Dodaj do ulubionych

Do Mo Brukowców uczcie się i podziwiajcie

IP: *.ssp.dialog.net.pl 09.09.11, 20:48
Inni ludzie potrafia a wy nie potraficie tylko polityke widzicie

uwaga.tvn.pl/289293,reportaze,nie_zabierajcie_nam_zieleni,wideo_detal.html
Obserwuj wątek
    • Gość: fg Re: Do Mo Brukowców uczcie się i podziwiajcie IP: *.18.111.lan.EkoNet.info 09.09.11, 21:20
      To połóż się po Mo-Brukiem .
      • Gość: ... Re: Do Mo Brukowców uczcie się i podziwiajcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.11, 22:28
        I na tym polega różnica po między rodowitymi Polakami, gotowymi bronić swojego środowiska dla dobra swojego i przyszłego pokolenia, a zdziczałym chłamem bolszewickim, nawiezionym na ziemie zachodnie ze wschodu , które kulturowo ma w dupie nie tylko zdrowie innych, ale również swoje i własnego potomstwa.
        • Gość: KK Re: Do Mo Brukowców uczcie się i podziwiajcie IP: *.vectro.com 09.09.11, 22:57
          Takiej padlinie jak ty, Mo-Bruk nie zaszkodzi.
        • Gość: :) Re: Do Mo Brukowców uczcie się i podziwiajcie IP: *.ssp.dialog.net.pl 09.09.11, 22:58
          Twoja stara to zapewne rodowita niemra puknięta przez pijanego mołojca, stąd zapewne twoja nienawiść do bolszewików? Hitler podobno dlatego nie cierpiał Żydów, bo sam nim był.
    • Gość: zaraza Re: Do Mo Brukowców uczcie się i podziwiajcie IP: *.xdsl.centertel.pl 09.09.11, 21:43
      Wzruszające. Postawiłeś Wałbrzych w jednym rzędzie z Krakowem,Warszawą i Łodzią. Zabrakło San Francisco, Barcelony i Wiednia. Tu jest prowincja, więc myśl prowincjonalnie - czyli mam wszystko gdzieś, po pracy (o ile ja jest) daj mi święty spokój (czytaj - daj mi się napić piwa i pooglądać ulubiony serial/telwygłup). Koniec kropka. Jaka apokalipsa? o 17.30 M jak mam to w d...
    • Gość: zaraza Re: Do Mo Brukowców uczcie się i podziwiajcie IP: *.xdsl.centertel.pl 09.09.11, 21:46
      Poza tym co, pewnie mieszkasz na Podlasiu, skoro piszesz "uczcie się Mobrukowcy" jakby ciebie to w ogóle nie dotyczyło. Czyli patrz wyżej, przełączaj programy dłubiąc w nosie albo dalej klep bezsensownie w klawiaturę
    • Gość: wch Mo Brukowcy tego nawet nie zrozumieli hahahaha IP: *.ssp.dialog.net.pl 09.09.11, 22:40
      Mo Brukowcy tego nawet nie potrafią zrozumieć co za ułomy , tu chodzi o to że tam ludzie nie krzyczą w internecie tylko wychodzą na ulice i walczą i w tedy krzyczą , nie słuchają obietnic polityków , a wy Mo Brukowcy nie potraficie się zebrać i walczyć , nie potraficie tupnąć władzy , nie potraficie " Przypalić stołka żeby polityką du..pę zajarało " i to jest właśnie wasz cały Wałbrzych tylko w internecie potraficie krzyczeć , to samo boa666 z WaSz tacy działacze wielcy i co porobił parę wpisów oraz filmów i to wszystko , to samo wasz Patryś Wilduś Wspaniały w czasie kampanii był, teraz go nie ma, to samo z Lubińskim i gorylem Rosiakiem , dalej wam będą srali na głowę bo sobie tak pozwalacie , nie potraficie się zebrać na ulicy i krzyknąć władzy , wszyscy tacy mądrzy przed internetem , tyle tu wybitnych specjalistów a nikt nie potrafi zorganizować protestu i zablokować główną ulice miasta i wezwać władze województwa a nawet Polski do usunięcia Mo Bruka , jak ja bym wiedział jak to bym zorganizował , ale to trzeba prawnie , a mało tego sami mieszkańcy nie potrafią się zjednoczyć garstka by was przyszła i to jest ból całego miasta , to wy mieszkańcy przyczyniliście się do upadku miasta , a władza na tym zyskała i z was się śmieje i ma was w du..pie .
      • Gość: za!!!!!!!!!!!!!!!! Re: Mo Brukowcy tego nawet nie zrozumieli hahahah IP: *.walbrzych.vectranet.pl 09.09.11, 22:58
        BRAWO CAŁA NAGA PRAWDA !!!!!!!!!!!!!!!
        JESTE ZA
      • Gość: gość Re: Mo Brukowcy tego nawet nie zrozumieli hahahah IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.11, 23:35
        Zgadzam się z Twoją opinią. Wałbrzych to jest miasto bezmózgowców, którzy anonimowo w internecie krzyczą. To są tchórze, pijaki , buraki i nieroby. Jest mała garstka tych, którzy chcą coś zrobić, ale jest ich za mało, i nie mają poparcia większości.SZKODA.
        • Gość: T.. W zasadzie odpowiedź do "wch" ale nie tylko... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.11, 04:15
          No to zacznijmy od tego że:
          Gdyby nie "Boa666" ze swoim blogiem informującym szczegółowo mieszkańców o nieszczęściu jakie spadło na to miasto .
          Gdyby nie "Wasz" ze swoimi reportażami dokumentującymi szczegółowo morderstwo dokonywane na środowisku w którym żyjemy .
          Gdyby nie "Ewa 10" ze swoim PRECZ Z MOBRUKIEM, oraz tacy ludzie jak "Radcom" czy garstka innych cyników na tym forum , to do dziś większość Wałbrzyszan nie miałoby zielonego pojęcia dlaczego krwawią przy oddawaniu kału, ich dzieci są alergikami a rodzice umierają przedwcześnie.
          Jest jeszcze jeden szczegół godny uwagi:
          NIKT Z TYCH WARTOŚCIOWYCH MIESZKAŃCÓW MIASTA NIE STARTUJE W JAKICHKOLWIEK WYBORACH,
          więc chociażby tylko z tego powodu okaż hołoto więcej szacunku ludziom, którzy walczą o dobro twoje i twojej rodziny.
          • radcom Re: W zasadzie odpowiedź do "wch" ale nie tylko.. 10.09.11, 07:56
            A ja życzę Wam Wałbrzyszanie, by ludzie z tego pociągu: powiat.walbrzych.pl/ chcieli odwiedzić nas w kolejnych latach.
            Skoro twierdzicie, ze jesteśmy kiepskimi spiskowcami, to chętnie stanę do boju, pod waszą komendą! Zapewne skutecznie poderwiecie do czynu, lud tutejszy...
            A tymczasem bądźcie łaskawi się od nas odp.ierdolić.

