Dodaj do ulubionych

Fryzjer - Podzamcze

IP: *.walbrzych.vectranet.pl 15.03.11, 15:31
Dobra fryzjerka najlepiej z Podzamcza , kogo proponujecie ? Z góry dziękuje !
Obserwuj wątek
    • Gość: cich Re: Fryzjer - Podzamcze IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 15.03.11, 16:41
      u gosi ul palisadowa 2c
    • Gość: Seba Re: Fryzjer - Podzamcze IP: *.sattom.pl 16.03.11, 21:52
      Polecam panią Gosię,chodzę i jestem bardzo zadowolony zakład nazywa się Fryzjernia u Gosi
      • Gość: :) Re: Fryzjer - Podzamcze IP: *.walbrzych.vectranet.pl 16.03.11, 22:31
        Dziękuję :)
        • Gość: Adam Re: Fryzjer - Podzamcze IP: *.centertel.pl 17.03.11, 22:30
          Faktycznie pani Gosia bardzo dobra fryzjerka.Polecam bo sprawdziłem osobiście.Fryzjernia u Gosi.Palisadowa 2c.
          • Gość: DOMINIK Re: Fryzjer - Podzamcze IP: *.sattom.pl 25.03.11, 23:04
            Witam wszystkich na forum,ja też jestem stałym klientem u Gosi,długo jej szukałem po zmianie adresu pracy,poleccam z mojej czuprypy zrobiła super fryzurę Palisadowa 2C
            • Gość: SYLWUIA Re: Fryzjer - Podzamcze IP: *.sattom.pl 25.03.11, 23:17
              JA i mój mąż też chodzimy do Pani Gosi,klimat na luzie i o to chodzi,polecam
    • Gość: . Re: Fryzjer - Podzamcze IP: *.walbrzych.vectranet.pl 26.03.11, 11:58
      Nie ma to jak samoreklama Paniu Gosiu;)
      • Gość: x Re: Fryzjer - Podzamcze IP: *.walbrzych.vectranet.pl 26.03.11, 13:54
        W którym to miejscu dokładnie? Gdzie jest 2c? Nie widziałam na Palisadowej "Fryzjerni u Gosi"...tam są zakłady o innych nazwach.
        • Gość: frosty Nie tylko Gosia. Ja lubie Monikę. IP: *.walbrzych.vectranet.pl 26.03.11, 14:43
          Ja mogę polecić panią Monikę z Palisadowej. Ma salon w takich małych budynkach blisko SP26 i Biedronki. Byłem u niej kilka razy i zawsze było ok - nie spieszy się niepotrzebnie, strzyże dokładnie i wychodzą jej nowoczesne męskie fryzury. Wcześniej chodziłem do Danusi (też blisko SP26) ale miałem wrażenie że siadam na fotel, jestem szybko strzyżony maszynką i adios. Aha, dziewczynę też zapisałem raz do Moniki przed weselem i była bardzo zadowolona.
          • Gość: tak Re: Nie tylko Gosia. Ja lubie Monikę. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.11, 20:12
            Monika jest OK, tylko trochę za długo robi.
        • Gość: ZBYSIO Re: Fryzjer - Podzamcze IP: *.sattom.pl 27.03.11, 22:27
          Fryzjerna u GOSI JEST DOKŁADNIE MIĘDZY BANKIEM A HELETEM JOŁ JOŁ
      • Gość: Pele. Re: Fryzjer - Podzamcze IP: *.centertel.pl 27.03.11, 13:10
        Nie ma to jak komuś żal dupę ściska że ktoś inny może być lepszy od niego...
    • Gość: kibol Re: Fryzjer - Podzamcze IP: *.19.99.lan.e-wab.pl 27.03.11, 19:43
      Sprawdziłem prawie wszystkich wałbrzyskich fryzjerów i przyznam, że Gosia wymiata :)
      • Gość: DAWID. Re: Fryzjer - Podzamcze IP: *.centertel.pl 27.03.11, 22:50
        Byłem u Moniki i miałem wrażenie że wszystko trwało wieczność.A u tej pani Gosi jeszcze nie byłem szczerze mówiąc nie wiedziałem że tam jest fryzjer.
        • Gość: Darek Re: Fryzjer - Podzamcze IP: *.152.148.221.dsl.dynamic.eranet.pl 28.03.11, 00:38
          Ja byłem u tej waszej Gosi i mi tak jeden bak wyjechała,że chyba pół roku go będę zapuszczał zeby do drugiego dorównać.
          • Gość: DAWID. Re: Fryzjer - Podzamcze IP: 31.60.231.* 30.03.11, 19:35
            Pani Moniko niech się pani tak nie denerwuje bok to pewnie pani wygoliła jakiemuś panu i teraz robi tu komuś antyreklame niestety trzeba się pogodzić z tym że pani Gosia jest lepszą fryzjerką od pani.
    • Gość: do : ) Re: Fryzjer - Podzamcze IP: *.ip.netia.com.pl 28.03.11, 17:41
      nie wiem czy dobra ale najtańsza "karolina" na hetmańskiej ścina za 10 zeta nie zdziera łacha z dupy jak inni fryzjerzy 15,18 a nawet 20 zł za skrócenie włosów maszynką mówię o męskim fryzjerze
    • agnieszkaha1 Re: Fryzjer - Podzamcze 30.03.11, 14:48
      Nie znam fryzjerów z podzamcza, ale mogę polecić Ci fryzjerkę ze śródmieścia p. Ewelina ma salon w budynku OSiR'u nr tel. 605362990. Trochę dalej niż na podzamczu, ale warto :) Polecam :)

Forum Wałbrzych
    • Gość: szopka Re: Fryzjer - Podzamcze IP: *.dynamic.chello.pl 23.08.11, 10:29
      czy pani gosia prowadzi dalej salonik na palisadowej? bo nie mogę znaleźć wizytówki ani numeru telefonu
    • Gość: ja Re: Fryzjer - Podzamcze IP: *.centertel.pl 23.08.11, 11:12
      Jak by ktoś chciał sie pozbyć włosów to >TU<

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka