Dodaj do ulubionych

Do Lonika Rosiaka

IP: *.ssp.dialog.net.pl 12.07.11, 04:32
Drogi Panie wielokrotnie słyszałam jak pan wypowiada się o koalicji SLD, że jest to głownianina koalicja czy będzie Pan tak dobry i w mediach wytłumaczy czy w związku z tym, że wasz lider zawarł koalicje z SLD to teraz Wy jesteście głownianina koalicja???
Obserwuj wątek
    • Gość: :) Re: Do Lonika Rosiaka IP: *.ssp.dialog.net.pl 12.07.11, 07:21
      Nie głowniana tylko gó...ana. Każdy kto jest z Longinem jest ok. Więc nie wysilaj się. Longin zawsze miał serce PO lewej stronie i dla tego nawet z PiS-em jest mu po drodze bo Posada Jest Najważniejsza.
      • Gość: sceptyk Re: Do Lonika Rosiaka IP: *.ssp.dialog.net.pl 12.07.11, 09:18
        Lubiński jest skończony. Jego przynależność do WWS jest bardziej wstydliwa od niedawnej przynależności Wilda do PO, że o deklaracji Szełemeja nie wspomnę. Ten fakt powinien mu skutecznie zamknąć drogę do fotela prezydenta.
    • Gość: as Re: Do Lonika Rosiaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.11, 09:38
      właśni, co pan na to panie Rosiak?
      • Gość: jan Re: Do Lonika Rosiaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.11, 10:47
        gdyby niepan rosiak to nie bylo by gownianej koalicji platfusy wzieli by wszystko a komuszkow kopneli by w dupe, brawo panie longinie tak trzymac
        • Gość: lewica Re: Do Lonika Rosiaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.11, 11:05
          Gówniana koalicja jest wtedy gdy lewica (SLD) popiera liberałów (PO) w przypadku gdy lewica popiera człowieka który przez całe życie ma poglądy lewicowe to mozna powiedzieć że nareszcie wszystko wraca do normy.
          Widzę że PO-owców szlag trafia że ludzie lewicy nie zagłosują już na Szełemeja. Ludzie lewicy nie zagłosują na Szełemeja ponieważ dla nich (nas) człowiek jest najważniejszy a dla Pana Romana człowiek jest nikim (wiele przypadków poniżania pracowników szpitala) dla niego liczy sie tylko zaplanowany do osiągnięcia cel i zrobi wszystko nawet po trupach aby go osiągnąć.
          • 57jurand Re: Do Lonika Rosiaka 12.07.11, 16:20
            lewica . I stała się jasnosć ja i moi bliscy to niezachwiany elektorat Lubinskiego do tego grona dołaczą także moi współtowarzysze partyjni . było ciężko Szełemiej troch mi na mieszał ale już wszystko jasne do boju prawdziwa lewico NO PASARAN .
        • Gość: Mała Mi Re: Do Lonika Rosiaka IP: *.ssp.dialog.net.pl 12.07.11, 11:07
          w tym momencie Panie Janie, to on juz nie ma za co i kogo trzymać :)