Pozdrawiam, radcom
            • Gość: KK Re: W zasadzie odpowiedź do "wch" ale nie tylko.. IP: *.vectro.com 10.09.11, 08:22
              Jeżeli nie pasi ci radcom , że ktoś ma inne zdanie i inaczej ocenia sytuację, to wypier...aj.
              Pozdrowienia KK
          • Gość: KK Re: W zasadzie odpowiedź do "wch" ale nie tylko.. IP: *.vectro.com 10.09.11, 08:32
            Ty śmieciu pilnuj własnej du.y i patrz co ci wycieka. O dobro naszych rodzin zadbamy sami .
            Przychlastom dziękujemy za troskę .
            • radcom Re: W zasadzie odpowiedź do "wch" ale nie tylko.. 11.09.11, 08:35
              Całe życie wpajano mi, ze Hitler i Stalin byli zbrodniarzami. A to kłamstwo. Patrząc na was śmiem twierdzić, że oni byli lekarzami. Leczyli cywilizację europejskiejską z idiotów... Szkoda, że nie pozwolono dokończyć terapii...

Pozdrawiam, radcom
              • Gość: fg Re: W zasadzie odpowiedź do "wch" ale nie tylko.. IP: *.18.111.lan.EkoNet.info 11.09.11, 10:47
                Głoszenie poglądów politycznych odwołujących się do metod stalinizmu i realnego socjalizmu w Polsce jest zakazane z mocy prawa, regulują to: Konstytucja Rzeczypospolitej Polskiej (Dz.U. z 1997 r. Nr 78, poz. 483):
                Art. 256.
                Kto publicznie propaguje faszystowski lub inny totalitarny ustrój państwa lub nawołuje do nienawiści na tle różnic narodowościowych, etnicznych, rasowych, wyznaniowych albo ze względu na bezwyznaniowość, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2.

I tyle radcom
                • radcom Re: W zasadzie odpowiedź do "wch" ale nie tylko.. 11.09.11, 19:51
                  "Ależ i owszem", choć wypadałoby rozumieć treść przytaczanych uregulowań prawnych.
                  Sam chyba nie wierzę, w to czego od was wymagam...

"Lub czasopisma", radcom
          • Gość: ^|^ Re: W zasadzie odpowiedź do "wch" ale nie tylko.. IP: *.ssp.dialog.net.pl 10.09.11, 08:34
            > Gdyby nie "Boa666"
            > Gdyby nie "Wasz"
            > Gdyby nie "Ewa 10"

Mamo, chwalą nas. Kto? Wy mnie, a ja was.
            • ewa10-0 do ^|^ 11.09.11, 21:59
              Może dał/dała byś już sobie święty spokój z NAMI?Odczep się raz na zawsze!Żrecie się między sobą,a nie wiecie,że niebezpieczne odpady zwożone na składowisko Mo-Bruk zeżrą wszystkich,bez względu na to,czy go lubicie,czy nie.
              My się nie chwalimy,bo nie mamy czym.Chcemy CZYSTEGO,ZDROWEGO miasta dla NAS wszystkich.Stołki nas nie interesują,bp mamy w domu już komplet.
              • Gość: ^|^ Re: do ^|^ IP: *.ssp.dialog.net.pl 11.09.11, 22:24
                Stołki nas nie interesują

Żona sołtysem, to mąż nie może być groszy, hę?
        • Gość: !!!!!!!!!!!!!! Re: Mo Brukowcy tego nawet nie zrozumieli hahahah IP: *.walbrzych.vectranet.pl 10.09.11, 08:59
          A co tycw...u robisz na tym forum,zamiast wyzywać ludzi wypie...j pod MO-BRUK z transparentem,pokaż ze nie jesteś tchórzem,pijakiem,burakiem i nierobem, bo to tej garstki którzy coś robią, to ty dupku nie należysz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
          • Gość: wałbrzyszanin Re: Mo Brukowcy tego nawet nie zrozumieli hahahah IP: *.ssp.dialog.net.pl 10.09.11, 09:50
            Nie zamierzam się utożsamiać z antymobrukowcami, operującymi tak wyrafinowanym i elokwentnym słownictwem, jak ta istota powyżej. Z prostakiem trzyma tylko prostak.
          • Gość: walbrzych a teraz prawda o Boa666 i WaSz IP: *.ssp.dialog.net.pl 10.09.11, 10:33
            Ok to zaczynamy kampanie te linki pokazują walkę z Mo Brukiem ok zgadzam się z tym , Wy pewnie też ?

www.youtube.com/watch?v=o3UzgPQge8Y
            www.youtube.com/watch?v=UshGXeOl7G4
            www.youtube.com/watch?v=o3UzgPQge8Y
            Tu teraz mamy już Kampanie , Kampania się zaczęła na dobre zobaczcie sami !
            Raz można tak zagrać daje to domyślenia ? a co to ocena należy do Was.

Taka tam mała reklama kandydata

www.youtube.com/user/TakieToMiastoBoa666?blend=22&ob=5
            Tak tak myślenie nie boli
            www.youtube.com/user/TakieToMiastoBoa666?blend=22&ob=5#p/a/u/1/AWci3OKT1qA
            To jest najciekawsze zmiana nicku na you tube no i promocja w kampanii a kogo zobaczcie sami ( posłuchajcie tajemniczego głosu pasuje jak ulał do WaSz ) . Tak tak Kruczek zły Szełemej zły a P.W najlepszy .Kampania trwa na całego w sumie to trwała :P

www.youtube.com/watch?v=uc5INOLkNrk
            Czyli po jakiej stronie stoi boa666 i WaSz ? po naszej czy politycznej, moja odpowiedź POLITYCZNEJ .
            Teraz macie odpowiedź czemu Mo Bruk istnieje dlaczego nie było TVN ani Polsatu ani blokady głównej ulicy , bo przecież najlepszy Wild by miał w rządzie przeje.. bane , mało tego po co nagłaśniać na całą Polskę jak tu chodzi o pranie mózgu Wałbrzyszanom . To czysta polityczna gra z tym Mo Brukiem
            • Gość: , Re: Mobruk IP: *.range86-180.btcentralplus.com 11.09.11, 10:01
              Przestan juz z tym wklejaniem tego samego postu w kazdym watku, bo to robi sie nudne.
              Jedziesz na tego Wilda jakby ci cos okropnego zrobil, a ja tam zadnych koneksji nie widze w tych filmikach. A wlasciwie jedno, ze Wild chcial doprowadzic do zamkniecia Mobruku.
              Zreszta tu nie chodzi o Wilda, tylko o to, ze miasto siedzi na bombie chemicznej i zatruwa wszystko dookola, a nikt sie za to wziac nie chce. Mokrzycki ma rozne powiazania i jak widac z lokalnymi kacykami tez. Inaczej by mu sie do .... dobrali, bo te skladowisko lamie rozne przepisy. I te o lokalizacji, i te o warunkach skladowania i rowniez te z transportem. Pewnie ma na niektorych kwity.
              Mnie jest szkoda mieszkancow, zwlaszcza dzieci, nawet tych debili, ktorzy wypisuja, ze skladowisko im nie szkodzi.
              • Gość: walbrzych do przecinka IP: *.ssp.dialog.net.pl 11.09.11, 13:03
                Posłuchaj moje przesłanie jest jasne , ale okupanci wildowscy tego nie zrozumieją , boa666 ani WaSz nie chodzi o Mo Bruk tylko o stołek dla wildosa wspanialego , wrzucają prowokacyjne filmy przeróbki wypowiedzi , a przesłanie jest takie że władza zła a wild najlepszy , jak pisalem dla mnie wild i szelemej, kruczkowski czy rosiaki z lubinskim nie istnieją , mam ich w du...pie , ale nie moge pojąć że wałbrzyszanie dali się zmanipulować, okupantom wildowskim
                • Gość: z boku Re: do przecinka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.11, 15:17
                  Gość portalu: walbrzych napisał(a):
                  > ale nie moge
                  > pojąć że wałbrzyszanie dali się zmanipulować, okupantom wildowskim

Obiektywnie oceniając, to wałbrzyszanie dali się zmanipulować okupantom POwskim. Jeśli Wild chce wspomóc swoim autorytetem innych okupantów niż tych z PO, chwała mu za to.
                  Niech wildowscy okupanci manipulują, ja jestem za. Nie wiem w czym Tobie to przeszkadza.
                  • Gość: observer do " z boku" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.11, 16:21
                    Daj spokój, szkoda słów. Klient któremu odpowiadasz to maniak.
                    Te brednie o TVN i rożne inne pojebane pretensje do Boa i Wasz, wypisywał już poprzednio.
                    Ten głupek czepił się teraz Wilda nie zdając sobie sprawy, że gdy Boa i Wasz prawie 3 lata temu pokazali całą prawdę o Mobruku , to ani on ani pies z kulawą nogą nie słyszeli o Wildzie. Tak samo zresztą jak i Wild nie słyszał o Mobruku.
                    • Gość: student Re: do " z boku" IP: *.ssp.dialog.net.pl 11.09.11, 16:53
                      gdy Boa i Wasz prawie 3 lata temu pokazali całą prawdę o Mobruku , to ani on ani pies z kulawą nogą nie słyszeli o Wildzie.

O Wildzie słyszał, a nawet przyjaźnił się z nim imć abcd17 czyli Maciej Tertelis. A ten gościł na naszym forum osiem lat temu. To on, dzięki pomysłom podsuwanym mu pod nos przez wałbrzyszan, stworzył Trakt Wałbrzyski, który teraz jako swój pomysł lansuje Wild. Mobruk to tylko rodzynek do zakalca, jakiego upiekł NW i jego wodzu. Wildowi zresztą nikt już nie uwierzy po tym, gdy bezczelnie zełgał, że nie będzie startował do senatu.
                      • Gość: observer Re: do " z boku" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.11, 17:10
                        A ten Tertelis (czy jak mu tam) to kto, bo mój pies też nie jarzy co to za jeden ?
                        Pichcisz koleś jakąś głupawą papkę i chcesz żeby cię podziwiać.
                        Skoro jesteś tak dobrze poinformowany, to napisz jeszcze co z tym wszystkim ma wspólnego "Boa", "Wasz" i Mobruk. A najlepiej napisz coś ty za jeden, bo wygląda na to, że Ty to jakaś wróżka, która wie więcej o ludziach niż oni sami o sobie.
                        • Gość: student Re: do " z boku" IP: *.ssp.dialog.net.pl 11.09.11, 18:40
                          Nie musisz mnie podziwiać. Wystarczy, że mnie cmokniesz w pompę.
      • Gość: Legiony Mobruku Re: Mo Brukowcy tego nawet nie zrozumieli hahahah IP: *.ssp.dialog.net.pl 11.09.11, 19:30
        a wy Mo Brukowcy nie potraficie się zebrać i walczyć , nie potraficie tupnąć władzy

Tupanie pozostawiamy antymobrukowcom :)
      • Gość: ... Re: Mo Brukowcy tego nawet nie zrozumieli hahahah IP: *.xdsl.centertel.pl 11.09.11, 23:10
        a ty nawet tego nie potrafisz, tylko je... tych co nie potrafią, dopóki będziesz wytykał że są oni - władza - wy - mobrukowcy - ty - ten co niby wszystkich "przejrzał" a sam nic nie robi, tylko narzeka (chociaż pewnie mieszka na jakim Podzamczu i się łudzi, że go sprawa nie dotyczy)
        • Gość: życie albo Mb bruk Re: Mo Brukowcy tego nawet nie zrozumieli hahahah IP: *.walbrzych.vectranet.pl 12.09.11, 00:31
          Poczekajmy jak kogoś dzieciak wyląduje w szpitalu nie daj Boże W WAŁBRZYCH i usłyszysz ze to ma związek z jakimiś chemikaliami.itd .co niektórzy zaczną inaczej śpiewać.Nie zycze tego nikomu.ale jak tak dalej pójdzie to będzie miasto mutantów
          • Gość: SM Re: Mo Brukowcy tego nawet nie zrozumieli hahahah IP: *.ssp.dialog.net.pl 12.09.11, 19:51
            Więcej chemii masz w żarciu, oszołomie.
    • Gość: hahaha fajny material IP: *.ssp.dialog.net.pl 21.09.11, 11:14
      moze tvn byla na mo bryku ale mo brukowcy zakryli mo bruk haha

www.tvnwarszawa.pl/informacje,news,jak-ukryc-gory-smieci-przed-kamera,288797.html
      • Gość: turysta Re: fajny material IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.11, 11:33
        Mobruku nie widać z ulicy Sikorskiego ani z wjazdu koło wiaduktu na Górniczej. Trzeba wejść na tory kolejowe albo na hałdę Moniuszko. Dlatego nikt nie chce wierzyć, że tam jest bomba chemiczna i azbest składowany piętrowo. Żadna telewizja jeszcze tego nie pokazała, nie chce im się łazić, są za wygodni.
        • Gość: ASD Re: fajny material IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.11, 12:20
          TVN standardowo jest wygodna w ujawnianiu skandali POwiązanych z działaniami POlityków wiadomej opcji. Może Sekielski poświęciłby cały program na ten temat ???
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka