Dodaj do ulubionych

TVN 24 prosi o kontakt!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.11, 20:14
Witam,
Wysłałem jeden z filmów z you tube o mo-bruku i odpowiedzieli, proszą o kontakt, nr tel.
Ja za dużo nie wiem o składowisku mo- bruk więc nie chcę z nimi rozmawiać bo stwierdzą, że nie ma sensu tu przyjeżdżać. Pomóżcie, jeżeli ktoś ma jakieś pojęcie o tym niech wyśle do nich nr tel.

Czy ta sprawa dotyczy Pana bezpośrednio? Czy byłby Pan gotowy opowiedzieć o tym przed kamerą? Prosimy o numer do Pana?

Pozdrawiamy,

Kontakt 24

-----Original Message-----
From: ....................@wp.pl [....................@wp.pl]
Sent: Wednesday, February 02, 2011 7:20 PM
To: Kontakt TVN24
Subject: Proszę, zajmijcie się tym.

www.youtube.com/watch?v=uENTEFX2h_M

TVN S.A., 02-952 Warszawa, ul.Wiertnicza 166, Sąd Rejonowy dla m.st. Warszawy, XIII Wydział Gospodarczy KRS 0000213007, kapitał zakładowy: 68.295.063,60 PLN w całości wpłacony, NIP PL 9510057883, REGON 011131245
Obserwuj wątek
    • Gość: do TVN24 Re: TVN 24 prosi o kontakt! IP: *.ssp.dialog.net.pl 03.02.11, 20:30
      no niestety ja już wiele razy pisałem do TVN24 ws. Mo-Bruk ale olali nas
      • Gość: Janko Re: TVN 24 prosi o kontakt! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.11, 20:59
        Duża wiedza na temat "Mobruku"- Pan Krzysztof Paciepnik ... ale on tak jak i całe wałbrzyskie LSD już raczej osiagnął swój cel i przed kamerą w tym względzie z pewnością wypowiadał się nie będzie... takie wypowiedzi tj. udawanie idealistów i obrońców mieszkańców Wałbrzycha oraz krytyka rządzących najlepiej wychodzą pół roku przed wyborami ... trzeba trochę poczekać :)
        • Gość: marek Re: TVN 24 prosi o kontakt! IP: *.walbrzych.vectranet.pl 03.02.11, 21:08
          Piszmy wszyscy do kontaktu24 :)
          Musimy to nagłośnić na całą Polskę !!!
          Nie ma innego wyjścia. Tym bardziej że 13 luty już blisko.
          • Gość: dd Re: TVN 24 prosi o kontakt! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.11, 21:20
            Wysłałem swój nr tel. ciekawe czy zadzwonią?
            Na moją wiadomość odpowiedzieli, ponieważ wysłałem z adresu, w którym jest moje imię i nazwisko, nie byłem anonimowy.
            • Gość: o TVN Re: TVN 24 prosi o kontakt! IP: *.ssp.dialog.net.pl 03.02.11, 22:15
              ja kilka razy wysyłałem melile do tvn nie byłem też anonimowy, dziwi mnie tylko że boa666 ani Wasz nie podjęli się tej sprawie oni tak zaciekle walczyli z Mo Brukiem , ale z TVN nie chcieli rozmawiac w sumie to TVN tez jak by chciala to by sie tym zajela i znalazla ludzi
              • Gość: dd Re: TVN 24 prosi o kontakt! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.11, 22:30
                Do wygrażania się " że co to ja nie zrobię żeby mo-bruka nie było" to wszyscy ale jak przyjdzie co do czego to cisza, żenada!
    • Gość: jack Re: TVN 24 prosi o kontakt! IP: *.play-internet.pl 03.02.11, 22:24
      poczytaj rano gazete wyborcza,taki kontakt pasuje?Znajdziesz artykuł mam nadzieje.
      • Gość: funfel Re: TVN 24 prosi o kontakt! IP: *.centertel.pl 03.02.11, 23:28
        Nikt mi nie powie że WSI 24 zrobi solidny reportaz o Mobruk, wiadomo bowiem powszechnie że mają oni układ z Partią Oszustów, tak więc w najlepszym razie można liczyć na medialna wzmiankę w tym telewizyjnym tabloidzie lub totalnie przekręcony , na korzyść ratusza materiał.Inaczej Kruk poskarzy się Schetynie, a ten jednym telefonem uwaliłby tego kto krecił materiał, tak więc nikt z TVN nie bedzie pchał się pod nóż.Już prędzej tv Trwam by zrobiła uczciwy materiał o naszym Mordorze.
        Może by lepiej zawiadomić niemieckie ARD lub SAT1 ? O biedaszybach zrobili super materiał swego czasu.
        • Gość: Jan Re: TVN 24 prosi o kontakt! IP: *.play-internet.pl 03.02.11, 23:38
          Czytaj jutro GW pogadamy
          • Gość: Z archiwum X Do dd IP: *.vectro.com 04.02.11, 00:55
            To dobrze, że lezą ci na sercu sprawy miasta ale oprócz posługiwania się sercem musisz posługiwać się jeszcze głową.
            Po pierwsze ten reportaż i inne w tym temacie wiszą już ponad 2 lata w internecie i mimo że obejrzało te dokumenty kilkanaście tysięcy ludzi to żadna poważna instytucja nie zainteresowała się tematem.
            Prokuratura ma to w dupie, policja ma to w dupie, ochrona środowiska ma to w dupie, straż pożarna ma to w dupie i najśmieszniejsze, że w Wałbrzychu codziennie przybywa niebezpiecznych śmieci i umieralność wzrasta a większość Wałbrzyszan też ma to w dupie.
            Jakby TV24 czy ktokolwiek chciał się zająć tą sprawą to przecież na tym filmie co go wkleiłeś jest wyraźnie napisane kto zna szczegóły i chyba nie ma problemu żeby się skontaktować przez youtube.
            A co do „boa” , „wasza” czy Paciepnika to niepierdylcie głupot, bo dzięki nim sprawa już raz trafiła do prokuratury tyle, że Prokuratura olała sprawę. A dlaczego, to zapytajcie pracowników prokuratury jak ich spotkacie na „oiomie”, albo sobie sami dośpiewajcie.
          • Gość: czytacz Re: TVN 24 prosi o kontakt! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.11, 01:38
            masz na myśli ten zdjęty tekst :)
            w90.wrzuta.pl/plik/2UPUbp0db6Q/o_dwoch_takich
            • Gość: wice Re: TVN 24 prosi o kontakt! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.11, 07:27
              Gość portalu: czytacz napisał(a):

> masz na myśli ten zdjęty tekst :)
              > rel="nofollow">w90.wrzuta.pl/plik/2UPUbp0db6Q/o_dwoch_takich

byles czujny , gratuluje :-)
              • Gość: Ula Re: TVN 24 prosi o kontakt! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.11, 14:57
                ...a swoją drogą ciekawe co uważa Pan Krzysztof Paciepnik -pierwszy wałbrzyski bojownik z Mobrukiem czy zdaniem pierwszego bojownika z Mobrukiem należy wziąć udział w referendum?
                • Gość: wee Re: TVN 24 prosi o kontakt! IP: *.ssp.dialog.net.pl 04.02.11, 15:10
                  Cos pajac nie ma nic do powiedzenia ...:P
                • Gość: Trener Nie chodzi tylko o wodę i Mobruk... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.11, 15:21
                  Wszystkie te radne gnidy są teraz przeciwko wszystkiemu co mogłoby ich wysadzić z zajętych pozycji.
                  Dlatego tym bardziej trzeba iść na referendum, żeby się ludzie nauczyli i uwierzyli, że mogą usunąć ze stołka każdego śmiecia .
                  POKAŻ WRESZCIE SOBIE SAMEMU, ŻE SIĘ LICZYSZ W TYM MIEŚCIE !!!
                  • Gość: Ula Re: Nie chodzi tylko o wodę i Mobruk... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.11, 15:54
                    Krzysiek P. na krótkiej smyczy, szlag trafił ideały? -coś nie chce mi się wierzyć...:( chyba ,że te wszystkie działania i kacje wcześniej to była takie udawanie żeby nie powiedzieć oszustwo przedwyborcze pospólstwa aby dorwać się do koryta...????)
                    • Gość: gość Re: Nie chodzi tylko o wodę i Mobruk... IP: *.dynamic.chello.pl 04.02.11, 18:27
                      może tvn bardziej by to nagłośnił niż tvp z ich reportażem w celowniku:www.tvp.pl/publicystyka/magazyny-reporterskie/celownik/wideo/05112009/1005513, a tutaj w kontakt 24 zamieszczono tylko zdjęcia: kontakt24.tvn.pl/artykul,podgorze-walbrzych-planace-smietnisko,29447.html.
                      Jeżeli mieszkańcy wytrwale nie będą walczyć z tym to media nie pomogą, bo nie znają dokładnie problemu i raczej nikt nie będzie w to się angażować...
                      • Gość: kali Re: Nie chodzi tylko o wodę i Mobruk... IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 04.02.11, 18:32
                        tylko pod adresem: kontakt 24 - strona usunięta ??? Albo błąd na stronie ???
                        • Gość: observatore romano Re: Nie chodzi tylko o wodę i Mobruk... IP: *.centertel.pl 04.02.11, 19:37
                          A co sobie wyobrazacie, że jeden z drugim z rady miejskiej załozą jednoosobowe firemki jak wylecą z posadek?
                          Że będą uczciwie pracować od rana do wieczora i uczciwie płacic 9 stów na ZUS co miesiąc?
                          Dlatego siedzą cicho.
                          Pokażmy im swoją potęgę 13go.Niech będzie pechowy dla tych nierobów,
                          • Gość: up Re: Nie chodzi tylko o wodę i Mobruk... IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 04.02.11, 21:30
                            up!
    • Gość: dziadek Re: TVN 24 prosi o kontakt! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.11, 23:35
      O co wam wszystkim chodzi, nasz prezio jest najlepszy i niczemu nie winny, squr...l.
      TVN skoro nie wiedzą można zaprosić na referendum, to się dowiedzą.
      Ja tam sobie pójdę i skreślę X,X,X (3) tak, a po wszystkim zaśpiewam sobie.

"Międzynarodówkę"

Bój to jest nasz ostatni,
      Krwawy skończy się trud,
      Gdy związek nasz bratni
      Ogarnie ludzki ród.

Rząd nas uciska, kłamią prawa,
      Podatków brzemię ciąży nam,
      I z praw się naszych naigrawa
      Ten, co z bezprawia żyje sam.
      Lecz się odmieni krzywda krwawa,
      Gdy równość stworzy nowy ład,
      Bez obowiązków nie ma prawa,
      Dla równych - równy szczęścia świat!

Rządzący światem samowładnie
      Królowie kopalń, fabryk, hut
      Tym mocni są, że każdy kradnie
      Bogactwa, które stwarza lud.
      W tej bandy kasie ogniotrwałej
      Stopiony w złoto krwawy pot
      Na własność do nas przejdzie cały,
      Jak należności słusznej zwrot.
    • Gość: tvn24 TVN24 IP: *.ssp.dialog.net.pl 04.02.11, 23:55
      już jest w tvn24 ale nie wykorzystali tego
      kontakt24.tvn.pl/artykul,plonie-polski-039-039-czarnobyl-quot-skazenie-srodowiska,29750.html
      • Gość: wyborca Re: TVN24 IP: *.ssp.dialog.net.pl 05.02.11, 09:28
        A ja nie ide na referendum. Nie będę nabijał frekwencji :)
        • Gość: dd Re: TVN24 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.11, 09:48
          Jasne, bo najpierw musisz sobie rozumu nabić do głowy!
          • Gość: ? Re: TVN24 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.11, 09:54

Czemu ubliżasz człowiekowi? To nie ładnie.
            Chłop siebie nie lubi, a że tchórz i boi się samemu z sobą skończyć, to woli aby to za niego zrobił Mobruk.
            • Gość: zniesmaczony Re: TVN24 IP: *.ssp.dialog.net.pl 05.02.11, 12:02
              Powyższe opinie są tak denne, że szkoda słów na ich komentowanie. U walczących z Mobrukiem gołym okiem widać już spustoszenie w mózgu. I nie sądzę, aby spowodował je azbest i toluen.
              • Gość: he,he Re: TVN24 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.11, 12:24
                Gość portalu: zniesmaczony napisał(a):
                > Powyższe opinie są tak denne...I nie sądzę, aby spowod ował je azbest i toluen.
                ....
                Oczywiście jako kaleka ofiara tych trucizn stwierdzasz to z doświadczenia.

• Gość: zniesmaczony Re: TVN24 IP: *.ssp.dialog.net.pl 05.02.11, 14:09
                  Kolejny dureń komentator. Ten drętwy dowcip wyssałeś z mlekiem matki?
                  • Gość: człowiek do zniesmaczonego IP: *.ssp.dialog.net.pl 05.02.11, 14:29
                    Człowieku masz jakieś zaburzenia osobowości powinieneś się leczyć
                    • Gość: człowiek Re: do zniesmaczonego IP: *.ssp.dialog.net.pl 05.02.11, 14:35
                      Przepraszam to miało być skierowane do he,he
                      • Gość: he,he Re: do zniesmaczonego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.11, 18:51
                        Dobra wiadomość - dla ciebie "niesmaczony" :
                        Nie jesteś sam.
                        • Gość: dd Re: do zniesmaczonego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.11, 23:25
                          Ludziska, proszę Was zróbmy coś, tak naprawdę zarabiam powyżej średniej krajowej i powinienem mieć to w dupie, wyjdę stąd i mam to gdzieś i tak dalej, ale ja się tu tu urodziłem i to jest moje Miasto!!! Kocham te piękne zielone miejsca, których jest nie mało. Czy naprawdę możemy poświęcić to nasze w spaniałe dzieciństwo!!! zróbmy coś! Zniszczmy naszych włodarzy, niech wiedzą, kto tu rządzi! TO MY JESTEŚMY WŁAŚCICIELAMI TEGO PIĘKNEGO MIASTA, I MY BĘDZIEMY PODEJMOWAĆ WŁAŚCIWE DECYZJE! PROSZĘ WAS!!!
                          • Gość: dd Re: do zniesmaczonego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.11, 23:38
                            Oczywiście zarabiając tyle, niestety muszę pracować cały dzień(12h), ale jeżeli będziecie coś organizować, dajcie znać! postaram wziąć wolne.
                            PS. TVN jeszcze nie nie zadzwonił, mam nadzieje, że to zrobią.
                        • Gość: do he,he Re: do zniesmaczonego IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 05.02.11, 23:37
                          Choć sobie pomieszkaj na Hanki Sawickiej pod nr 4 - 80m od planowanej inwestycji - gdzie będziesz miał pył, hałas 2x100 decybeli + 96 decybeli i tak przez 16 godzin z jeżdżącymi tam i z powrotem ciężarówkami. Zobaczymy co powiesz, czy tak samo będziesz pitolił trzy po trzy!
                          No takie głąby piszą.....
                          • Gość: dd Re: do zniesmaczonego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.11, 23:59
                            kolego, każdy ma jakieś problemy i współczuję Ci, ale albo weźmiemy się za tych nierobów z ratusza, albo będziemy siedzieć dalej w syfie. tylko nie róbmy pikiet w tygodniu, bo większość ludzi pracuje. Zróbmy w sobotę albo w niedzielę, pod domem pinokia i jego ludzi. Zróbmy im SYF! powiadommy o tym nasze, nędzne, media i ogólnopolskie( setkami mail-i). Wreszcie Zróbmy coś! PRZECIEŻ JAK NIE MY, TO KTO!
                • Gość: walbrzych do dd IP: *.ssp.dialog.net.pl 05.02.11, 23:45
                  jest zorganizowana pikieta 10 lutego w czwartek o godzinie 12:00 pod ratuszem
                  • Gość: dd Re: do dd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.11, 00:12
                    I własnie o tym mówię, nie wezmę wolnego, bo nie wiem czy będę mógł wrócić. W weekend większość z nas ma wolne, więc w tedy możemy protestować!!! Musimy tyko uzgodnić gdzie i o której godzinie, to chyba nie problem! Proszę Was, przecież możemy się dogadać na tym forum. Czy jest jakiś problem? Piszcie, jak macie jakieś pomysły.
                    • Gość: dd dd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.11, 00:18
                      Dziwie się, niektórym mieszkańcom Wałbrzycha, że są obojętni w tej sprawie (poza tymi, którzy mają oczywisty w tym interes).
                      • Gość: dd Re: dd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.11, 00:38
                        Bardzo Was proszę, to jest ostatnia szansa! Później będzie za późno!
                        TO PRZECIEŻ NASZE MIASTO!
                      • Gość: he,he Re: dd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.11, 00:53
                        Mój sarkazm wynika z niemocy i braku działania mieszkańców .
                        Też tu żyję i pragnę aby to miasto było perłą Dolnego Śląska, ale wiem, że ja i kilku innych ludków nic nie zdziałamy, bo jest Nas za mało, co pokazały wybory!
                        Dlatego chętnie pluję w gębę wszystkim wałbrzyskim bydlakom (w liczbie ponad 70%, którzy olali wybory) , a szczególnie tym, którzy bronią Mobruka i przyłożyli rękę aby szumowiny dalej rządziły tym miastem jak lumpy w knajpowej spelunie.
                        • Gość: jasny Re: dd IP: *.centertel.pl 06.02.11, 01:08
                          Zróbmy po prostu dwie pikiety lub więcej, do skutku, o ile nam zależy.W środę i w innych terminach.W następny weekend jest referendum, a więc się nie da wtedy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka