Dodaj do ulubionych

zespół Kwarc

IP: *.204.61.210.nat.umts.dynamic.eranet.pl 27.04.11, 21:38
Piszę odnośnie zespołu Kwarc z W-cha. Czy ktoś był na imprezie, na której grali? Proszę o rzetelne i konkretne odpowiedzi.
pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: byłyMłody Re: zespół Kwarc IP: *.walbrzych.vectranet.pl 27.04.11, 22:50
      nie było źle, ale chyba za szybko wysiedli, bo ok północy...potem dłuższe przerwy i smęcenie, a z zabawami się nie popisali, bo miało być ich sporo i wesołych a zrobili może z 3 i nie o tych porach co trzeba;/ podsumowując, może nie było bardzo źle, ale były zespoły, które mnie bardziej porywały do zabawy. (polecam zespół "ŁK".). 2 wesela i 100-dniówka i każde fajne:)
      • Gość: xanka Re: zespół Kwarc IP: *.ssp.dialog.net.pl 28.04.11, 09:40
        A masz może jakieś namiary na zespół "ŁK"? Bo pilnie szukam jakiejś fajnej oprawy muzycznej na moje wesele. Myślałam o zespole Kwarc, ale nie znalazłam żadnej strony internetowej ani niczego innego, gdzie mogłabym ich sprawdzić - stąd mój wpis na forum. A co sądzicie o zespole Vitosha? I jest jeszcze jeden zespół, o którym słyszałam, ale nie pamiętam ich nazwy - wiem, że śpiewa w nim dziewczyna z Białego Kamienia o imieniu Agnieszka. Proszę o opinie, gdyż czas mnie nagli.
        pozdrawiam
        • Gość: sara Re: zespół Kwarc IP: *.play-internet.pl 28.04.11, 11:05
          Vitosha zespół nie umie bawić ludzi to raczej wokaliści zreszta i tak na słabym poziomie wokalistka ubrana jak na egzamin szkolny biała bluzeczka czarne spodnie żadnego show nadaja sie raczej na festiwal w Kolobrzegu sory za szczerosc ale dobry zespoł nie potrzebuje reklamy a oni reklamuja sie na tym forum do bólu wiec juz nie wytrzymałam . A moja rada idz do hotelu Maria oni poleca ci zespoły z najlepszej półki i wcale nie musisz robic u nich wesela pozdr.
          • Gość: xanka Re: zespół Kwarc IP: *.ssp.dialog.net.pl 28.04.11, 13:23
            Dzięki za odpowiedzi. Szukam dobrego zespołu, bo jak każdy wie - dobra muzyka to podstawa dobrej weselnej zabawy.
            pozdrawiam
      • Gość: Ksena Re: zespół Kwarc IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 27.07.11, 15:07
        zespół Kwarc gra świetną muzykę, dobrze dobrany repertuar, świetny głos wokalistki. to moja opinia a byłam uczestnikiem wielu imprez z tym zespołem
      • Gość: hadada Re: zespół Kwarc IP: *.ssp.dialog.net.pl 27.07.11, 16:06
        Były młody jesteś skó...elem, że piszesz cokolwiek złego na zespół kwarc. Kwarc zawsze pracuje intensywnie, wg sugestii młodej pary jadą z zabawami - chyba, że jest smętne towarzystko, które nie chce się bawić - a zdażają się takie wesela. Co to za zespół ŁK. od 20 lat działam w branży muzyczno-weselnej i nie słyszałem o zespole ŁK. (PS.: nie jestem konkurencją)
        • Gość: dziadek Re: zespół Kwarc IP: *.ssp.dialog.net.pl 27.07.11, 17:09
          ŁK to chyba ŁADNE KWIATKI .21 lat temu grali na moim weselu w ,,KASZTELAŃSKIEJ''. A teraz w czerwcu u mojej córki.Nadal są świetni. Pozdrawiam hadadę czy jakoś tak.
        • Gość: hmmm Re: zespół Kwarc IP: *.walbrzych.vectranet.pl 27.07.11, 23:02
          czyżby kultura Kwarcu się odezwała?;/ Ja tam złego słowa nigdzie nie widzę...byłyMłody stwierdził tylko, że nie było źle, ale gdzie indziej bawił się lepiej. Cechą profesjonalizmu jest umiejętność przyjęcia konstruktywnej krytyki. A od tego jest zespół, by porwać do tańca KAŻDE TOWARZYSTWO, a nie tylko te "zabawowe", bo to żadna sztuka. Sztuką jest właśnie rozruszać nawet to najsmętniejsze towarzystwo. Odrobinę pokory "podejrzanie poruszony obrońco Kwarcu".
          • Gość: hadada Re: zespół Kwarc IP: *.dialog.net.pl 28.07.11, 06:51
            Tak Ładne Kwiatki, to równie bardzo dobry zespół.

hmmm: proszę nie przypisywać KWARCowi braku kultury - bo nie nim nie jestem, anie go nie reprezentuję - wkurza mnie bezpodstawna krytyka.

Widziałem mnóstwo wesel i zdarzają się weslea tzw. BARDZO WIELKICH SMUTASÓW
            udają Ą Ę Ą - bułkę przez bibułkę, nawet po wypiciu wódki nic nie pomaga :)
            nie jest to powodem, że rodzina nie jest zżyta - dzieje się tak gdzie są rodzinne zwady
            zdarzają się wesela, które robi się kompletnie po najniższej linii oporu - po najniższych kosztach - efektem jest zażenowanie rodziny, która przyjeżdża z daleka - powody są różne
            OCZYWIŚCIE NIE PRZYPISUJE TEGO NIKOMU
      • Gość: Zbychu Re: zespół Kwarc IP: 213.25.141.* 07.10.11, 13:26
        super kapela- umie świetnie bawić ludzi.
    • Gość: młody Re: zespół Kwarc IP: *.ssp.dialog.net.pl 27.07.11, 23:09
      Nie mam zamiaru nikogo krytykować ponieważ każdy ma swoje zdanie. zespół ładne kwiatki nie zrobił na mnie dobrego wrażenia. Co do kwarcu to kiedyś byli o wiele lepsi i byłem nimi zachwycony wiec grali u mnie na weselu i wtedy czar prysł było o wiele gorzej niż na wcześniejszych weselach u znajomych więc byłem zawiedziony!!! polecam zespół Janiki ale terminy u nich są odległe bo naprawdę są niemożliwi!! Nawet chciałem ich u siebie lecz było już za pózno podpisana umowa z Kwarcem a oni nie mieli wolnego terminu!!!
      • Gość: kim Re: zespół Kwarc IP: *.ssp.dialog.net.pl 28.07.11, 14:52
        Polecam gorąco zespol BlueArt z wrocławi wokalistki 2 ( jedna z nich laureatka szansy na sukces ) 2 czasami 3 fajnych chopaków. Grali na moim weselu i bylo super bardzo kontaktowi i kazdy z gosci byla zadowolony bo super grali kontakt do zspołu pani Agnieszka 695 471 901 Gorąco polecam
    • Gość: popytaj Re: zespół Kwarc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.11, 13:37
      jeżeli chcesz znalezc dobry zespół popytaj pracowników restauracji z muzyką na żywą np. Legenda, Maria, doradzą Ci bo znają chyba wszystki zespoły i słuchali ich w różnych sytuacjach, za poradę na pewno nie bedą Ci kazac płacić-tak myślę:-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka