tematem..
                            • Gość: Gosc Re: music bar IP: *.walbrzych.vectranet.pl 11.01.11, 14:41
                              Dajcie znac jak juz beda konkrety.
        • Gość: ha Re: music bar IP: *.xdsl.centertel.pl 25.01.11, 08:28
          Mitch&Mitch, Pustki, D4D, Newest Zealand kiedykolwiek to się u nas pojawi? Tymon, Contemporary Noise Quintet, Pink Freud? Czekamy, kibicujemy, osobiście służę pomocą w doborze repertuaru;)
    • Gość: Muzyk Re: music bar IP: *.adsl.inetia.pl 11.01.11, 15:29
      Najlepiej w Szczawnie tutaj fajny klimat i możliwość imprez plenerowych.Są też w Wałbrzychu muzycy którzy mają za sobą kontrakty zagraniczne i tylko ich zmobilizować a na pewno chętnie pograją.Jazz klub w Wałbrzychu to nieporozumienie.Jeżeli jesteście właścicielami Apropos to dajcie sobie spokój z nowym klubem.Jeżeli jesteście nowym pomysłem chętnie pomożemy.Znani wałbrzyscy muzycy-pozdrawiamy.
      • Gość: tg Re: music bar IP: *.adsl.inetia.pl 11.01.11, 16:00
        Witamy ponownie! Nie jesteśmy właścicielami jakiegokolwiek z istniejących klubów, pub-ów, nasz pomysł ma być odpowiedzią na to co istnieje obecnie, cieszymy się, że odezwałeś się Muzyku, wiemy, że mocno ukierunkowany pub raczej nie wchodzi w rachubę, ze względu na populację w mieście, dlatego będziemy brylować pomiędzy wieloma rodzajami muzyki, włączając w to muzyką poważną, będziemy chcieli jednak utrzymać przewagę jednego z kierunków muzycznych, musi to nadać naszemu przedsięwzięciu rozpoznawalnego charakteru, co nie wyłącza korzystania z innych klimatów. Z chęcią przyjmiemy propozycję pomocy i współpracy, a także liczymy się z każdą wypowiedzią i propozycją - wszak to lokal dla Was i to Wy - nasi goście tworzyć będziecie jego klimat, my tylko możemy podsuwać różne idee.(gg 8945133). Pozdrawiamy!
    • Gość: piwosz Re: music bar IP: *.wroclaw.vectranet.pl 11.01.11, 18:48
      Grajcie sobie co tam chcecie, bylebyście nie serwowali Żywca, Warki, Tyskiego, Lecha, Piasta, podrabianego Pilsnera i innych koncernowych trucizn. Pójdźcie za przykładem wielu wrocławskich knajp i sprowadźcie dobre czeskie piwko - to właśnie to, czego brakuje w Wałbrzychu. Powodzenia!
      • Gość: tg Re: music bar IP: *.adsl.inetia.pl 11.01.11, 19:28
        Myśleliśmy o czeskim piwie, jednakże problem tkwi w logistyce, w Wałbrzychu nikt nie chce handlować, jedynym rozwiązaniem będzie zaopatrzenie bezpośrednio w Czechach, ale niestety tylko butelka, bazą jednak niestety ze względów ekonomicznych będzie najprawdopodobniej Lech i Tyskie, ale w zamian mamy zamiar zaoferować większy wybór butelki, także z małych browarów, które prowadzą tradycyjną produkcję piwa m.in. Czarnków (Noteckie) czyli prawdziwy smak piwa. Niestety z nalewakami jest problem, kega musi zejść najpóźniej w 3-4 dni, nie ma możliwości gromadzenia zapasów i co za tym idzie zapewnienia bieżącej sprzedaży, ale myślimy, że wybór butelki Was jako naszych gości zadowoli.
        • Gość: piwosz Re: music bar IP: *.wroclaw.vectranet.pl 11.01.11, 19:57
          Jeżeli w butelkach będzie coś ludzkiego, to już miła odmiana. Wiem, że w Lubinie jest hurtownia z dobrym wyborem, cały Wrocław się w niej zaopatruje.
          • Gość: tg Re: music bar IP: *.adsl.inetia.pl 11.01.11, 20:23
            cenna informacja, dziękujemy, zapewniam, że spróbujemy ją wykorzystać :-))
            • Gość: Jony Re: music bar IP: *.internetia.net.pl 11.01.11, 21:42
              BTW: w ogole na kiedy przewidujecie otwarcie ??
              Polecam rowniez nawiazac wspolprace z walbrzyskim forum www.underground.walbrzych gdzie przebywa tam duzo potencjalnych klientow oraz ludzi ktorzi mogliby grac na specjalnych imprezach... Pozdrawiam
              • Gość: tg Re: music bar IP: *.adsl.inetia.pl 11.01.11, 21:50
                o ile wszystko się ułoży po naszej myśli to ok. 1.03.11, zajrzymy tam na pewno!
                • Gość: bag Re: music bar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.11, 11:57
                  Jeżeli szukacie nagłośnienia do swojego pubu, zajmujemy się wynajmem, mamy nagłośnienie do małych i dużych sal, kontakt 606979442. pozdrawiam
                  • Gość: inny Re: music bar IP: 178.56.20.* 12.01.11, 12:24
                    Klimat stworzą ludzie, Wy im tylko pomożecie...
                    Przykładem może być nieodżałowane, stare 12-stki w rynku. Co tam się działo!
                    Lokal był koszmarny z tymi plastikowymi stolikami i krzesełkami i z wykładziną na podłodze...
                    Ale koncerty i ludzie tam chodzący i klimat nie do podrobienia!
                    Jeśli zrobicie taki lokal to gratuluję juz sukcesu! ( oczywiście nie o wystrój mi chodzi :) )
                    Jesli chodzi o rodzaj piwa - to proponuję ,,czeski'' model podawania. U Czechów w gospodzie, czy tez pubie jest jeden rodzaj piwa, tak beczkowego jak i butelki.Pomijajac , że prawie kazde ich jest b.dobre...
                    Traficie z dobrym piwem, to nie będzie potrzeby wystawiania dziesiątek gatunków na półce w butelkach.Butelke to się kupuje w markecie do domu,a w lokalu powinno sie pić nalewane z beczki.( Tak jak to robią Czesi, a przykład chyba przedni).
                    Ja nawet nie marzę, że napiję sie kiedyś beczkowego Budvara lub Gambrinusa w Wałbrzychu.
                    Życzę powodzenia.
                    • Gość: do tg Re: music bar IP: *.walbrzych.vectranet.pl 12.01.11, 16:21
                      Ty Heniu coć ściemniasz z tym klubem niby zamieżasz otworzyc może Wałbrzych ,Szczawno że niby taki nie zdecydowany a otwarcie już w marcu albo to bedzie kolejna lipa z karaoke i grajkami z Wałbrzycha za miske zupy i bronka a bilety po 5 zl.
                      • Gość: tg Re: music bar IP: *.adsl.inetia.pl 12.01.11, 19:10
                        Nie do koońca jest jak piszesz, karaoke - raczej wątpimy w powodzenie tego rodzaju zabawy, poza tym nie jest to klimat, który chcielibyśmy widzieć u siebie w lokalu; grajki z Wałbrzycha - jeżeli dobrzy i umiejący bawić publikę - dlaczego nie? na pewno nie za miskę zupy i bronka, jeżeli ktoś robi coś dobrze należy mu się za to uczciwa zapłata; wstęp za 5 - raczej też nie, na początku myśleliśmy o wstępie darmowym z selekcją - tak jak to funkcjonuje we wrocławskiej "Manana", niestety wysokość czynszu jaki musielibyśmy odprowadzić może nam na to nie pozwolić - zobaczymy, bylibyśmy bardzo szczęśliwi umożliwiając darmowy wstęp poparty selekcją - wszak to oznaka powodzenia i trafienia z inwestycją i pomysłem.
                        • Gość: tg Re: music bar IP: *.adsl.inetia.pl 14.01.11, 19:42
                          :-)
                          • Gość: muzyk Re: music bar IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.01.11, 12:57
                            W Wałbrzychu brakuje miejsca do grania i koncertowania! Stwórzcie warunki a zyskają wszyscy. Sam przyjadę zagrać sztukę z bandem.powodzenia
                            • Gość: Kulomon Re: music bar IP: *.ssp.dialog.net.pl 16.01.11, 22:35
                              Jeżeli w waszym lokalu będzie browar z Czarnkowa to od razu zaklepuję sobie karnet na wstęp do was na najbliższy rok. Obstawiam, że takich samych ludzi znalazło się by dużo więcej.
          • Gość: miejscowy Do piwosza IP: *.dynamic.chello.pl 24.01.11, 17:11
            Do Czech jest blizej niz do Lubina i gwarancja swiezosci. Poza tym, bez posrednikow.
        • Gość: luk Re: music bar IP: *.xdsl.centertel.pl 19.01.11, 17:54
          Brakuje lokalu z dobrym, prawdziwym piwem z lokalnych i małych browarów. Takie piwa stają się coraz modniejsze u nas, myślę, ze w ten sposób można przyciągnąć klientów. Tyskie, Żywiec itd. to już nie browary a "rafinierie" wytwarzające napój o smaku piwa. Pozdrawiam
    • Gość: ja:) Re: music bar IP: *.walbrzych.vectranet.pl 16.01.11, 22:52
      przydałyby się też wieczory jazzowe:) tego tu nie ma. Chętnie pośpiewałabym na żywo w takim miejscu. Mam 23 lata.
      • Gość: abcdef Re: music bar IP: *.ssp.dialog.net.pl 17.01.11, 00:13
        O jakiej selekcji piszesz? Jak ona ma wyglądać?
        To znaczy ,ze przed knajpą będą stały karki i nie wpuszczały ludzi,którzy się nie spodobają?
        Jeżeli zadbacie o odpowiedni klimat to nie martwcie się młodzież nie będzie do was chadzała(bo z tego co rozumiem,to młodzieżą gardzicie.A tą ambitniejszą,z wyżyn społecznych też?)
        Szkoda,ze nie planujecie otworzyć tego w centrum miasta,swego czasu czytałem gdzies wypowiedz P.Kruczkowskiego,który mówił,ze będzie pomagał w wynajmowaniu miejsc w centrum miasta na cele gastronomiczne.
        A co do piwa,fajnie byłoby zadbać o lokalny charakter pubu i wprowadzic Książa:)
        A pomysł z barem w stylu angielskim bardzo mi się podoba,tzn wyobrażam sobie ten bar jako drewniany z długimi ladami,z mroczą atmosferą?
        Przepraszam za chaos wypowiedzi,lecz późna godzina nie pomaga w poprawnym konstruowaniu zdań.
        • Gość: tg Re: music bar IP: *.adsl.inetia.pl 17.01.11, 19:04
          pomysł selekcji był pierwotnym pomysłem - jak pisaliśmy upadł ze względów ekonomicznych, sama sprzedaż wejsciówek jest już selekcją, chcieliśmy wyłowić ewentualnych odurzonych i zbyt zalkoholizowanych, potencjalnych awanturników - tyle;
          nie gardzimy nikim tak samo jak nie chcemy by ktokolwiek gardził nami, każdy potencjalny klient jest przez nas szanowany bez względu na wiek, wygląd, pochodzenie, narodowość, status społeczny, to ma być knajpa dla Was - nie dla nas;
          ze śródmieściem próbowaliśmy - jak pisaliśmy z marnym skutkiem;
          mroczna atmosfera - raczej nie, bardziej przyjazna i miła, lekka i luźna;
          mamy nadzieje, że pomimo rozbieżności w oczekiwaniach uda nam się wielu z Was do siebie i naszej działalności przekonać.
          • Gość: dota Re: music bar IP: 188.33.43.* 18.01.11, 20:59
            Ja już dałam się przekonać tym bardziej że takie miejsce będzie dla wałbrzyszan jak powiew świeżego powietrza w zatęchniętej dziurze . Także trzymam kciuki i ... CZEKAM Dorota 23
          • Gość: czyli ja Re: music bar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.11, 23:44
            mam 35 lat i nie mam gdzie chodzić z żoną do przyjemnego miejsca z ciekawa muzyką, myślę że taki pub to strzał w 10. Będę tam przychodził na mojito.
    • Gość: tomasz Re: music bar IP: *.walbrzych.vectranet.pl 19.01.11, 17:15
      Kiedy otwarcie?
      • Gość: tg Re: music bar IP: *.adsl.inetia.pl 19.01.11, 21:19
        Planowaliśmy na początek marca, jednakże przedłużają sie sprawy niezależne od nas, jeżeli się poukłada po naszej myśli to może się udać utrzymać ten termin, chcielibyśmy jak najszybciej, ale niestety......na pewno damy znać na forum.
        • Gość: tg Re: music bar IP: *.adsl.inetia.pl 20.01.11, 20:00
          Zapraszamy do dalszych sugestii i opini.
          • Gość: Gosc Re: music bar IP: *.walbrzych.vectranet.pl 20.01.11, 20:47
            A czy juz wiecie gdzie to bedzie Walbrzych czy Szczawno?
            • Gość: tg Re: music bar IP: *.adsl.inetia.pl 21.01.11, 07:05
              Żałujemy bardzo, że nie udaje się zdobyć lokalu w śródmieściu Walbrzycha. Oglądaliśmy lokale przy BRE Banku - słaba lokalizacja i mały metraż, koło Kebabland, w Rynku po Plusie - we wspólnotach mieszkaniowych - pewnie nikt z Was nie chciałby darmowej muzyki w domu przez weekend co zrozumiałe, rozważaliśmy już nawet opcję ostatniego piętra dawnego PDT - niestety Excell jest bezlitosnym narzędziem do wyliczeń.
              Nie wiemy co z lokalem po dawnym Highlander Pub - byłby idealny........
              Jesteśmy w trakcie rozmów z właścicielem lokalu w Szczawnie
              • Gość: luk Re: music bar IP: *.xdsl.centertel.pl 21.01.11, 09:25
                Lokal po Empiku na Pl. Grunwaldzkim jest pusty, chociaż już coś remontują
                • Gość: Gosc Re: music bar IP: *.walbrzych.vectranet.pl 21.01.11, 11:34
                  Trzymam kciuki,zeby to bylo w Szczawnie.
                  • Gość: Lokal Re: music bar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.11, 15:05
                    Posiadam lokal do wynajęcia w Szczawnie -Zdroju.Proszę o kontakt 605490496.
                    • Gość: Lokal..... Re: music bar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.11, 15:12
                      Posiadam lokal do wynajęcia w Szczawnie -Zdroju przy ul.Solickiej 6 ok 200m2 na pierwszym piętrze.Drugi lokal miesci sie na parterze ok 80m2.Proszę o kontakt tel. 696774558.Pozdrawiam
                      • Gość: Gosc Re: music bar IP: *.walbrzych.vectranet.pl 24.01.11, 16:28
                        zgloscie sie znam te pomieszczenia to dobre miejsce na taki lokal centrum,super dojazd z kazdej dzielnicy i nie bedzie problemu z sasiadami.
                        • Gość: tg Re: music bar IP: *.adsl.inetia.pl 25.01.11, 07:06
                          dzękujemy za kontakty, na pewno skorzystamy :-)
              • Gość: ... Re: music bar IP: *.xdsl.centertel.pl 25.01.11, 08:31
                Lokal po Highlanderze podlega Bibliotece, czy byłby idealny? Na koncerty za wiele miejsca tam nie ma...
                • Gość: y Re: music bar IP: *.ssp.dialog.net.pl 25.01.11, 11:41
                  Pod biblioteką nie przejdzie. Straż nie puści - nie ma wyjścia ewakuacyjnego... Chyba, że można coś wymyślić... Szkoda, że nie pojawiają się propozycje związane z polskim rockiem. To właśnie ta muzyka ciągnęła 12%. Mam 34 lata i moim marzeniem jest otworzyć kiedyś własny pub. Jednak teraz to tylko marzenia i ciągnę inny biznes. Gdybyście chcieli pogadać kiedyś z kimś kto ma trochę pomysłów - npa@o2.pl - a może otworzycie pub, do którego będę chciał chodzić co tydzień ze znajomymi a marzyć będę już o czym innym:-)
                  • Gość: p: Re: music bar IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.01.11, 13:07
                    Ej ludki ale to o czym piszecie to już u nas w mieście jest to a`propos jest tam wiele koncertów muza na żywo jazz blues rock swing.To nie rozumie czemu wszyscy tak się podniecają czymś co powstanie kiedyś nie wiadomo kiedy.
    • Gość: Ola-la Re: music bar IP: *.dynamic.chello.pl 26.01.11, 18:45
      Własnie czegoś takiego brakuje w Wałbrzychu. Trzymam kciuki.
      • Gość: tg Re: music bar IP: *.adsl.inetia.pl 27.01.11, 19:05
        dzięki Ola-la
        • Gość: tg Re: music bar IP: *.adsl.inetia.pl 31.01.11, 20:02
          :-)
          • Gość: Andrzej Re: music bar IP: *.walbrzych.vectranet.pl 31.01.11, 20:59
            ja bym nie pytal tutaj ludzi o zdanie, bo Ci co tu sie wypowiadają, zamiast odwiedzac knajpy wałbrzyskie, czy tez w szczawnie-zdroju, wiekszosc czasu spedzaja przed kompem próbując "ulepszyć swój świat", tak jak napisal ktoś wyżej, Jest Apropos, jest Pod Lwami, jest Papug, jest the Rock, jest kiwi, warka, graal, jest 9 fala, k10 i wiele innych, jest w czym wybierać, jednak czesto widać w tych miejsach pustki, uwazam ze błędem jest tworzenie nowego miejsca, bo nawet gdyby był ZAJEBISTY, to i tak wiekszosc ludzi nie chodzi do knajp... niestety. Nad czym ubolewam.
            • Gość: ratuszowy_znawca Re: music bar IP: *.walbrzych.vectranet.pl 31.01.11, 22:06
              W Highlanderze miała być swojego czasu włoska restauracja. Nie wiem dlaczego pomysł ostatecznie nie wypalił, że właśnie tam nie wyszło. Ale wydaje mi się, że knajpę w Highlanderze miał otworzyć gościu, który aktualnie prowadzi włoską knajpę po Halongu obok Music Baru 12%. Wiem tylko, że rozmowy na temat zagospodarowania Highlandera na włoską knajpę były mocno zaawansowane.

Tak czy inaczej miasto da Wam zielone światło na otwarcie takiego lokalu w Rynku (nawet w Highlanderze). Poza tym jest też wolny lokal przy ul. 1 Maja 3, (żółty budynek naprzeciwko biblioteki, obok jest kwiaciarnia, zaraz przy Placu Kościelnym). Trwa teraz tam remont, ale na szybie jest info "do wynajęcia". Myślę, że to jest bardzo dobre miejsce na knajpkę, tym bardziej, że graniczy ze świeżo wyremontowanym Placem Kościelnym, gdzie można byłoby wyjść latem z ogródkiem piwnym.
              • Gość: :) Re: music bar IP: *.146.255.249.nat.umts.dynamic.eranet.pl 31.01.11, 23:14
                Włoska knajpa obok 12-stek zwinęła się jakieś pół roku temu z długami u wielu :)
                • Gość: tg Re: music bar IP: *.adsl.inetia.pl 03.02.11, 21:00
                  ratuszowy_znawca, dziękuję bardzo za podpowiedź, temat w kontynuacji, dzis oglądałem piwnice pod biblioteką - jest nadzieja :-)
                  Dziękuję bardzo Pani Dyrektor za poświęcony czas.
                  Pozdrawiam seredecznie!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka