Dodaj do ulubionych

Karczma Do Syta

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.11, 17:42
Karczma Do Syta zaczyna wieczorki taneczne pod nazwą " 30+ " w piatki od godziny 19 do rana i w soboty od 19 rówież do rana . Co otym sadzicie ?
Obserwuj wątek
    • Gość: Adam Re: Karczma Do Syta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.11, 20:35
      Nic.
    • Gość: asd Re: Karczma Do Syta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.11, 21:37
      "30+" to tak dla umrzyków praktycznie.
      • Gość: cc Re: Karczma Do Syta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.11, 21:39
        Słabo tam dają jeść. Nazwa nieadekwatna do stanu faktycznego.
        • Gość: ar-bat Re: Karczma Do Syta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.11, 15:02
          Potwierdzam , byłem , jadłem ,widziałem .Powinni zmienić nazwę ! Bywałem w lokalach które tak się nie reklamowały ,a naprawdę porcje były większe.A może my - goście niewłaściwie interpretujemy nazwę ? Może nazwa nie ma nic do tego o czym myślałem? idąc tam szykowałem się na dobra wyżerkę ,niestety !!!Teraz tych klientów których stracili chcą przyciągnąć tańcami , bo już nie mają czym .Następny zmarnowany lokal w Wałbrzychu przez pazernośc właściciela .I dlatego myślę ,że to już po BALU.
          • Gość: Rudy Re: Karczma Do Syta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.11, 13:39
            Mozna wiedziec co, jadles ? i ile zaplaciles ,moze nalezy udac sie do Baru na Ul. 1-Maja tam ,spelnia Twoje wymagania .
          • Gość: sylwek Re: Karczma Do Syta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.11, 13:49
            Moze polecisz jakas knajpe ,gdzie mozna dobrze zjesc ? i za przyzwoite pieniadze ?
        • Gość: Miras Re: Karczma Do Syta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.11, 13:41
          Co jadles ,bo jak pojde to zebym tego samego bledu nie popelnil?
    • Gość: edi Re: Karczma Do Syta IP: *.adsl.inetia.pl 29.01.11, 22:55
      30+ hmm... to już się łapię :) Gdzie to jest dokładnie ?
      • Gość: Rebel Yell Re: Karczma Do Syta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.11, 00:14
        30 ? Dotrzymajcie do refrenu...
        www.youtube.com/watch?v=NpNPiBoAV4E
        Sczescie ze to nie dotyczy 40latkow.
        • Gość: zyyta Re: Karczma Do Syta IP: *.walbrzych.vectranet.pl 30.01.11, 10:20
          Po 1 jedzenie slabe !po2 nazwa dla 30+...dlaczego wszyscy musza wiedziec ze musze byc po 30 jesli tam ide ?bez sensu juz wiele osob wlasnie przez glupia nazwe zrezygnowalo!!!!!
          • Gość: Łoś_superktoś Re: Karczma Do Syta IP: *.walbrzych.vectranet.pl 30.01.11, 11:31
            Bo tam będą imprezy dla zdesperowanych starych panien, które na siłę będą chciały wyrwać tzw. "kandydata na męża".
            • Gość: mlody z podzamcza Re: Karczma Do Syta IP: *.walbrzych.vectranet.pl 30.01.11, 11:44
              wlasnie hehe i po holere ta debilna nazwa 30+i juz z gory wszystko jasne:)a tak mozna byloby wpasc ale NIE POD NAZWA 30+!!!!!!!!WIOCHA WIOCHA WIOCHA!
    • Gość: QQ Re: Karczma Do Syta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.11, 12:03
      30+ to takie wieczorki seniora :)))
      • Gość: morro Re: Karczma Do Syta IP: *.walbrzych.vectranet.pl 30.01.11, 15:54
        widzę że głos zabrało nastoletnie kociarstwo
        • Gość: Loża_szyderców Re: Karczma Do Syta IP: *.walbrzych.vectranet.pl 30.01.11, 16:48
          A tam nastoletnie. My po prostu wiemy, kto przychodzi na imprezy typu 30+ :) Zwykle przy stoliku siedzą stare, zdesperowane panny w wieku 30-35 lat, które nie mogły sobie znaleźć porządnego faceta. A rodzina im trąbi i narzeka na ich ciągły panieński stan :D
          • Gość: żona po 30-tce Re: Karczma Do Syta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.11, 17:05
            ha,ha,ha tak najlepiej wyjść szybciutko za mąż jeszcze przed 20 , bez wykształcenia i możliwości utrzymania siebie i , 5 dzieciaków......i liczyć,ze państwo dokarmi (państwo znaczy my wykształceni obrotni ludzie po 30) którym nie w głowach było szybkie za mąż pójście i liczenie na "męża,który i tak cie w dupe kopnie , bo odejdzie do tej "po-30-tce co ma biznes i kase:)i zapewniam,ze właśnie się spotkają na takiego typu imprezie...hehehehe-a ty będziesz już po rozwodzie i w wieki 24 lat będziesz w czarnej dupie :)
            • Gość: Loża_szyderców Re: Karczma Do Syta IP: *.walbrzych.vectranet.pl 30.01.11, 17:23
              Obrotni i wykształceni po wałbrzyskiej szkółce czarów i magii oraz gotowania na gazie (WWSZiP) :D

Wielkie mi byznes łymin :P
              • Gość: Bezstronny Re: Karczma Do Syta IP: 78.9.17.* 31.01.11, 15:40
                Powiedzcie mi czy jakakolwiek inicjatywa w tym mieście musi wciskać przed komputer sfrustrowanych debili którzy z zasady plują na wszzystko i wszystkich. Dla mnie osobiście niech będzie jak najwięcej imprez typu 18-, 25+,50+ czy 30 plus. Tak trzymać. Niech się w końcu coś kręci. A dzieciuchy do szkoły.
                • Gość: pipucha Re: Karczma Do Syta IP: *.walbrzych.vectranet.pl 02.02.11, 11:31
                  łojoj 30 ++++ pewnie majteczki w kropeczki ihhahahha
                  • Gość: ;p Re: Karczma Do Syta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.11, 22:21
                    też nie jestem za tym by szybko zakładać rodzinę. mam 23 lata, jestem wykształcona, piękna, mam pracę i korzystam z życia! ale nie wstydziłabym się wieku, choć nazwa może rzeczywiście średnia
                    • Gość: dyzio Re: Karczma Do Syta IP: *.dynamic.chello.pl 03.02.11, 05:09
                      Mam 23 lata, jestem wyksztalcona, piekna ....... i glupia jak but.! Samochwala w kacie stala...
          • Gość: złodziej Re: Karczma Do Syta IP: *.xdsl.centertel.pl 03.02.11, 17:51
            Jakie miasto tacy "szydercy". obstawiam 30letnie mężatki niezaspokajane przez swoich "zajętych pracą" mężów albo rozwódki albo słomiane wdowy, których partnerzy wyjechali za chlebem w cholerę, a tu się chce...nigdy nie spotkałem tak nieszczęśliwej "starej panny" (to chyba określenie z XIX wieku jeszcze?) jak nieszczęśliwe potrafią być te zajęte. Ale Wałbrzych to mentalna prowincja, na której obowiązuje model 2 różnej płci plus potomkowie, najlepiej zaraz po szkole średniej. Gdyby jednak każdy jemu ulegał, mielibyśmy katastrofę
    • Gość: Zefir Re: Karczma Do Syta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.11, 13:46
      A moze , wlasciciel chce ,zeby nie przychodzili tacy jak do Malibu ,i zachowac pewne standarty
      jakie powinny byc w lokalu ( bez wachania ,rozrub itp.) dlatego moze ta nazwa + 30
      • Gość: kajtek Re: Karczma Do Syta IP: *.ssp.dialog.net.pl 03.02.11, 14:12
        Ja byłem,jedzenie dobre i jak dla mnie duzo.Jedynie piwo po 6 zł to troche drogie.Reszta ok,polecam
        • Gość: kajtek Re: Karczma Do Syta IP: *.ssp.dialog.net.pl 03.02.11, 14:14
          Aha,i nie napisalem nic o wieczorkach 30+...jak dla mnie spoko pomysł,nien każdy chce się bawic w k10 czy gralu,moze bedzie ok jak nie bedzie tylu malolatow i pijanych dziewczynek
          • Gość: latka 100+ Re: Karczma Do Syta IP: *.walbrzych.vectranet.pl 03.02.11, 15:42
            bedzie ok jesli zmieni sie nazwa zadne 30,40 ++++bo to zle sie widzi !!!ja tez rozmawialm z ludzmi i chetnie by tam poszli ale ta nazwa 30+++wszystko zepsola
            • Gość: Ola Re: Karczma Do Syta IP: *.dynamic.chello.pl 03.02.11, 16:34
              nie zepsóla tylko zepsuła aczkolwiek nie uważam aby nazwa cokolwiek zepsuła. Mnie się podoba bo wiadomo o co chodzi. Małolaty niech bawią się w K10 czy innych podobnych. Nie wszędzie muszą być dzieci. Ja się swoich lat nie wstydzę. Mam 35 lat i wreszcie będzie miejsce gdzie można porozmawiać z ludźmi dojrzałymi na inne tematy niż co jest zadane z matematyki i kto z kim się puscił na dyskotece.
              Kiedyś jak miałam naście lat też myślałam, ze po 30 roku życia to już same skamieliny:) Jednak jestem nadal młoda, ciekawi mnie świat, mam wiele zainteresowań i nie noszę kapci:)
    • Gość: majka Re: Karczma Do Syta IP: *.walbrzych.vectranet.pl 28.02.11, 21:53
      A był ktoś na tych wieczorkach tanecznych?Warto się wybrać??

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka