Dodaj do ulubionych

Wild - manipuluje

IP: *.1and1.pl 07.07.11, 12:56
Przesłuchałem właśnie wywiad z Dzikim odnośnie zmian w lokalówce.

Facet mówi, że mieszkańcy mogą wykupić lokal dopiero po wyremontowaniu - i muszą mieć pieniążki na remont, a kredytu hipotecznego nie dostana.

Po czym mówi by sprzedawać mieszkania z wpisem do HIPOTEK - ale proszę Pana Wilda

Wówczas też kredytu hipotecznego nie dotną !!!

Dobra politycy Kłamią, ale Dziki z obietnicami lekko przesadza, remont Szpitala i przystosowanie go pod mieszkania ? - taniej wyszło by wybudować nowy budynek.

Gościu Wracaj Karmić Kłamstwami do miejsca z którego pochodzisz, trzymaj się z daleka od naszego miasta.

Obserwuj wątek
    • Gość: Ja Wiem Re: Wild - manipuluje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.11, 12:59
      Gość portalu: OnWie napisał(a):
      > Gościu Wracaj Karmić Kłamstwami do miejsca z którego pochodzisz, trzymaj się z
      > daleka od naszego miasta.

Porzuć nadzieję, Wild wygra i wyczyści to wałbrzyskie partyjne kolesiostwo. Szukaj roboty na Strefie.

• Gość: DemNoN Re: Wild - manipuluje IP: 67.220.201.* 07.07.11, 13:05
        Tylko gdzie wygra, bo nie w Wałbrzychu, nie z takimi ludźmi jak Skorubski i takimi obietnicami wyssanymi z rękawa.

0 poziomu 0 osiągnięć - on chce konkurować z Szełemejem ?

Porównujemy Garbatego Malucha, do wysokiej klasy Mercedesa ?
        Skończcie z tą marna kampanią Kłamstw.
    • Gość: Alek Re: Wild - manipuluje IP: *.rev.netart.pl 07.07.11, 13:00
      Facet strzela pomysłami, niczym marny iluzjonista.

Ale iluzją się wyborów nie wygrywa.

Zapas wazeliny mu wysycha, Dudkiewicza dawno nie odwiedził ;) Próbuje Mieszkańcom Wałbrzycha wciskać kłamstwa.
      • Gość: Alka Re: Wild - manipuluje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.11, 13:08
        Facet urwał się z choinki. We Wrocławskim MPK go nie chcą i by najchętniej go na taczce wywieźli...
        Dziwne, że Dutkiewicz mu żadnej posady nie załatwi i byłoby po problemie.
        Nie chce, żeby z Wałbrzycha zrobił wioche, jak ze Stoszowic, skąd go po czasie i tak wywalili.
        • motalambo Re: Wild - manipuluje 08.07.11, 08:58
          No przecież mu załatwił w MPK ;)
    • Gość: kaizu Re: Wild - manipuluje IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 07.07.11, 13:11
      Szelemej proponuje alternatywny sposób finansowania kredytów na remont, wszystko ma być w ofercie lokalówki, pomogą w załatwieniu kasy na remont na preferencyjnych warunkach.
    • Gość: antyM Re: Wild - manipuluje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.11, 13:36
      Jesteście pewni sztabowcy Szełemeja, że się nie mylicie?
      www.youtube.com/watch?v=Z7srEqyn0RA
      • Gość: Wrocław Wild = Dyduch IP: *.ssp.dialog.net.pl 07.07.11, 13:50
        Wild to marionetka Dyducha , Wild bedzie skkal jak mu Dydych zagra , poza tym Wild ma ukaldy z wrockiem , do ktorych sie nie przyznaje
        • Gość: lewica Re: Wild = Dyduch IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.11, 14:09
          Odbija wam na całego, Wild i Dyduch! Dyduch popiera Lubińskiego i teraz dopiero nasi chłopcy mają zagwozdkę, bo Napieralski kazał naszym poprzeć Lubińskiego, a nie Lendę.
      • Gość: ?? Re: Wild - manipuluje IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 07.07.11, 15:02
        Co maja kłamstwa wilda wspólnego z Szelemejem - on przynajmniej działa.

Wild tylko kłamie i obiecuje głupoty.
        • Gość: אי Re: Wild - manipuluje IP: *.1and1.pl 07.07.11, 15:27
          Dziękuje
          Szlaom - עברית

• Gość: Marek Re: Wild - manipuluje IP: *.ssp.dialog.net.pl 07.07.11, 16:38
            Jeśli nawet jeden z kandydatów jest Żydem to nie wypisuj tu takich rasistowskich haseł, bo ja jestem przeciw!!!! Wolna Polska Wolność wyznania! Nie po to walczyliśmy o demokracje aby teraz kogoś szykanować za pochodzenie Żydowskie!!! Mi nie przeszkadza, że Wałbrzychem będzie rządził polski Żyd !!! Zapamiętaj sobie Nie masz prawa kogoś szykanować za to że startuje w wyborach a jest Żydem!!!! lepiej przeproś za ten głupi żart
            • Gość: anka Re: Wild - manipuluje IP: *.ssp.dialog.net.pl 07.07.11, 23:19
              > Jeśli nawet jeden z kandydatów jest Żydem to nie wypisuj tu takich rasistowski
              W sumie mam to w d... ale prawda jest taka, że żaden nie jest.
    • Gość: Olo Re: Wild - manipuluje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.11, 16:35
      Słuchać ze zrozumieniem z biura promocji już nie potrafią?

Wild pierw mówi o propozycji Szełemeja, który każe remontować a dopiero potem wykupić za symboliczną złotówkę.

Potem Wild mówi, że według niego to powinno wyglądać inaczej: każdy może kupić mieszkanie ze zobowiązaniem jego remontu. Dzięki temu może wziąć kredyt na remont obciążając hipotekę nowego mieszkania.

Paniał?

Już zupełnie nie macie czego się przyczepić? Wild pokazuje możliwości rozwoju Wałbrzycha
      • Gość: lokatorka Re: Wild - manipuluje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.11, 16:42
        Mamy w budynku lokale ze stałego zasobu i to jest problem kilku tysięcy mieszkańców.
        Chyba masz rację, że propozycja Wilda jest logiczna. Czyli najpierw kupuję od miasta lokal za symboliczną złotówkę (tzn. parę tysięcy) z określonym przez gminę kosztem remontu. Potem biorę kredyt na remont, bo już mam jakiś majątek - hipoteka - i nie potrzebuję łaski żadnych żyrantów. Dobrze to zrozumiałam?
        • Gość: tak Re: Wild - manipuluje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.11, 20:37
          Tak
          • Gość: hahahi Re: Wild - manipuluje IP: *.adsl.inetia.pl 07.07.11, 20:59
            wiadomo kampania to i kałamia
        • Gość: Froid Re: Wild - manipuluje IP: *.ssp.dialog.net.pl 07.07.11, 23:22
          > Mamy w budynku lokale ze stałego zasobu i to jest problem kilku tysięcy mieszka
          > ńców.
          > Chyba masz rację, że propozycja Wilda jest logiczna. Czyli najpierw kupuję od m
          > iasta lokal za symboliczną złotówkę (tzn. parę tysięcy) z określonym przez gmin
          > ę kosztem remontu. Potem biorę kredyt na remont, bo już mam jakiś majątek - hip
          > oteka - i nie potrzebuję łaski żadnych żyrantów. Dobrze to zrozumiałam?
          A następnie znikasz z forsą, albo oddajesz ją innym panom o przekonującym wyglądzie.
          Sam jesteś żulem więc bank Ci nic nie zabierze oprócz bezwartościowego mieszkania.
          I tak gmina pozbędzie się mieszkania,
          nie pozbędzie się żula
          Pieniądze znikną.
          Prawda, że proste :D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka