Gość: podróżny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.11, 11:01 Jechałem autobusem, nie widziałem tablicy, ale jest ogrodzony. Czy to nie daj Boże kolejna inwestycja Mo-Bruku? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Legiony Mobruku Re: Co się buduje na Gaju przed wiaduktem? IP: *.ssp.dialog.net.pl 19.03.11, 11:20 Prezes buduje kolejkę linową między Mobrukiem, a Sobięcinem. Teraz możecie sobie blokować drogi :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bay, bay Re: Co się buduje na Gaju przed wiaduktem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.11, 13:21 Alleluja, alleluja! Kruczkowski oddał Mokrzyckiemu we władanie już pół miasta. Teraz pod oknami mieszkańców dzielnicy Gaj powstaje przepiękna fabryka przeróbki syfu na brykiety, zwana łatwo przyswajalną ( szczególnie przez płuca) nazwą: "Zakład odzysku węgla" Ha,ha. Jak to mówią; nie chciało się nosić teczki - to trzeba nosić woreczki. Nie chciało się iść na referendum - to macie horrendum. Szacunek panie Prezydencie! Ma pan moją dozgonną wdzięczność. Gdyby nie Pan to nigdy bym nie ruszył dupy z tego miasta i do dziś nie wiedziałbym, że żyje wśród kompletnych idiotów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Co się buduje na Gaju przed wiaduktem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.11, 17:07 img824.imageshack.us/i/nowymobruk.jpg/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: Co się buduje na Gaju przed wiaduktem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.11, 18:32 O kur...!!! Kto mu dał zezwolenie??? Gdzie Boa, Wasz i cała reszta towarzystwa? Dostali łapówę za milczenie? Mobruk zagarnia Wałbrzych, a opozycja śpi. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa10-0 Re: do mm 19.03.11, 20:10 A gdzie byli mieszkańcy Wałbrzycha podczas głosowania na prezydenta?A gdzie byli mieszkańcy Wałbrzycha podczas referendum?Teraz się pytacie gdzie jest Boa,Wasz i resztę towarzystwa,oczerniając ich o łapówki za milczenie?Myślicie, że Oni sami w jeden dzień sprzątną ten wałbrzyski syf, który trwa już tyle lat?A gdzie pomoc wałbrzyszan w realizacji Ich planów? Chcesz się dowiedzieć kto dał zezwolenie na następny syf w Wałbrzychu?Żaden problem.Idź do UM i się dowiedz.Przecież to nie tajemnica państwowa.Jak się już cośkolwiek dowiesz, poinformuj Nas na forum. No właśnie-obudźcie się wałbrzyszanie! Opozycja nie śpi, opozycja czuwa. Odpowiedz Link Zgłoś
lekarzspecjalista Re: do mm 20.03.11, 20:21 A gdzie byli mieszkańcy Wałbrzycha podczas głosowania na prezydenta?A gdzie byli mieszkańcy Wałbrzycha podczas referendum? zapewne w domach, nie widząc sensu wyboru między pętla a gilotyną Teraz się pytacie gdzie jest Boa,Wasz i resztę towarzystwa,oczerniając ich o łapówki za milczenie?Myślicie, że Oni sami w jeden dzień sprzątną ten wałbrzyski syf, który trwa już tyle lat?A gdzie pomoc wałbrzyszan w realizacji Ich planów? O i dobrze, że to napisałaś. Potwierdzasz, że nie mieliście ani siły ani możliwości żeby coś zrobić. Chieliście się dorwać do koryta. Chcesz się dowiedzieć kto dał zezwolenie na następny syf w Wałbrzychu?Żaden problem.Idź do UM i się dowiedz.Przecież to nie tajemnica państwowa.Jak się już cośkolwiek dowiesz, poinformuj Nas na forum. Eee, słabi jesteście. Podkulone ogony skomlących psów. No właśnie-obudźcie się wałbrzyszanie! Opozycja nie śpi, opozycja czuwa. Oj, Czuwaj, czuwaj. Doczuwasz się opozycjo. Gnuśniejecie i nie macie programu odpowiedniego dla wyborców. Do biedaszybów! Wiadra nosić! A nie czas przy monitorze marnować! Odpowiedz Link Zgłoś
ewa10-0 Re: do lekarzaspecjalisty 20.03.11, 22:33 Powinien cię zbadać lekarz specjalista - psychiatra-ale nie taki forumowy dupek jakim jesteś ty. Tu masz link do poradni psychiatrycznej: www.rynekmedyczny.pl/Psychiatria-Psychiatra,Wa%C5%82brzych,wa%C5%82brzyski,dolno%C5%9Bl%C4%85skie,p,YMMPILKNZVDOLM,1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hm Re: Co się buduje na Gaju przed wiaduktem? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 19.03.11, 20:42 Jedynie opozycja odpowiedziała na jakiekolwiek emaile i prośby, a dzienniki, radio i prasa ma w doopie nas Wałbrzyszan. Jak MY sami w większej liczbie nie ruszymy czterech liter NIKT, ale to NIKT nie zajmie się naszymi problemami. Na referendum kogo mogłam to namawiałam, ale do tej pory spotykam tych, którzy nie wiedzą co się święci. Ruszcie się w końcu, a nie tylko narzekacie i nic nie robicie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: help yourself Re: Co się buduje na Gaju przed wiaduktem? IP: *.xdsl.centertel.pl 19.03.11, 20:50 prosze, zorganizujmy sie spotajmy, zawiazmy jakis ruch spoleczny bo POlitykierzy zniszcza man szesztki miasta, robia z nas durni !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ...? Re: Co się buduje na Gaju przed wiaduktem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.11, 22:38 A jaką masz pewność, że to nie dzięki informacji ktogoś z wymienionych dotarła do ciebie ta radosna wiadomoć? Odpowiedz Link Zgłoś
lekarzspecjalista Re: Co się buduje na Gaju przed wiaduktem? 20.03.11, 23:28 Ile wzięła ewa a ile boa za milczenie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przekupne swinie Re: Co się buduje na Gaju przed wiaduktem? IP: *.xdsl.centertel.pl 19.03.11, 20:57 zobaczcie, kto bierze walizki z pieniedzmi pod stolem od Mobruku www.youtube.com/watch?v=5ytYvTi5Tro www.youtube.com/watch?v=5ytYvTi5Tro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bb Re: Co się buduje na Gaju przed wiaduktem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.11, 21:15 Oni nie muszą z wałbrzyszan durniów robić sami z siebie wałbrzyszanie durniów i nieudaczników robią, przynajmniej ta część której nie zalezy na jakości miasta. dali tego wyraz w referendum. wiele osób wypowiadało się że nie pójdzie bo to ich nie obchodzi. VIpy się zwiną i wyjadą a pospólstwo zostanie. nawet za niemców tak nie było. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rebel Yell Re: Co się buduje na Gaju przed wiaduktem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.11, 21:43 To moze jaki dodatkowy podatek dowalic za mieszkanie w uzdrowisku ? Taxe klimatyczna, czy cus. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Co się buduje na Gaju przed wiaduktem? IP: *.ssp.dialog.net.pl 19.03.11, 22:03 Krukowi chodziło o Szczawnobyl Zdrójkishima Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bo Re: Co się buduje na Gaju przed wiaduktem? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 19.03.11, 22:16 Pewnie i tak w podatku za nieruchomości dowalili maksymalne stawki i już mamy podatek za uzdrowisko-zobaczymy co odpowiedzą na to uzdrowisko. A spotkać i zmobilizować siły trzeba by było, a tych co mają w gdzieś to do pociągu byle jakiego(jak ktoś napisał o preziu+rada miast+rada powiatu+wredni urzędnicy+etc....). Pozostaną ci co chcą żyć godnie a nie w syfie. Ale dla nieświadomych zrobili pokaz w galerii z śmiertelnie przerażonymi Wałbrzyszankami, wyjdź w tych ciuszkach na ten pył latający na ulicach(szkoda dobrych ciuchów), wystarczy 2 dni do pralki woda tak czysta jakby się w kopalni pracowało, a jeszcze te pięknie czyste ulice. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kruczy Zdrój Re: Co się buduje na Gaju przed wiaduktem? IP: *.xdsl.centertel.pl 19.03.11, 21:58 czym bedzie KRUKOSZNKO leczyl w tym uzdrowizku, azbestem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: walbrzych polak IP: *.ssp.dialog.net.pl 19.03.11, 22:25 no niestety wałbrzyszanie będą zdychać cały wałbrzych będzie zasyfiały , będzie duże skażenie środowiska , podgórze , gaj , sobiecin, gorzej niż w japoni czy czarnobylu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patriota lokalny Re: polak IP: *.xdsl.centertel.pl 20.03.11, 09:10 na Boga!!! ratujcie Wałbrzych, nie można zapylac na nowo tego ledwo żywego miasta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: X z UM Re: polak IP: *.walbrzych.vectranet.pl 20.03.11, 13:51 Ja tam prezydenta naszego nie winie. Zrobił dużo dla Wałbrzycha. Wiem że tak jest mimo że mało kto się zgodzi ze mną. Uważam, że powstanie takiego zakładu jak Mobruk jest w pewnym sensie trafnym posunięciem bo daje dodatkowe miejsca pracy. Dalej będę uważał że to nie wina prezydenta że jest jak jest w Wałbrzychu bo pan Piotr solidaryzuje się ze społeczeństwem. I chwała mu za to. Oby jak najdłużej zajmował to stanowisko. Jestem dumny że moje miasto Wałbrzych ma tak wspaniałego Gospodarza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wałbrzych Re: polak IP: *.ssp.dialog.net.pl 20.03.11, 14:15 Co ty masz pod czaszką?? Żarty sobie stroisz czy naprawdę tak myślisz?? Społeczeństwo jest przeciwne powstaniu tego śmiecia, a on i tak jest nam wciskany na siłę. Ale odczytuję twój wpis jako ironię ukazującą brak rozumu większości ludzi pracujących w UM. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: X z UM Re: polak IP: *.walbrzych.vectranet.pl 20.03.11, 14:38 No to niestety się mylisz, bo ja naprawdę tak uważam. Społeczeństwo wałbrzyskie nie jest głupie i wie że tylko za panowania Pana Prezydenta ludziom będzie się dobrze żyło. Dlatego Go wybrali. Podpisuję się pod tym obiema rękami. Dziękuję Panu w imieniu większości mieszkańców Wałbrzycha i życzę wszystkiego najlepszego Panu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wałbrzych Re: polak IP: *.ssp.dialog.net.pl 20.03.11, 14:51 Co dostajesz lub ile za takie obleśne wpisy od swojego pana? PS Lepiej już na to nie odpowiadaj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: X z UM Re: polak IP: *.walbrzych.vectranet.pl 20.03.11, 15:20 Obleśne?? Jestem Panu Prezydentowi wdzięczny za to że tak wspaniale prowadzi swoją politykę. Z tego miejsca pragnę w imieniu większości mieszkańców jeszcze raz podziękować Panu Piotrowi i życzyć samych sukcesów! Wielkie ukłony! Niech Pan nie słucha ujadania mniejszej części Wałbrzyszan. To ludzie ubodzy intelektualnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: walbrzych prosto z wałbrzycha skandal IP: *.ssp.dialog.net.pl 20.03.11, 15:35 co tu prezydent zrobil dla wałbrzycha nic , jedynie co wyremontowali pare bloków , kilka ulic , bo o galerii nie wspominam bo to prywatny inwestor, ktory zaplacil za teren pod budowe galeri a kase wzieli ludzie prezydenta i na co ja przeznaczyli ? dlaczego w walbrzychu wszystko upada , nawet glupia koszykowka upadla , w walbrzychu nie ma nic a wladze miasta siedza z tylkami i nic nie robia , zeby ozywic miasto Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: X z UM Re: prosto z wałbrzycha skandal IP: *.walbrzych.vectranet.pl 20.03.11, 15:42 Zamilcz kłamliwa kreaturo!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wierzacy w Kruka Re: prosto z wałbrzycha skandal IP: *.xdsl.centertel.pl 20.03.11, 16:03 wiwat Krukoszenko !!! wiwat Mo-Bruk !!! rak i pylica dla wszystkich wałbrzyszan !!! a plebabn potwierdzi, ze ludzkie zdrowie jest mniejwazne niz zadrukowane zerami kawalki papieru, Kołacz-Leszcynska to druga matka teresa i kandydatka do wyniesieni na ołtarze!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: urzędnik Re: prosto z wałbrzycha skandal IP: *.ssp.dialog.net.pl 20.03.11, 16:53 o galerii nie wspominam bo to prywatny inwestor Więc wbij sobie do łba, że Mokrzycki to też prywatny inwestor. Jeśli Kruczkowskiego nie chwalisz za Victorię, to i nie gań go za Mobruk. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asd Re: prosto z wałbrzycha skandal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.11, 17:12 To wbij sobie w ten pusty łeb tępy urzędolu, że i jeden i drugi pozwolenia na budowę i lokalizację dostali od twojego bystrego szefa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sceptyk Re: prosto z wałbrzycha skandal IP: *.ssp.dialog.net.pl 20.03.11, 17:22 I bardzo dobrze. Niech zyje Mobruk. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wałbrzych Re: prosto z wałbrzycha skandal IP: *.ssp.dialog.net.pl 20.03.11, 18:18 "Więc wbij sobie do łba, że Mokrzycki to też prywatny inwestor. Jeśli Kruczkowskiego nie chwalisz za Victorię, to i nie gań go za Mobruk." - wy w tym urzędzie faktycznie macie ograniczenie umysłowe do n-tej potęgi. Co to w ogóle za logika? To tylko mogę ganić za Mo-bruk Kruczkowskiego jeśli będę go chwalić za galerię prywatnego inwestora?? Ale nawet nie ma sensu z tobą dyskutować, bo masz syndrom wiernego kundla. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wałbrzych Re: prosto z wałbrzycha skandal IP: *.ssp.dialog.net.pl 20.03.11, 18:33 Aha i jeszcze jedno. Jestem błaznem i żartowałem sobie w poście wyżej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wałbrzych Re: prosto z wałbrzycha skandal IP: *.ssp.dialog.net.pl 20.03.11, 18:45 "Aha i jeszcze jedno. Jestem błaznem i żartowałem sobie w poście wyżej." - człowieku, który to napisałeś - masz problemy ze swoją osobowością, że piszesz niby w moim imieniu?? Post wyżej to nie jest żart, a ty powinieneś wziąć już tabletki, które przypisał ci psychiatra. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wałbrzych Re: prosto z wałbrzycha skandal IP: *.ssp.dialog.net.pl 20.03.11, 19:16 Taaa ... rozmawiam sam ze sobą, bo jestem jedyną osobą, z której zdaniem się liczę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cymbał Re: prosto z wałbrzycha skandal IP: *.dynamic.chello.pl 20.03.11, 19:45 głąbie kapuściany spod ssp.dialog... brak słów dla twoich wpisów;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WAŁBRZYCH Re: prosto z wałbrzycha skandal IP: *.ssp.dialog.net.pl 20.03.11, 20:08 "Aha i jeszcze jedno. Jestem błaznem i żartowałem sobie w poście wyżej. " oraz "Taaa ... rozmawiam sam ze sobą, bo jestem jedyną osobą, z której zdaniem się liczę." - to nie są moje wpisy. Wymienione zdania napisała osoba, która się pode mnie podszywa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wałbrzych Re: prosto z wałbrzycha skandal IP: *.ssp.dialog.net.pl 21.03.11, 08:36 Hehehe znowu sobie zażartowałem i dla niepoznaki wpisałem swój nick capslockiem. Następny będzie może spod innego ip, a może nie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WAŁBRZYCH Re: prosto z wałbrzycha skandal IP: *.ssp.dialog.net.pl 21.03.11, 23:50 "Aha i jeszcze jedno. Jestem błaznem i żartowałem sobie w poście wyżej. " oraz "Taaa ... rozmawiam sam ze sobą, bo jestem jedyną osobą, z której zdaniem się liczę." i "Hehehe znowu sobie zażartowałem i dla niepoznaki wpisałem swój nick capslockiem Następny będzie może spod innego ip, a może nie ?" - osobniku, który to napisałeś nie umiesz wyrazić swojego zdania i tylko żałośnie się pode mnie podszywasz. Chcesz zdyskredytować moją osobę wmawiając innym forumowiczom , że niby prowadzę dialog ze sobą. Aż tak bardzo zabolało wasze ego określenie objawów waszej choroby jak: ograniczenie umysłowe do n-tej potęgi oraz syndrom wiernego kundla? Niestety prawda boli, bo zachowujecie się właśnie tak, a nie inaczej. Ktoś mądry na tym forum napisał, że: „Na forach nalezy po prostu uważać na wpisy które: a) skłócają i dezintegrują inicjatywę oddolną b) dezinformują c) manipulują doprowadzając do zmiany tematu. Jednym słowem mamy tu wolną amerykankę, na szczęscie na razie bez ofiar ludzkich może poza niewyjaśnionymi przypadkami nowotwórów u osób relatywnie młodych.” –całkowicie się z tym zgadzam, więc co? Teraz napiszesz, że znowu sobie żartuję? Specjalnie dążycie do tego aby ludzie przestali interesować się Mo-bruk’iem i dali sobie z nim spokój. Ale jest coraz większa GRUPA ludzi, chcąca dochodzić swoich praw, wszakże podstawowych i niezbędnych jak: prawo do ŻYCIA I ZDROWIA, które to prawa nagminnie łamie wasz szef (niby prezydent) i inni. Nacisk tej GRUPY w obronie FUNDAMENTALNYCH PRAW jeszcze odczujecie. Odpowiedz Link Zgłoś
lekarzspecjalista Re: polak 20.03.11, 20:27 Podjęta w nocy z 17 na 18 marca 1871 roku próba odebrania dział Gwardii Narodowej doprowadziła do wybuchu powstania. 26 marca 1871 roku przeprowadzono wybory do Rady Komuny Paryskiej, która dwa dni później ogłosiła przejęcie władzy nad miastem. Wojsko i policja zostały zastąpione Gwardią Narodową, wprowadzono wybieralność urzędów i bezpłatną naukę w szkołach podstawowych. Ponadto, przekazano zakłady w zarząd robotnikom oraz dokonano rozdziału Kościoła od państwa. W działalności Komuny Paryskiej uczestniczyło około 600 Polaków, m.in. Jarosław Dąbrowski i Walery Wróblewski. Komuna Paryska upadła po ciężkich walkach, 28 maja 1871 roku. Wobec uczestników Komuny Paryskiej stosowano krwawe represje, w tym masowe rozstrzeliwania. Pomimo klęski, wywarła ona głęboki wpływ na rozwój ruchu lewicowego. Powstała na gruzach II Cesarstwa, III Republika Francuska, pomimo częstych kryzysów politycznych przetrwała 70 lat i upadła dopiero w wyniku klęski Francji w wojnie z Niemcami w 1940 roku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do lekarzaspecjal. Ten to dopiero omnibus z gonitwą myśli... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.11, 22:26 Nie dość, że posuwasz cyklicznie przeróżne bzdury na tym forum, to jakby tego było mało udowadniasz, że jesteś osobnikiem niebezpiecznym dla siebie i otoczenia. Twoim zdaniem referendum w sprawie obniżki cen wody i usunięcia składowiska odpadów niebezpiecznych z centrum miasta, to był wybór między pętlą a gilotyną (sic) zaś ludziom , którzy zwrócili uwagę opinii publicznej na ewidentne przestępstwo polegające na powolnym wytruwaniu środowiska i wraz z nim mieszkańców miasta zarzucasz działanie nie w obronie zdrowia i życia ( w tym również twojego) ale z chęci dorwania się do koryta. Ty człowieku nie możesz być przy zdrowych zmysłach. Wybory za nami i jakoś nie przypominam sobie, bym widział na plakacie wyborczym kogokolwiek , kto przedstawiałby się jako „Boa”, „Wasz”, czy jako osoba walcząca z Mo-Brukiem - z tym śmiertelnym rakiem jaki toczy to miasto. Osobiście żałuję, że nie ma we władzach takich ludzi, choć z drugiej strony rozumiem , że Ty i większość Wałbrzyszan nie zasługujecie na nich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monitor mediów Re: Ten to dopiero omnibus z gonitwą myśli... IP: 31.60.253.* 20.03.11, 22:40 Daj spokój, nie odpowiadaj po prostu na jego posty, przecież "lekarz" to lokalny głupek który chytrze wykorzystuje słowo-klucz "lekarz" do nadania powagi swoim idiotyzmom. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa10-0 Re: domonitora mediów 20.03.11, 22:54 Trafiłeś w samo sedno, wydając opinię o tym nienormalnym pisarczyku na forum.Zabiera głos w każdym temacie,zakłada porypane wątki: forum.gazeta.pl/forum/w,168,123247427,123247427,Kyodo_godz_16_10_CET.html forum.gazeta.pl/forum/w,168,123432538,123432538,Satanizm.html forum.gazeta.pl/forum/w,168,123407901,123407901,Gdzie_w_Walbrzychu_lecza_pijawkami_.html forum.gazeta.pl/forum/w,168,123425981,123425981,Czy_jestes_przeciwny_inwazji_na_Libie_.html forum.gazeta.pl/forum/w,168,123340534,123340534,Polskie_towarzystwo_parapsychologiszczne_spieszy_z.html Dalej nie chce szukać.Wolę poczytać wypowiedzi innych normalnych forumowiczów,niż tego nawiedzonego typa. Odpowiedz Link Zgłoś
lekarzspecjalista Re: domonitora mediów 20.03.11, 23:27 Tylko część z nich założyłem. Jeśli "porypana" jest tragedia w Japonii to gratuluję ci samopoczucia. Próbuję was wyrwać z zaklętego kręgu egoizmu i niemożności. I braku samooceny. Odpowiedz Link Zgłoś
lekarzspecjalista Re: Ten to dopiero omnibus z gonitwą myśli... 20.03.11, 23:24 Oj, mylisz wątki, mylisz tematy, nie możesz pozbierać myśli. Pora się przespać. Rano będzie ... inaczej;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Ten to dopiero omnibus z gonitwą myśli... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.11, 23:58 Właśnie zebrałem mysli... i wyszło mi, że twoja podstawowa hipoteza, iż : „każdy z nas ma w sobie inną mieszankę Boga i diabła. Jej rodzaj do pewnego stopnia przesądza o naszym charakterze” może wynikać z twojego cierpienia nad pochodzeniem z nieznanego Boga i znanej prostytutki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monitor mediów Re: Ten to dopiero omnibus z gonitwą myśli... IP: *.centertel.pl 22.03.11, 10:02 Mówię wam, przestańcie karmić tego troloidiotę.A tak tylko go nakręcacie. Odpowiedz Link Zgłoś