Gość: pisowiec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.11, 19:52 wywuiad zycia torbusa w tv walbrzych, brawo artur nareszcie powiedziales prawde pogonic frackowiakowa, jestes wielki tak trzymaj Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: TOMEK Re: brawo torbus IP: *.dip.t-dialin.net 14.04.11, 20:01 Dzisiejszy wywjad RADNEGO/????????????????????????????????? TORBUSA- TORBY- TO PRZYKŁAD TYPOWEGO DEBILIZMY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uspokojony Re: brawo torbus IP: *.ssp.dialog.net.pl 14.04.11, 20:10 Odetchnąłem z ulgą. Torbus nareszcie zrozumiał i obwieścił światu że Prezydent (gmina) gospodaruje grosze publicznym. Artur, aż o taką błyskotliwość nikt Ciebie nie podejrzewał. Yess, yess, yess, nareszcie ktoś mnie uświadomił. Szacun. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiwi Re: brawo torbus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.11, 22:48 co tacy ludzie robią u władzy ;( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dwedwed Re: brawo torbus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.11, 00:41 mocne stwierdzenia... to chyba jedyne medium gdzie można usłyszeć najprawdziwszą - niekoniecznie przyjemną dla rządzących prawdę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beata Re: brawo torbus IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.04.11, 06:10 Zmusiłam się do wysłuchania tego tzw. wywiadu w całości- prymitywizm analfabetyzm wtórny- czy nie ma on problemów alkoholowych ? Odpowiedz Link Zgłoś