Gość: Adam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.11, 11:10 Witam. Będę zmieniał grzejnik do wody i w związku z tym pytanie: jakiej firmy kupić, bo miałem ze Świebodzic i nie za bardzo byłem z niego zadowolony. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: vw Re: Junkers IP: *.walbrzych.vectranet.pl 04.04.11, 17:03 musisz dobrac taki aby podołał twoim oczekiwaniom ja mam vaillant mini super grzeje juz dwa lata bez napraw odpukac serwis jest tu w wałbrzychy kupiłem tez w wałbrzychu najtaniej wyszło tanszy niz od producenta odpalany na baterie działa od bardzo niskiego cisnienia wody Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sz Re: Junkers IP: *.xdsl.centertel.pl 04.04.11, 17:11 Polecam ten Link za te pieniądze nic lepszego nie kupisz - kupowałem w tym sklepie - zamontowany - wszystko OK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuba Re: Junkers IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.11, 19:50 W Vaillancie po gwarancji padła mi nagrzewnica. Koszt nowej z wymianą ok 700zł. Zamiast tego kupiłem na Allegro nowego Termeta electronic za ok 800zł. Gwarancja 2 lata i w razie czego niedrogie części w sklepie w Swiebodzicach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: Junkers IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.11, 08:20 Witam. Dziękuję Wszystkim serdecznie za odpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Irokez Re: Junkers IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.11, 19:37 Też mam termeta electronic (tego na baterię a nie dynamo) i jestem zadowolony. W razie czego po gwarancji masz części w Świebodzicach swobodnie dostępne. Do innych marek jest różnie lub wcale nie ma części poza serwisem. Tyle że kupiłem tego termeta.. w Krakowie :) Z wysyłką był prawie 200zł taniej niż w sklepie firmowym.. ciekawe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IGOR Re: Junkers IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.11, 23:18 Polecam termę firmy Junkers WRP 14-2B. Naprawdę super Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: exxx Re: Junkers IP: *.ip.netia.com.pl 06.04.11, 15:41 ja mam termet aqua jak na razie to nic nie było robione przy nim " odpukać" nawet jeszcze farba jest ok , plastikowe części dyndają ale to plastik mam go około 9 lat Odpowiedz Link Zgłoś