Lubinski to była chyba jego ostatnia deska ratunku:)
          • Gość: Ki Re: Do Lonika Rosiaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.11, 16:50
            Dlatego taki gosc jak Szelemej bedzie idealnym prezydentem, postawi cele i je zraluzuje, ja mam taka nadzieje.
            • Gość: xxx Re: Do Lonika Rosiaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.11, 17:39
              tylko żeby przez przypadek stawiając sobie cele Pan Szełemej tak się nie rozpędził, że nagle za pieniądze Gminy Wałbrzych wybuduje drogę w Szczawnie, bo przecież jak teraz sprząta nie swoje drogi i maluje nie swoje latarnie uliczne to co tam można ze 100 metrów drogi w Szczawnie też położyć.
              Tylko Lubiński!!!
    • Gość: jurus Re: Do Lonika Rosiaka IP: *.ssp.dialog.net.pl 12.07.11, 17:43
      Milicjantów nam brakuje, szczególnie na skrzyżowaniach.
      Może postawić paru Rosiaków i rozwiążą te korki ruchowe.
      • Gość: aleksandre Re: Do Lonika Rosiaka IP: 89.174.99.* 12.07.11, 18:58
        lonkowi z każdym po drodze, byle tylko bliżej koryta, człowiek bez zasad bez twarzy i honoru. daj już sobie spokój każdy ma ciebie dośc ,skończony głupek!!!
    • Gość: Mała Mi Jurandzie IP: *.walbrzych.vectranet.pl 12.07.11, 21:38
      Jurandzie, też blizej mi lewicy niż ku prawicowcom, ale czy to nie lewica miejscowa doprowadziła wałbrzych do upadku? kruczkowski naprawdę tylko kontynuował to ich wiekopomne dzieło;
      ale to rządy lewicy od lat 90tych roz.... w mieście, to co mozna było; kruczkowski już tylko resztki ze stołu pozamiatał; ale co ja tam wiem; zwykła baba od garów jestem;
      a jeszcze jak sam napieralski lubińskiego niejako namaścił - dla mnie w tym momencie lubiński przestał być godzien szacunku; był w partii, partia spadla w notowaniach, wybył z partii, partia wraca do gry - bierze poparcie;
      to się jakoś nazywa; ale bardzo nieelegancko; nie mogę sobie przypomnieć jak;
      • 57jurand Re: Jurandzie 12.07.11, 22:29
        Mała mi .Dla mnie największą rekomendacją co do Mirka lubinskiego były i napewno będą pomyje i jad sączący się z ust tych czarnych dobrodziejow .Z ambon tylko jemu sie dostawało sldowcy byli dla nich cacy i to jest własnie człowiek lewicy.Na marginesie gdy startował do senatu i szukał u nas poparcia zadałem mu pytanie dlaczego startuje skoro senat sld ma zniesć czy to niejest dziwne i on przyznał mi rację i jak wiesz senatorem został . Tak więc niejestem taki naiwny jak by się moglo wydawać pozdrawiam.
        • Gość: Mała Mi Re: Jurandzie IP: *.walbrzych.vectranet.pl 12.07.11, 22:59
          nawet nie podejrzewam Cię o naiwność; przeczytałam kilka postów i to mi wystarczy w ocenie na tę chwilę;
          ale czym wykazał się Pan Lubiński jako senator dla naszego miasta, że warto głosować na niego teraz?
          dla mnie sama osoba Napieralskiego dyskwalifikuje go, bo tego polityka nie trawię i raczej nie zmieni się nic w tej kwestii i jego sympatie polityczne stają się moimi antypatiami; jednak jestem ciekawa, co kieruje Tobą, zdrowo myslącym człowiekiem i co zdążyłam zauważyć, zaangażowanym w ruch Palikota ( na marginesie jestem zadeklarowanym sympatykiem - niestety na tym się moje wsparcie skończyło póki co);
          ja osobiście myślę, że nasi "czarni" sąsiedzi pluli, bo wiedzieli, że nie muszą się z nim liczyć i tyle; oni mają doskonałe wykształcenie w tym kierunku :)
          • 57jurand Re: Jurandzie 13.07.11, 18:20
            Mała Mi. Kiedys za interesowanie się polityką dostałem od ojca dechą przez grzbiet , ale itak nie pomogło .Nigdy nie byłem członkiem żadnej partii od SLD czymałem sie zdaleka poza epizodem w ostatnich wyborach po których mam kaca. Tak naprawdę to jestem działaczem dużo dużo dalej w lewo od tej żałosnej SLD W RuchuPalikota widze szanse na uporządkowanie spraw związanych z relacjami miedzy państwem polskim a Krk . Obecna sytuacja jest gorsza jak przed druga wojną świat.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka