Dodaj do ulubionych

Szałkowski pseudo

IP: 69.195.136.* 28.11.11, 21:22
walbrzych.naszemiasto.pl/artykul/1178075,byly-gorniczy-dom-kultury-w-walbrzychu-popada-w-ruine,id,t.html?kategoria=645#c15bc7b6b6e6ca73,1,3,60
mój ulubiony pseudodziennikarz znowu dał popis swojego braku profesjonalizmu bu nie rzec kretynizmu. Miasto podobno w kryzysie a my 1 mln na projekt (proszę przeliczyć na pensje księgowych ), który już raz został zrobiony. Później 70 mln na obiekt , który nigdy nie będzie optymalny bo będzie ograniczony miejscem, koszt budowy w takim miejscu większy niż by się postawiło w szczerym polu. A funduszy UE, panie redaktorze na takie zadania już nie ma. Wystarczy zajrzeć na stronę Urzędu Marszałkowskiego. Jest pan ignorantem.
Obserwuj wątek
    • Gość: ASD Re: Szałkowski pseudo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.11, 09:29
      Przynajmniej orkiestra będzie grała ...do końca. Jak na Titanicu. Zatoniemy, ale z klasą :-)
      • Gość: wielbiciel Re: Szałkowski pseudo IP: *.web-proxy.us 29.11.11, 20:25
        walbrzych.naszemiasto.pl/artykul/1179785,walbrzych-czy-majatek-mpk-nie-jest-zbyt-tani,id,t.html?kategoria=645#c15bc7b6b6e6ca73,1,3,60
        jestem w szoku bo mojemu ulubionemu analfabecie udało się poskładać elementarne fakty i o dziwo zadał sensowne pytania. Może jeszcze nie jest za późno?
        Co z tym MPK
        • Gość: ASD Re: Szałkowski pseudo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.11, 21:38
          Ma być takie tanie. To się nazywa PRYWATYZACJA po POlsku. I tyle.
          • Gość: zibi Re: Szałkowski pseudo IP: 69.195.136.* 01.12.11, 22:45
            Podobno MPK jeździ bez pozwolenia, przetarg jest ustawiony, miasto kupuje autobusy, które chce dać firmie która wygra przetarg !!!, a firmę zlikwidowano przedwcześnie - to jest temat panie redaktorze, do dzieła, (tylko tu trzeba trochę pomyśleć i może narazić się nowej władzy)
            • Gość: ? Re: Szałkowski pseudo IP: *.walbrzych.vectranet.pl 01.12.11, 23:59
              coś kurde nie kumam. O rachunku Szełemeja ten redaktor co się go czepiacie napisał pierwszy we Wrocławskiej. O zadymie w MPK czytałem w dzisiejszej Wrocławskiej. Też napisał Szałkowski. Wy czytacie w ogóle tę gazetę? Bo jak nie, to takie gadanie trochę nie ma sensu, bo po prostu piszecie same kłamstwa.
              • Gość: ASD Re: Szałkowski pseudo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.11, 08:01
                Częściowo się zgadzam. Można niektóre tematy "głębiej" drążyć, ale co do zasady to red. Szałkowski "patrzy władzy na ręce" częściej i dokładniej niż pozostali wałbrzyscy dziennikarze z innych gazet/ portali. Chociaż powoli coś drgnęło w dobrym kierunku.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka