Gość: www IP: *.dialog.net.pl 22.06.11, 17:03 Bogusława Czupryn wystartuje w wyborach prezydenta Wałbrzycha. walbrzych24.com/wiadomosci/35-wiadomoci/4223-czupryn-kandyduje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ___ Re: Czupryn kandyduje IP: *.dialog.net.pl 22.06.11, 19:37 Bogusława Czupryn wystartuje w wyborach na Prezydenta Wałbrzycha. www.tvwalbrzych.pl/site/2011/06/22/serwis-informacyjny-22062011/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bez Re: Czupryn kandyduje IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.06.11, 19:38 Bardzo dobrze,że kandyduje. To mądra , odważna i wrażliwa kobieta. Zna się na samorządzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;);) Re: Czupryn kandyduje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.11, 19:50 Poparła Kruka w pierwszych wyborach -nic nie dostała - więc próbuje jeszcze raz - może tym razem coś dla siebie ugra. Jak dla mnie to szkoda jej pieniędzy - ale jej wybór jej kasa - nie ma najmniejszych szans. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 8') Re: Czupryn kandyduje IP: *.dialog.net.pl 22.06.11, 19:53 Dlaczego nic nie dostała - widocznie nie pchała się z butami - nie chce ugrywać, nie chce poklasku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Slat Re: Czupryn kandyduje IP: *.cust.bredband2.com 24.06.11, 13:12 Według mnie Czupryn jest dotowana z PO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dzik Re: Czupryn kandyduje IP: *.dialog.net.pl 24.06.11, 13:14 Wild jest dotowany przez PO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Salvatore Re: Czupryn kandyduje IP: *.santrex.net 22.06.11, 20:01 Czy to wybawca Wałbrzycha? www.youtube.com/watch?v=sJ9eqvjmWMA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyborca Re: Czupryn kandyduje IP: *.dynamic.chello.pl 23.06.11, 10:50 A który z pozostałych kandydatów może być wybawcą Wałbrzycha? Wg mnie, to żaden z nich. Spośród nich, to właśnie Czupryn ma największe doświadczenie w samorządzie gminnym, gdyż ponad 20 lat jej pracy w magistracie to chyba wystarczająco dużo. Po takim stażu nie można jej zarzucić, że nie czuje blusa. Jej kontrkandydaci, to nawet na jej pomagierów się nie przydadzą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: Czupryn kandyduje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.11, 11:02 Znam faceta, który 30 lat jest woźnym w szkole. Chyba czas aby zrobić go dyrektorem szkoły, co nie wyborco? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyborca Re: Czupryn kandyduje IP: *.dynamic.chello.pl 23.06.11, 12:15 Do gościa. Twoje porównanie można jedynie określić tak: walnąłeś jak łysy o beton. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eh Re: Czupryn kandyduje IP: *.ssp.dialog.net.pl 23.06.11, 12:18 Wiesz że ta kobieta nie potrafi wykonać prostych czynności w takim programie jak Word czy Power Point ? Włączyć prezentacji, zapisać lub anulować zapis zmian, zamknąć program. Po prostu szok! Takie cyrki właśnie odwalała na spotkaniu w PWSZ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tylko nie Szełemej Re: Czupryn kandyduje IP: *.ssp.dialog.net.pl 23.06.11, 12:03 Każdy!!! Tylko nie Szełemej!!! Ten człowiek nie myśli o mieście, tylko o sobie. CHORA AMBICJA I WYGÓROWANA SAMOOCENA. Dziwne, że tak mało osób to widzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyborca Re: Czupryn kandyduje IP: *.dynamic.chello.pl 23.06.11, 22:16 A ja tam swoje wiem. Tylko Czupryn, bo nie politykier i wie co co chodzi w samorządzie gminnym i takich trzeba. To, że tam coś nie wie przy obsłudze programów komputerowych - to pikuś. Ważne jaką ma wiedzę. Politycy do swoich partii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wsiok Re: Czupryn kandyduje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.11, 22:29 Czupryn do garów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: Czupryn kandyduje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.11, 23:06 Gość portalu: wyborca napisał(a): > A ja tam swoje wiem. Tylko Czupryn, bo nie politykier i wie co co chodzi ... Człowieku ! Piszesz, że ta kobieta wie o co chodzi. To odpowiedz. Czy ty też pracowałbyś z kliką działającą przez tyle lat na niekorzyść miasta i mieszkańców ? Jeśli tak, to spadaj na Mobruk, bo tam twoje miejsce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do ? Re: Czupryn kandyduje IP: *.ssp.dialog.net.pl 24.06.11, 01:43 Do ? Pajacu, dlaczego wpierasz, że ona działała na niekorzyść miasta? Z tego co mi wiadomo to bardzo sumienna osoba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: Czupryn kandyduje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.11, 08:04 Sumiennie to potrenuj układanie puzzli kupo mięsa, bo z myśleniem to u ciebie nietęgo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzesiuniu Re: Czupryn kandyduje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.11, 18:21 ja mam nadzieję, że wam te posrane łby Szełemej po prostu ujebie nieroby jebane chwała pracusiom! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 333 Re: Czupryn kandyduje IP: *.ssp.dialog.net.pl 23.06.11, 22:55 Trochę historii poniżej forum.gazeta.pl/forum/w,168,111897179,111897179,Boguslawa_Czupryn_kolejne_wcielenie_Krukoszenki_.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: Czupryn kandyduje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.11, 23:08 Bla,bla, bla. Krótka piłka. Niech odpowie. Pracowałby czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: usa Re: Czupryn kandyduje IP: *.proxnetwork.com 24.06.11, 12:05 To, że czupryna startuje, to wieść na miarę wydarzenia "mrówka zesrała się na podzamczu". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WILD STOP! Re: Czupryn kandyduje IP: *.dialog.net.pl 24.06.11, 13:17 Wildowe bojówki są dla mnie skończone. To dzikiego bojówki kreują afery za aferą. Nie dla dzikiego. Nie chcemy dzikiego Wałbrzycha. WILD STOP ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: Czupryn kandyduje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.11, 13:33 Masz jakiś atak? Odpowiedz Link Zgłoś