Dodaj do ulubionych

Rozmowa Kruka z Czerwonką

IP: *.dialog.net.pl 28.07.11, 18:52
walbrzychfakty.pl/2011/07/28/rozmowa-piotra-kruczkowskiego-z-wojciechem-czerwinskim/
Obserwuj wątek
    • Gość: bravo Re: Rozmowa Kruka z Czerwonką IP: *.adsl.inetia.pl 28.07.11, 20:20
      hiihi
      Czerwiński ma jajca, że odważył się upublicznić takie rozmowy.

Ciekawe ile jeszcze jest takich nagrań a nie ujrzą światła dziennego.

PO musi zostać odsunięte od koryta w tym mieście by w jesiennych wyborach dostało pstryczka w nos bo takie wałki to oni nie tylko w Wałbrzychu kręcą...
      • Gość: , Re: Rozmowa Kruka z Czerwonką IP: *.range81-159.btcentralplus.com 28.07.11, 20:29
        Dwa szakale wyrywajace sobie kase z pyska. I jeden i drugi pazerny.
        • Gość: kruk Re: Rozmowa Kruka z Czerwonką IP: *.adsl.inetia.pl 28.07.11, 20:40
          a ty kutasie nie uzywaj proxy
          • Gość: Hat Re: Rozmowa Kruka z Czerwonką IP: *.ssp.dialog.net.pl 28.07.11, 21:14
            To nie jest już Republika Kolesi to Sodoma i Gomora przy wsparciu kacabałów w kieckach.
    • Gość: ... Re: Rozmowa Kruka z Czerwonką IP: *.walbrzych.vectranet.pl 28.07.11, 21:18
      Tu macie pełny stenogram: tw-24.pl/index.php/component/content/article/16-top-story/4913-wacikgate-czyli-przychodzi-kruczkowski-do-czerwiskiego
    • Gość: ar Re: Rozmowa Kruka z Czerwonką IP: *.uvt.nl 29.07.11, 18:00
      zaufany Artur, który miał uczestniczyć w procederze wyciągania pieniędzy miejskich dla Kruczkowskiego.. czy to Wylandowski? Ten sam co teraz jest szefem kampanii Szełemeja ???

Teraz wychodzi jaka to mafia z wałbrzyskiej platformy!
      Platformy, która popiera Szełemeja i dla której R.Szełemej jest gwarancją zachowania stołków i układów. Głosujcie na każdego - byle nie na Szełemeja!
      • Gość: Adam! Re: Rozmowa Kruka z Czerwonką IP: *.centertel.pl 29.07.11, 23:57
        Właśnie!
        • Gość: wyborca Re: Rozmowa Kruka z Czerwonką IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.11, 14:18
          Pan Czerwiński wspomina coś o tym, że został przyjęty do pracy jako fachowiac, więc ja pytam fachowiec od czego. Jako mieszkaniec miasta nie zauwazyłem jego fachowości. Od czeo jest fachowcem? Może jestem nieobiektywny w ocenie, może ktoś odczuł fachowość tego pana?
          • Gość: , Re: Rozmowa Kruka z Czerwonką IP: *.range81-159.btcentralplus.com 30.07.11, 14:21
            On jest fachowcem od kasy. Byle by pieniazki szly na jego konto.
            • Gość: kolmasz Re: Rozmowa Kruka z Czerwonką IP: *.19.57.lan.EkoNet.info 30.07.11, 15:02
              smutne jest to że ci panowie zdecydowali się mówić o tym/mam na myśli również prezesa MPK/ w momencie jak dostali kopa z ciepłej posadki-normalne sprzedawczyki
    • Gość: dawacz Re: Rozmowa Kruka z Czerwonką IP: *.play-internet.pl 30.07.11, 18:59
      tak sie wyciąga łape po kase www.ludwiczuk.pl/strony/do_druku/aktualnosci/2008/03/002-05-p.jpg

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka