Gość: ja
IP: *.xdsl.centertel.pl
25.09.11, 21:31
Totalna porażka!!!!!!!!!!!!!!!
Dzisiejszy obiad w gronie rodzinnym postanowilismy skonsumować w Wiejskiej Chacie.W lokalu i na zewnątrz przy stolikach było parenaście osób.I na tym kończy sie obraz normalnej restauracji.Ciag dalszy był okropny!!!!
Goście znudzeni i zniecierpliwieni przy stolikach, oczekujący na zrealizowanie zamówień.Jedyna Pani kelnerka, obsługująca stoliki absolutnie nie była w stanie podołac obowiązkom.Goście z zewnątrz ( z ogródka letniego) jak i z wewnątrz restauracji raz po raz upominali się to o napoje, jak i posiłki, na które czekali ponad godzinę.Ofiarami oczekiwania bylismy również my.
Ja otrzymałem przystawkę po upływie 50 min, a danie główne otrzymalismy po 70 min., nadomiar tego jeden z posiłków zupełnie nie nadawał się do spozycia.
Więcej tam z pewnością nie pojedziemy i nikomu nie polecamy tego lokalu (chyba,że lubicie posiedzieć przy 5 kawałkach muzycznych z jednej płyty cd powtarzanych non stop przez 2 godz).
Szefowa lokalu próbując pomóc w obsłudze nie pomaga,lecz wprowadza tylko dodatkowe zamieszanie, przez które Pani kelner musi się tłumaczyć klientom i wysłuchiwać nie miłych opinii na temat obsługi.
A jakie są Wasze spostrzeżenia?