Dodaj do ulubionych

Wiejska Chata w Rybnicy

IP: *.xdsl.centertel.pl 25.09.11, 21:31
Totalna porażka!!!!!!!!!!!!!!!
Dzisiejszy obiad w gronie rodzinnym postanowilismy skonsumować w Wiejskiej Chacie.W lokalu i na zewnątrz przy stolikach było parenaście osób.I na tym kończy sie obraz normalnej restauracji.Ciag dalszy był okropny!!!!
Goście znudzeni i zniecierpliwieni przy stolikach, oczekujący na zrealizowanie zamówień.Jedyna Pani kelnerka, obsługująca stoliki absolutnie nie była w stanie podołac obowiązkom.Goście z zewnątrz ( z ogródka letniego) jak i z wewnątrz restauracji raz po raz upominali się to o napoje, jak i posiłki, na które czekali ponad godzinę.Ofiarami oczekiwania bylismy również my.
Ja otrzymałem przystawkę po upływie 50 min, a danie główne otrzymalismy po 70 min., nadomiar tego jeden z posiłków zupełnie nie nadawał się do spozycia.
Więcej tam z pewnością nie pojedziemy i nikomu nie polecamy tego lokalu (chyba,że lubicie posiedzieć przy 5 kawałkach muzycznych z jednej płyty cd powtarzanych non stop przez 2 godz).
Szefowa lokalu próbując pomóc w obsłudze nie pomaga,lecz wprowadza tylko dodatkowe zamieszanie, przez które Pani kelner musi się tłumaczyć klientom i wysłuchiwać nie miłych opinii na temat obsługi.
A jakie są Wasze spostrzeżenia?
Obserwuj wątek
    • Gość: BuraK Re: Wiejska Chata w Rybnicy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.11, 21:35
      Ja miałam to samo. Zaprosiliśmy wiosną z mężem kuzynostwo ze Szczecina. Nie dość, że czekaliśmy długo to nie było dań wymienionych w menu a w pewnym momencie cała izba wypełniła się dymem i ... tak już zostało. W tym dymie mieliśmy zjeść!!!!!!!
    • Gość: Wytrych Re: Wiejska Chata w Rybnicy IP: 178.8.255.* 25.09.11, 21:42
      Bylbym bardziej zdziwiony gdyby bylo inaczej,wiec wszystko jest wedlug PN i tylko sie cieszyc ! Toc to POlnische Wirtschaft ! :-))
    • Gość: voytek Re: Wiejska Chata w Rybnicy IP: *.ssp.dialog.net.pl 25.09.11, 21:53
      Mam identyczne doświadczenia. Nie polecam tego przybytku. Właściciele chyba zapomnieli, że żyją z klientów.
    • Gość: Byłem Re: Wiejska Chata w Rybnicy IP: *.walbrzych.vectranet.pl 26.09.11, 10:20
      A ja tam polecam Placek po węgiersku :) W okolicy nie zjesz lepszego ! Wesele tam miałem. Co do jedzenia mmm...z tą obsługą było nieco gorzej no ale nie tylko czekaniem na jedzenie człowiek żyje. Wszystko dla ludzi. Dawno tam nie byłem ale 70 minut na danie uuu...Trzeba sprawdzić :D
    • Gość: Antoni Re: Wiejska Chata w Rybnicy IP: *.197.158.213.umts.dynamic.t-mobile.pl 26.09.11, 11:18
      Podejrzewam ze w tym lokalu brak dobrego kucharza!
    • pozor_vlak Re: Wiejska Chata w Rybnicy 26.09.11, 11:33
      Będzie ze cztery lata temu jak odwiedziłem ten przybytek po raz pierwszy i zarazem ostatni w życiu. Po raz ostatni właśnie z przyczyn przytoczonych przez założyciela wątku.
      Znaczy- ch...nia po staremu :)
      • Gość: Magda Gesler Re: Wiejska Chata w Rybnicy IP: *.walbrzych.vectranet.pl 26.09.11, 12:21
        proszę o dokładny adres tego lokalu to zajadę tam z ekipą i zrobimy porządek
        • Gość: Wytrych Re: Wiejska Chata w Rybnicy IP: *.pools.arcor-ip.net 26.09.11, 13:18
          Magda Gesler POwinna najpierw zrobic POrzadek z klakami i smierdzace rece umyc jak wchodzi na zaplecze restauracji.Natomiast Adam Gesler niech zrobi POrzadek z finansami bo komornik siedzi juz mu na dupie ! Tez mi autorytet ta Magda - malarka wychowana w Bulgarii i na Kubie,gdzie syf jeszcze wiekszy niz w POlsce.Beeeeee
    • Gość: Anka Re: Wiejska Chata w Rybnicy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.11, 16:05
      Ja tam często jadę na obiadek i jestem zadowolona. Jedzenie bardzo dobre i dużo. Nigdy nie zjadam do końca. No nad czasem oczekiwania właściciele mogliby trochę popracować, ale wszystko jest przygotowywane na bieżąco co jest plusem, a nie odgrzewane mrożonki.
      • Gość: Do Anki Re: Wiejska Chata w Rybnicy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.11, 22:23
        Chyba pomyliłaś z Andrzejówką!
        Tam jest dobre i swojskie jedzenie-naleśniczki, pierożki, a za szynkwansem chłopak uwija się aż miło.
        I ma piwo Svijany i Kvass!
        • Gość: .... Re: Wiejska Chata w Rybnicy IP: *.walbrzych.vectranet.pl 28.09.11, 21:10
          będzie lepiej
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka