Dodaj do ulubionych

Infrainvest-jaki to pracodawca?

IP: *.walbrzych.vectranet.pl 23.11.11, 14:07
Czy ktoś pracuje w firmie Infrainvest? Jaki to jest pracodawca? Podpisuje umowy o pracę, jest pakiet socjalny?
Pytam,bo mam propozycję pracy od nich i nie wiem,czy się zdecydować. Nigdy wcześniej nie słyszałem o takiej firmie w W-ch.
Obserwuj wątek
    • Gość: Gawron Re: Infrainvest-jaki to pracodawca? IP: *.kruk-inkaso.com.pl 23.11.11, 15:17
      Chodzi ci o te oferty pracy? www.infopraca.pl/pracodawca/infrainvest-praca/146972

Zaraz wyślę też swoje CV. Jak mnie przyjmą to ci powiem jak jest. Dzięki za info o rekrutacji.
      • Gość: ... Re: Infrainvest-jaki to pracodawca? IP: *.ssp.dialog.net.pl 10.12.11, 11:09
        ..to firma z Wałbrzycha ???
    • Gość: corso Re: Infrainvest-jaki to pracodawca? IP: *.opera-mini.net 23.11.11, 21:17
      Może więcej Ci powie o&s computer soft eugeniusz orłowski. Takich opinii szukaj też. Jak sie pracuje? Pracowałem tam jako inwentaryzator sieci TP, jazda po polsce i dzialanie w terenie przez tydzień. Praca na umowe o dzieło wypłaty zawsze z opóźnieniem i z każdym miesiącem mniej. Firma nie dba o pracownika,ma ich głęboko gdzieś, z każdym problem odsyłaja do kogoś innego. Orłowski się niczym nie interesuje,kierownicy siedzą w radzionkowie i nie mają pojecia o pracy swoich pracownikow i źle nimi zarządzają. Firma miała by naprawde dużą pozycje na rynku gdyby nie źle dobrane kierownictwo ! Nie polecam tej firmy, na umowie o prace nie wypłacają nadgodzin nie mówiąc o premii na która nie ma co liczyć, wielu pracownikow nie pracuje legalnie,na śmieciowych umowach o dzieło, nie ma szans na umowy o prace,brak zaplecza socjalnego, w listopadzie wywalili ponad 30 osób! W tym brygadzistów i inwentaryzatorów, którzy pracowali tu w wałbrzychu 27 osob!!! Na ślasku i w toruniu też brygady pozwalniali! A jak nam podziękowali? Spóźnili się z wypłatami tydzień! NIE POLECAM TEJ FIRMY KILKADZIESIĄT OSÓB TO POTWIERDZI!
    • Gość: sss Re: Infrainvest-jaki to pracodawca? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.11, 15:27
      100 % true
      • Gość: ha Re: Infrainvest-jaki to pracodawca? IP: *.ssp.dialog.net.pl 09.12.11, 08:33
        ..ale Pan Orlowski to kumpel naszego Wszechmocnego Prezydenta...wczoraj czy przedwczoraj coś mi mignęło na jakimś portalu i gazecie lokalnej ze p.O..... został przewodniczacym jakiejś rady-porady przy Milościwie nam panujacym Prezydencie ! Mysle że w takim razie to musi być ekstra firma co swieci przykładem.
        • Gość: Kuna Re: Infrainvest-jaki to pracodawca? IP: *.adsl.inetia.pl 10.12.11, 12:42
          Nie prezydenta. Satelita i kolega Orpla.
    • Gość: pytek Re: Infrainvest-jaki to pracodawca? IP: *.ssp.dialog.net.pl 10.12.11, 11:07
      ..pierwsze słysze o tej firmie- oni z Wałbrzycha ?
    • Gość: kabaczek Re: Infrainvest-jaki to pracodawca? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.11, 15:11
      Byłem, zobaczyłem, potwierdzam słowa ludzi którzy się tu wypowiadali.
    • Gość: Łukasz Re: Infrainvest-jaki to pracodawca? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.12, 12:16
      Pracuje w tej firmie od ponad 1,5 roku i nigdy ale to nigdy nie spóźnili mi sie z wypłaceniem należności i głupio piszecie może sami z siebie nie wiele dawaliście zbyt wiele. nie spotkałem się z tak prężnie prosperując firma w Wałbrzychu naprawdę polecam a jak macie jakiś problem to chętnie was wysłuchają na pośredniaku tam możecie sie wypłakać do woli . Pozdrowienia dla chłopaków i dla kobiet pracujących w owej firmie :):):)::):)
      • Gość: corso Re: Infrainvest-jaki to pracodawca? IP: *.walbrzych.vectranet.pl 03.06.12, 22:46
        Która z Was? Iza czy Anka się "popisała" postem jako łukasz?
        • Gość: jb Re: Infrainvest-jaki to pracodawca? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 21.07.12, 10:33
          Sherlocku! tak się składa, że w firmie pracuje "Łukasz"
      • niezadowolona09 Re: Infrainvest-jaki to pracodawca? 09.11.12, 14:05
        niestety muszę potwierdzic, że pracodawca nie wywiązuje sie z umowy.

Pieniądze są wypłacane z dużym opóźnieniem i do tego trzeba się o nie prosic.

Bardzo niefajne podejscie do ludzi.....
    • lolek2402 Re: Infrainvest-jaki to pracodawca? 17.12.13, 19:50
      pracowałem tam ponad pół roku w "dziale budowlanym" . kierownik jak jeden tak i drugi nie maja pojecia o robotach budowlanych szczegolnie z zakresu wykonczeniowki a tym glownie sie zajmuja. zwracam tu uwage na chamskie zachowania jednego i drugiego. kadrowa jest swieza,czesto nie wie co ma robic a itak kazda decyzje podejmuje za nia prezes. ona tylko przekazuje dalej. iza na pierwszy rzut oka jest ok jednak prezes ma na nia zbyt duzy wplyw co ja psuje i sprawia ze wtyka nos we wszystko co sie rusza. wyplaty niby sa na czas ale obiecywali ze po 3 miesiacach bedzie wiecej....gdzie??? nadgodzin nie wyplacili mi do tej pory, delegacji nie wyplacili nigdy, socjal tam nie istnieje. kontroluje ich inspekcja pracy i mam nadzieje ze skonczy sie to mamienie ludzi. pozdro
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka