Gość: Loko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.11, 16:11 Słyszeliście coś może na ten temat? Podobno w piątki organizują fajne dyskoteki a kobiety dostają gratis drinki? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ksgzetor Re: Dyskoteki w Horusie 07.06.11, 10:32 Jak jest za glosno to lubi wpasc patrol policji i uciszyc. Pewnie sasiadom z bloku obok przeszkadza muza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gośc Re: Dyskoteki w Horusie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.11, 08:05 Byłam z koleżankami całkiem przypadkiem. Bardzo fajnie ale ludzie o tym nie wiedzą chyba bo były pustki. Na pewno lepiej niż w Baracudzie. przy małej mobilizacji odrodzą się imprezy z lat kryształowej;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: harry Re: Dyskoteki w Horusie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.11, 13:48 Dzisiaj ma byc dobra impra;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtek Re: Dyskoteki w Horusie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.11, 21:09 byłem w piątek z kolegami i muszę powiedzieć że było całkiem fajnie. Jakiiś wieczór panienski był chyba bo było dużo samotnych;) ślicznotek- było z kim potańczyć. oby tak dalej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Dyskoteki w Horusie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.11, 14:23 właśnie dostałam zaproszenie na facebooka na piątek i sobotę. czyżby się coś rozkręcało? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bounce Re: Dyskoteki w Horusie IP: *.play-internet.pl 14.07.11, 17:48 nędzna kryptoreklama, jak już chcecie virale robić to wynajmijcie specjalistów ---> www.terazprzez.net Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dyskoteka Re: Dyskoteki w Horusie IP: 89.174.99.* 15.07.11, 18:51 ciekawe czy nadzór budowlany o tym wie, A Zaiks ? Stoart? ciekawe czy płacą?? Jadą na jana i udają że mają restauracje , podróbę sphinx- a zresztą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewelina Re: Dyskoteki w Horusie IP: *.dynamic.chello.pl 30.07.11, 21:04 lipton po całości dlatego tu się usilnie reklamują,śmieszne to i ubogie ale jak się nie daje rady to tonący się łapie wszystkiego Odpowiedz Link Zgłoś