Dodaj do ulubionych

Park smaków w parku technologicznym

IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 21.03.11, 13:58
Polecacie ? robił ktoś tam już imprezę ?
Obserwuj wątek
    • Gość: gość Re: Park smaków w parku technologicznym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.11, 20:59
      moi znajomi tam byli, nie byli zadowoleni ale niestety nie znam szczegółów...
      • sciagacze21 Re: Park smaków w parku technologicznym 15.01.14, 20:04
        tam jest nie ciekawie, w sumie jedzenie jest ok,pracowalam tam niedawno, szkoda bylo mi mnie i teraz szkoda mi dziewczyn jak sa wykorzystywane taka praca całe dnie i cale noce za marniutka płace naprawde marniutka.
    • Gość: Kermit Re: Park smaków w parku technologicznym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.11, 09:49
      niespecjalnie :( dostałem ziemniaki z włosami
    • Gość: iga Re: Park smaków w parku technologicznym IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.03.11, 12:59
      robiliśmy tam jakis czas temu imprezę firmowa na 40 osób, jedzenie bardzo dobre i dużo, czysto, ceny jak wszędzie, tylko jak chcecie muzykę to nie korzystajcie z usług polecanych przez szefową, chyba że lubicie potańcówki w stylu 60 + (lat)
    • Gość: edi Re: Park smaków w parku technologicznym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.11, 17:16
      Jak można nazwać lokal Park Smarków? Ohyda.
      • Gość: Firma Re: Park smaków w parku technologicznym IP: 87.105.201.* 23.03.11, 12:52
        Drogo tam
    • Gość: Wojciech Re: Park smaków w parku technologicznym IP: *.walbrzych.vectranet.pl 23.03.11, 15:17
      Ja mialem tam firmowke, bylo bardzo fajnie, dobre jedzenie i niczego nie brakowalo (co w innych lokalach nie zawze bylo standardem). Co do cen sie nie wypowiadam bo firma placila.
      • Gość: on Re: Park smaków w parku technologicznym IP: *.dynamic.chello.pl 23.03.11, 16:14
        Fajny lokal, dobre jedzenie i miła atmosfera. Właścicielka bardzo "do dogadania" a ceny jak gdzie indziej. Ja swój pobyt tam wspominam bardzo miło.
        • Gość: fbd Re: Park smaków w parku technologicznym IP: *.ssp.dialog.net.pl 23.03.11, 17:24
          Nie najgorzej
          • Gość: ! Re: Park smaków w parku technologicznym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.11, 21:30
            mialam okazje byc tam na imprezie ktora byla zorganizowana na ok 30 osob jedzenie bardzo slabe i w bardzo malych ilosciach a ceny jak na to wszystko bardzo bardzo wygorowane! po tym raz jeszcze sie skusilam i bylam tam na obiedzie i to samo obiad zimny niedoprawiony a porcje jak dla dzieci! wiec ja jak najbardziej odradzam ten lokal szkoda pieniedzy!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka