IP: *.walbrzych.vectranet.pl 18.11.11, 19:59
czy można sciągnąc tą gre na komputer www.youtube.com/watch?v=JEWDihhjv44 podajcie linka
Obserwuj wątek
    • Gość: newman final fight :) IP: *.walbrzych.vectranet.pl 18.11.11, 23:35
      łoiłeś za młodu u dziadka na manhantanie??
      dla mnie lepsze było www.youtube.com/watch?v=q_jy6wi9DqA
      choć pograłbym w obie
      • Gość: cezary Re: final fight :) IP: *.play-internet.pl 19.11.11, 12:07
        Fajne czasy były ,a dziś u łepków tylko zielone ,białko i browar w bramie a potem K10 lub Grall, wracając do gier to z przyjemnością pograłbym tez ,może ktoś poda linka;)
    • Gość: Auger Re: vendetta IP: *.walbrzych.vectranet.pl 19.11.11, 13:56
      to jest : Crime Fighters 2

h t t p : / / c h o m i k u j . p l / a u g e r 6 / C r i m e + F i g h t e r s + 2 / v e n d e t t a , 1 1 7 7 6 6 2 4 8 7 . z i p <
      • Gość: MrBungle Re: vendetta IP: *.walbrzych.vectranet.pl 19.11.11, 14:43
        we wszystkie gry z automatów można pograć ściągając emulator MAME ....i chyba 6 czy 7 płyt DVD z grami.Oczywiscie można ściągnąć pojedynczy rom np.FinalFight czy jakikolwiek inny.Zapewniam są wszystkie !
        • Gość: newman Re: vendetta IP: *.walbrzych.vectranet.pl 19.11.11, 20:55
          ściągnąć skąd (chodzi mi o gejmy)?
          Dzięki i pozdro

• Gość: vick Re: vendetta IP: *.play-internet.pl 21.11.11, 09:42
            Podbijam bo tez bym pograł:)
            • Gość: MrBungle Re: vendetta IP: *.walbrzych.vectranet.pl 21.11.11, 11:04
              Final Fight www.rom-world.com/file.php?id=23690

Vendetta www.rom-world.com/file.php?id=31762

Emulator www.rom-world.com/dl.php?name=MAME&emulator=yes

jest to odwzorowanie 1:1 tego co daje maszyna.Oczywiście nigdy nie zastąpimy maszyny komputerem.Ale przy dobrym arcadowym padzie - są takie na allegro , możemy sobie przybliżyć to co mieliśmy za małolata.

Życzę kosmicznych wspomnień i przejścia gry "na jednym żetonie" :)
              • Gość: newman Re: vendetta IP: *.walbrzych.vectranet.pl 21.11.11, 23:46
                "Final Fight www.rom-world.com/file.php?id=23690

Vendetta www.rom-world.com/file.php?id=31762

Emulator www.rom-world.com/dl.php?name=MAME&emulator=yes

jest to odwzorowanie 1:1 tego co daje maszyna.Oczywiście nigdy nie zastąpimy maszyny komputerem.Ale przy dobrym arcadowym padzie - są takie na allegro , możemy sobie przybliżyć to co mieliśmy za małolata.

Życzę kosmicznych wspomnień i przejścia gry "na jednym żetonie" :)"

...no i żeby się czasówka nie włączyła :)

Wielkie dzięki MrBungle, jutro zabieram się za ściąganie

Pozdr dla wszystkich
              • Gość: newman Re: vendetta IP: *.walbrzych.vectranet.pl 22.11.11, 21:40
                pościągałem i nie wiem jak to odpalić :(
                czy coś trzeba poprzeklejać czy jak??
                • Gość: yeti Re: vendetta IP: *.walbrzych.vectranet.pl 22.11.11, 23:26
                  Ja również mam ten sam problem:(
                  • Gość: cezary Re: vendetta IP: *.play-internet.pl 25.11.11, 21:10
                    To jak pomoże ktoś i podpowie jak to urochomić ?pozd
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka