Dodaj do ulubionych

MPK - kierowcy

IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 13.10.11, 13:23
Wszyscy tak nazekaja na kierowców nysek a co tak naprawde Wam przeszkadzają?? Codziennie dojeżdzam do pracy i jest mi to obojętne czy będę jechać autobusem czy busem chodzi o to żeby dojechać, ale dzisiejsza sytuacja mnie zaskoczyła otóż kierowca autobusa nie dość ze zamknął mi drzwi przed nosem dopiero po interwencji koleżanki łaskawie je otworzył żebym mogła wejść to jeszcze nawrzeszczał na ludzi któryz chcieli kupić bilet - on biletów nie ma i koniec!! Czy tak się zachowują normalni ludzie??
Obserwuj wątek
    • Gość: Ola Re: MPK - kierowcy IP: *.ssp.dialog.net.pl 13.10.11, 13:30
      Która to była godzina? I jaka linia? przeciez to chamstwo
      • Gość: mmm Re: MPK - kierowcy IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 13.10.11, 13:54
        przed 7 rano linia nr 2
        • Gość: ona Re: MPK - kierowcy IP: *.kolporter.com.pl 13.10.11, 14:26
          narzekajcie narzekajcie, a jak mają czuć się ludzie którzy uczciwie pracowali prze 30 lat a teraz dostali wymówienia bo firma upadła?!
          Pan Prezes nakradł miliony i nic mu nie zrobią, a ludzie na bruk idą...

Jak zawsze tylko najbiedniejsi dostali po pysku...

• Gość: walbrzych do ona to nie tylko prezes i kruczkowski tez kradl IP: *.ssp.dialog.net.pl 13.10.11, 15:08
            i nikt tego nie sciga chodza i sie smieja w twarz walbrzyszana
    • Gość: pasażer Re: MPK - kierowcy IP: *.adsl.inetia.pl 13.10.11, 16:46
      Jechałem ta linia, zdarzenie miało miejsce na przystanku przy koksownii.A tak na marginesie, ciekawe jak to sie stało,że przedwczoraj tj,11-10-2011r dwa autobusy lini 2 zostały zatrzymane przez inspektorów transportu drogowego i wycofane z dalszej jazdy.Mam pytanie:czy w jeszcze istniejącym MPK jest ktos,kto odpowiada za stan techniczny autobusów i decyduje o tym, który wyjedzie każdego dnia?Czy moze odbywa sie to w ten sposób,ze przychodzi kierowca rano ,bierze autobus i jedzie nie wiedząc czy jest on sprawny czy też nie.Jesli tak jest to GRATULACJE dla ODPOWIEDZIALNYCH za nasze BEZPIECZEŃSTWO.
      • Gość: Kola Re: MPK - kierowcy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.11, 16:52
        Poproście pana prezesa Zarzeckiego żeby się z Wami podzielił tym co ukradł...
      • Gość: ona Re: MPK - kierowcy IP: *.walbrzych.vectranet.pl 13.10.11, 16:57
        a myślisz że na co szła kasa która była przeznaczona na naprawę autobusów?

zapytaj pana zarzeckiego skąd ma owe auto albo pana kruczkowskiego skąd ma taki piękny uśmiech???
        zapytaj się kierowcy mpk kiedy mu za nadgodziny wypłacą?
        zapytaj się kierowcy mpk ile w tym miesiącu wypłaty dostał?
        200zł czy 350zł ????

Za te pieniądze mogę się upić albo zapłacić rachunki za wodę w tym mieście?!!!

• Gość: nyskarz Re: MPK - kierowcy IP: *.ssp.dialog.net.pl 13.10.11, 18:25
          ona i kola - czyli związkowe nieroby dobrze wam tak. teraz bedziecia waszczka w dupe całować by was do roboty przyjął
          • Gość: nyskarz Re: MPK - kierowcy IP: *.ssp.dialog.net.pl 13.10.11, 19:37
            a podobno krzyczeliście NIECH BĘDZIE UPADŁOŚĆ wreszcie się coś wyjaśni i co? wyjaśniło sie panowie przewodniczący i poplecznicy ? ktoś wam sie wreszcie do dupy dobrał i teraz biadolicie BRAWO Szełemej choć nie jersteś z mojej bajki dziekuję ci że dałeś lekcję tym panom
            • Gość: nyskarz Re: MPK - kierowcy IP: *.ssp.dialog.net.pl 13.10.11, 19:38
              cała prawda o was panowie z MPK

forum.gazeta.pl/forum/w,168,129728187,129743384,Re_Kruczkowski_nadal_w_radzie_PECu_Bartolika_od.html
              • Gość: kierowca busa Re: MPK - kierowcy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.11, 20:47
                Tak samo tych kierowców szkoda jak wszystkich innych którzy tracą pracę przez idiotę . Kierowca wychodzi do pracy z wypowiedzeniem więc jest wkur..ony i trzeba go zrozumieć . Jeżdżę busem ale nic do chłopaków z mpk nie mam i nigdy nie miałem chociaż czasami im odbijało i próbowali podskakiwać , niektórzy się próbowali wywyższać po prostu. Nie życzę im zle i tak jak już pisałem już na tym forum lepiej niech komunikacja w tym mieście zostanie taka jaka jest. Pieprzenie że mpk upadło przez busy jest bzdurą kompletną, Wszystkie autobusy jeżdżą i jezdziły pełne więc gdzie są pieniądze? Na koncie u kogoś.
                • Gość: d7777 Re: MPK - kierowcy IP: *.play-internet.pl 13.10.11, 21:36
                  Kocham leszka z busów
                  • Gość: bolo Re: MPK - kierowcy IP: *.ssp.dialog.net.pl 13.10.11, 22:31
                    70 % to buraki
                    • Gość: :P Re: MPK - kierowcy IP: *.play-internet.pl 13.10.11, 22:53
                      Zauważyłam, że kierowcy kompletnie nie przejmują się obowiązkami, nikt ich nie widzi to dawaj, piekła nie ma..

Kierowca zjeżdża z pętli... radośnie omijając przystanek na którym stałam.... zaczęłam biec i machać, to dopiero w połowie następnego się zatrzymał... Gdyby nie moja niezła kondycja to pewnie bym mogła zapomnieć o jeździe. Kierowca beztroski, nie zrozumiał aluzji że przystanek to miejsce gdzie się PRZYSTAJE;/ był weekend więc autobusy jeżdżą raz na godzinę po szczytem...
    • Gość: Michał Re: MPK - kierowcy IP: *.dynamic.chello.pl 13.10.11, 23:58
      Po wielu latach dostać wymówienie i zostać na lodzie przez Kruczka na którego głosowałaś ! jak byś się czuła ?
      • Gość: hora Re: MPK - kierowcy IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 14.10.11, 00:23
        A nie pomyslałeś, że:
        1.mogła nie głosować na niego?
        2.każdy musi wypełniać swoje obowiązki w pracy
        3.swoje żale i pretensje do świata wylewać do szefostwa/kieliszka/psa/kochanka* bo osobę postronną to guano obchodzi?

*Niepotrzebne skreślić
        • Gość: .................. Re: MPK - kierowcy IP: *.de 14.10.11, 07:31
          Panie Hora pan się z głupim przez ścianę macał?
        • Gość: ona Re: MPK - kierowcy IP: *.kolporter.com.pl 14.10.11, 08:20
          2.każdy musi wypełniać swoje obowiązki w pracy

zgadzam się, ale każdy powinien za pracę dostawać wynagrodzenie, a jak to się mówi jaka płaca taka praca...

ps. nie jestem związkowcem ani pracownikiem MPK

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka