Gość: Kama IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.11, 19:46 Witam, orientuje się ktoś z forumowiczów jaki jest koszt postawienia garażu blaszaka. Kupiłam właśnie miejsce (ziemię) pod budowę garażu i nie mam pojęcia co dalej :) Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: vw Re: Garaż-blaszak IP: *.walbrzych.vectranet.pl 16.10.11, 20:54 wylewka pod garaz lub bloczki . Garaz kupisz na alegro stawiaja w wyznaczonym miejscu koszt od 1200 zł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Garaż-blaszak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.11, 20:56 A pozwolenia lub zgłoszenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kola Re: Garaż-blaszak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.11, 22:32 1.Decyzja o warunkach zabudowy lub wypis z planu zagospodarowania 2. Projekt techniczny 3. Decyzja o pozwoleniu na budowę. Dziennik budowy. Kierownik budowy. Budowa. Operat geodezyjny powykonawczy. Zgloszenie zakonczenia robót. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzyś Re: Garaż-blaszak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.11, 13:57 ja słyszałem ze na blaszaka praktycznie nic nie trzeba załatwiać jak ziemia jest Twoja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Garaż-blaszak IP: *.224.broadband10.iol.cz 20.10.11, 10:18 nie trzeba pod warunkiem ze stoi na golej ziemi czyli bez posadzki,zglaszasz jako pomieszczenie gospodarcze ale oficjalnie nie mozesz trzymac tam samochodu. Odpowiedz Link Zgłoś