Dodaj do ulubionych

praca dla samotnej matki

IP: *.sattom.pl 15.01.11, 13:33
Czy sądzicie, ze w naszym regionie można znaleźć pracę dla samotnej matki? Taką którą dało by się pogodzić z godzinami otwarcia przedszkola ( tj. do godz. 16)? Wychowuję sama syna, skończyłam studia, ale nie mam nikogo do pomocy, kto mógłby zająć się dzieckiem. W jaki sposób mam utrzymać siebie i dziecko?
Obserwuj wątek
    • Gość: kali Re: praca dla samotnej matki IP: 213.195.139.* 15.01.11, 14:04
      Raczej nie w Wałbrzychu ciężka i okrutna prawda,
      sam przez jakiś czas wychowywałem jako samotny tata, na połowię etatu nie zarobisz nawet na czynsz jedynie co mnie ratowało to dorabianie na allegro wieczorami, tak żeby z dzieckiem być chociaż popołudniu położyć do łóżeczka i dalej do pracy jak człowiek pomyśli to nie było tragedii ale tylko do czasu aż dziecko nie poszło do szkoły później to zaczynają się schody, nienormowany czas dziecka w szkole i tu niestety babcia musi pomóc :)
      jeżeli masz coś szukać to ja ci polecam agenta lub prace nienormowane godzinowo, ciężka praca głównie z prowizji ale z twoim wykształceniem myślę ze dasz rade
      • Gość: @ Re: praca dla samotnej matki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.11, 14:09
        Dzieciora to się robi gdy ma się usabilizowane życie.
        • Gość: ~pq~ Re: praca dla samotnej matki IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.01.11, 14:36
          nie znasz sytuacji autorki wątku to się nie odzywaj.
          • Gość: @ Re: praca dla samotnej matki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.11, 14:44
            Jak nie znam? Ma nędzę.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka