Dodaj do ulubionych

prezent na 30 urodziny

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.11, 14:15
Proszę o radę..co kupić przyjaciółce na 30 urodziny?
Proszę o poważne potraktowanie pytania. Każdy pomysł bezie dobry.
Obserwuj wątek
    • Gość: mis Re: prezent na 30 urodziny IP: *.walbrzych.vectranet.pl 01.11.11, 14:27
      wibrator :)
      • Gość: janka Re: prezent na 30 urodziny IP: *.walbrzych.vectranet.pl 01.11.11, 18:17
        alez ty madry/a...
    • Gość: x Re: prezent na 30 urodziny IP: *.walbrzych.vectranet.pl 01.11.11, 18:33
      Jak ją znasz, to mniej więcej wiesz co lubi, a drugi argument to twoje finanse. Dobrze by było, aby był to przedmiot, który ucieszy ją na długo, może książka w wydaniu albumowym, może jakiś piękny szal, może torba, może szkatułka na biżuterię (widziałam takie specjalne z przegródkami na różne świecidełka), może jakiś drobiazg z biżuterii jeśli ją lubi i nosi (srebrna nie jest bardzo droga, a można znaleźc naprawdę fajne i oryginalne rzeczy), a może jakiś fajny naszyjnik, też widziałam piękne, kolorowe z różnych tworzyw. Może jakiś drobiazg do wyposażenia domu, mnie ucieszyłby bardzo, np. jakieś fajne młynki do pieprzu, czy soli, jakieś nieco droższe szkło, komplet misek, kieliszków, nawet fajna patelnia może byc dobrym pomysłem, nie są tanie i człowiekowi zwykle zadrży ręka, aby zakupic sobie nową :-).
      Dużo ciekawych przedmiotów nadających się na prezenty możesz znaleźc w takim sklepie w Wałbrzychu na ul. Konopnickiej w mieście, z takimi przedmiotami do wyposażenia domu. Zaparzarki do kawy i herbaty i całe mnóstwo różnych fajnych przedmiotów.
      Życzę owocnych poszukiwań
      • Gość: anonim Re: prezent na 30 urodziny IP: *.ssp.dialog.net.pl 01.11.11, 18:52
        patelni nie kupuj tylko chlapnij
      • Gość: gość Re: prezent na 30 urodziny IP: *.ssp.dialog.net.pl 01.11.11, 18:56
        Zrób 30 prezencików począwszy od lizaka a skończywszy na jakiejś ciekawej książce, czy ładnej biżuterii. Każdy zapakuj osobno. Będzie miała dużo pracy przy odpakowywaniu, ale i fajną zabawę. Pozdrawiam
        • Gość: Anka Re: prezent na 30 urodziny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.11, 19:59
          Jeżeli chodzi o finanse to myślę, że tak do 150 zl. Bardzo dziękuje za pomysły.
          • Gość: Gosia Re: prezent na 30 urodziny IP: *.centertel.pl 01.11.11, 21:50
            Może jakiś karnecik do kosmetyczki...
            • haba.baba Re: prezent na 30 urodziny 02.11.11, 13:05
              podgrzewacz do dań gorących na stół,bardzo praktyczny i przydatny prezent,ja w mojej rodzinie wszystkim kupiłam i są bardzo wdzięczni,na świątecznych stołach nie zastąpiony-właśnie na Konopnickiej zakupiłam
            • Gość: fajny prezent Re: prezent na 30 urodziny IP: *.ten.net.pl 05.12.11, 16:00
              allegro.pl/akt-1-bosz-stan-b-dobry-polecam-i1978533841.html
    • Gość: Amaz Re: prezent na 30 urodziny IP: *.115.in-addr.arpa 02.11.11, 17:09
      Zgadzam się, że szkatułka na biżuterię to super pomysł. Oprócz tego polecam biżuterię (zwłaszcza charmsy), ładny zestaw do manicure albo śliczną filiżankę czy kubek. Jeśli te pomysły nie wystarczą to zapraszam do odwiedzenia mojego bloga o prezentach, gdzie znajdziesz jeszcze dużo innych propozycji
      • Gość: egon Re: prezent na 30 urodziny IP: *.dynamic.chello.pl 05.12.11, 16:15
        ja na 30tke dostałem bilet na AC/DC w Warszawie. Najlepszy jak dotąd prezent. Niezapomniany;]
        • Gość: hello Re: prezent na 30 urodziny IP: *.dynamic.chello.pl 12.01.12, 21:06
          Może na 30 urodziny być zbyt skromny, ale na pewno jest oryginalny i sprawdzi się jeśli ktoś jest fanem kina i popcornu :)

lifeandanythingelse.blogspot.com/2012/01/kocham-kino.html
          • Gość: mmm Re: prezent na 30 urodziny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.12, 22:14
            są takie fajne gadzety dot. np 30tych urodzin, kupiłam kiedys ale na 40-tke koledze w sklepie na nowym miescie i do tego dobry alkohol np. dobre whisky
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka