Dodaj do ulubionych

dialog-internet-centrum

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.11, 13:13
Muszę się zastanowić czy pozostać w TP czy zmienić operatora.
Mam teraz w TP neo 2megana lini tp z numerem i abonamentem standardowym.
Z telefonu nie korzystam i jest dla mnie zbytecznym balastem.
Jestem po wstępnej rozmowie z TP, dalej 2mega na 12 miesięcy (54,44zł) plus numer ale zawieszony na 12 m-cy (21,53za każdy m-c)
W Dialogu 2mega i też na 12 m-cy, średnia cena (z opłatą aktywacyjną) wynosi 63,66 zł
Jeżeli chodzi o jakość neo to nie narzekam, przez kilkanaście lat użytkowania zero awarii, brak reklamacji i ogólne jestem zadowolony.
Jak jest z dialogiem? Jakieś problemy w śródmieściu?
Czy ta cena co podają na stronie jest ostateczna czy dojdą jeszcze jakieś niespodzianki?
Prosił bym o wszelkie opinie osób które albo są już klientami dialogu albo rozważali taką możliwość ale z jakiś tam powodów zrezygnowali.

PS. chciałem internet z UPC ale niestety w moim rejonie (100 metrów od rynku) brak usługi.
Może ma ktoś jakieś przecieki kiedy rozbudują infrastrukturę o centrum?
Obserwuj wątek
    • hopex Re: dialog-internet-centrum 03.06.11, 13:27
      Zdecydowanie nie polecam Dialogu. Jestem ich szczęśliwym abonentem, mam wash and go czyli telewizję, internet i telefon w jednym pakiecie. O ile telefon jest OK (wszystkie rozmowy na obszarze Unii gratis) to telewizja i internet to totalna porażka. Sygnał zacina się, obraz TV staje w tym czasie nie ma również netu. Dzieje się tak kilka razy w ciągu dnia i nie pomagają żadne czary mary jakie firma już od dłuższego czasu wyprawia nade mną (egzorcyzmów jeszcze nie próbowali). Tak więc jeśli chcesz wyrzucić telewizor przez okno, a kompa nauczyć fruwać to tylko Dialog.
    • Gość: x Re: dialog-internet-centrum IP: *.dialog.net.pl 03.06.11, 15:04
      mam dialoga od paru ladnych lat
      sprawdzcie jak działa airmax.pl/
      bezprzewodowy internet także w wersji prepaid

do internauty z centrum NEO
      jakie generujesz ilosci transferu danych
      czy probowales internet bezprzewodowy np z play?
    • Gość: centrolew Re: dialog-internet-centrum IP: *.18.111.lan.e-wab.pl 03.06.11, 17:28
      Zabawne , centrum......chyba epicentrum patologii.
      • Gość: eeee Re: dialog-internet-centrum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.11, 18:57
        i po chu..j zaśmiecasz wątek? sam jesteś patologia i twoja stara rodziła cie na stojąco bo widać że w kiblu je.bł.eś przy porodzie na betonową posadzkę
        • Gość: centrolew Re: dialog-internet-centrum IP: *.18.111.lan.e-wab.pl 04.06.11, 09:09
          Piszę , bo kolekcjonuję takie miejscowe kupy, jak ty.
          Masz numer 2311...
        • Gość: x Re: dialog-internet-centrum IP: *.dialog.net.pl 04.06.11, 10:37
          Dziecko neostrady ch.uj ci w dupe frajerze.
          • Gość: centrolew Re: dialog-internet-centrum IP: *.18.111.lan.e-wab.pl 04.06.11, 11:03
            2312
            Mam dzisiaj farta......
    • Gość: Cezar Tylko nie dialog IP: *.ip.netia.com.pl 03.06.11, 19:19
      Dialog to jakaś pomyłka.Osobiście mam Netie ale jestem bardzo nie zadowolony. Będę wracał do sieci w której jest sąsiad czyli do EkoNetu.
      • Gość: aaa Re: Tylko nie dialog IP: *.ssp.dialog.net.pl 04.06.11, 09:48
        sam jesteś pomyłką życiową kretynie, w dialogu teraz większość abonentów w Wlb ma światłowód, internet zapierdziela jak zły i jest cholernie stabilny.
    • Gość: dd Re: dialog-internet-centrum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.11, 19:34
      Ja jakieś 3 miechy temu przedłużyłem z tp miałem 1mb chyba za 56zł teraz mam 6mb za 59zł+zawieszony tel. Sprawdzałem ofertę dialogu i neti no i tp wygrało. Ale jeżeli masz dobry widok na Chełmiec to rozważ airmax-a, moi rodzice mają tą radiówkę- 12mb za 53zł już ze 4lata i hula aż miło.
      • Gość: gringo Re: dialog-internet-centrum IP: *.adsl.inetia.pl 04.06.11, 12:08
        jak masz komorke z wifi to przejdz sie po okolicy i poszukaj może ktoś ma niezabezpieczoną sieć. Ja na podzamczu mam kilku frajerów i jade na ich konto.
        • Gość: centrolew Re: dialog-internet-centrum IP: *.18.111.lan.e-wab.pl 04.06.11, 12:49
          Chce Ci się z epicentrum jechać na Podzamcze żeby pogrzebać w necie ? Podziwiam
          • Gość: gringo Re: dialog-internet-centrum IP: *.adsl.inetia.pl 04.06.11, 20:58
            co za matoł. Widać ze masz cos z młodywalbrzych.pl wspolnego.
            • Gość: centrolew Re: dialog-internet-centrum IP: *.18.111.lan.e-wab.pl 04.06.11, 21:02
              Leć do swego frajera ze swoim wifi i pogrzeb mu trochę w necie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka