Dodaj do ulubionych

Barman na wesele

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.03.11, 14:28
Poszukuję barmana na wesele. Jakie są orienatcyjne ceny zamówienia? Chodzi o obsługę gości przy ruchomym barze...
Obserwuj wątek
    • haba.baba Re: Barman na wesele 21.03.11, 19:13
      jak mam to rozumieć''ruchomy bar''-czyżby na trzęsącej powierzchni się znajdował,albo na linkach wiszących,bo ja w tym się gubię.Barman ma spełniać wymogi iluzjonisty
      • Gość: IR Re: Barman na wesele IP: *.adsl.inetia.pl 21.03.11, 21:00
        Ruchomy w sensie, że na sali nie ma baru, tylko barman ma taki swój - przenośny, na którym stawia wszystkie butelki i na nim wykonuje drinki. Ludzie mają podchodzić do niego. Jako takich wielkich pokazów nie musi robić, ważne żeby potrafił dobrze mieszać alkohole ;)
        • haba.baba Re: Barman na wesele 22.03.11, 14:26
          jednak i tak mi trudno to pojąć-czy dobrze to przemyślałeś.Wiesz że drinki robi się wedlug własnej fantazji i do tego naprawdę jest potrzebny szeroki asortyment alkoholi z każdego rodzaju,uwierz mi to nie jest trudne,ale kosztowne,szkło odpowiednie,dodatki, owoce,dekoracje itd myślę że sam sprostasz temu zadaniu i samemu stworzyć taki bufet samoobsługi,chyba że bardzo Ci na tym zależy-to na pewno ktoś z naszych ""świetnych restauratorów""podejmie się bo będzie to wyzwanie dla niego nie takie rzeczy robił-tylko pytanie gdzie?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka