Gość: Kasia IP: *.walbrzych.vectranet.pl 26.08.11, 18:17 Jakiego dentyste polecacie na Piaskowej?i jak sie nazywa to nowe centrum na Hirszfelda?bo nie moge znalesc ich strony.Dziekuje z góry za pomoc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Sylwia Re: stomatolog-Piaskowa Góra IP: *.23-79-r.retail.telecomitalia.it 26.08.11, 21:55 Ja proponuję normalnie do przychodni. Najlepiej do dr Popławskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: stomatolog-Piaskowa Góra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.11, 19:53 Ja polecam dr Ilona Zając - Kozłowska, dla mnie nie ma lepszego stomatologa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zc Re: stomatolog-Piaskowa Góra IP: *.walbrzych.vectranet.pl 28.08.11, 20:18 w przychodni dr poplawska robi takie plomby, ze po miesiacy wypadaja, a dr paulo wklada ci lapy do geby bez rekawiczek. najlepiej prywatnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maja Re: stomatolog-Piaskowa Góra IP: *.walbrzych.vectranet.pl 28.08.11, 21:43 A ja na Broniewskiego polecam dr.Sabinę Zakrzewską-Pik bardzo długo do niej chodzę i jestem zadowolona! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rlz Re: stomatolog-Piaskowa Góra IP: *.dynamic.chello.pl 28.08.11, 23:29 Stomatolog w Wałbrzychu, byłam u kilku. W przychodni PORAŻKA, pani Zając STRASZNIE. Polecam bardzo panią Maciąg na Orłowicza przyjmuje pierwsza uliczka za 4 liceum chyba 2 dom taki biały. Naprawdę warto. Teraz cała rodzina tam chodzi już od 2 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alicja Re: stomatolog-Piaskowa Góra IP: *.ssp.dialog.net.pl 30.08.11, 12:37 Polecam p. dr Małgorzatę Szklennik. Ma gabinet przy ul. Topolowej. Przejdź na skos przez parking Kauflandu i wyjdziesz na gabinet w wolno stojącym budyneczku. Tel. 74 843 11 43. Przyjmuje po godz. 16-tej oprócz środy. Odpowiedz Link Zgłoś
kuba9471 Re: stomatolog-Piaskowa Góra 04.02.18, 23:04 JA bym doradził Magister Małgorzate Szklennik podobno robi najlepsze wykończeniówki w Wałbrzychu ,a po wyzycie wszystkie zęby białe , Nie ma szwa co by nie puścił . Odpowiedz Link Zgłoś