Dodaj do ulubionych

Ubezpieczone MPK?

IP: *.play-internet.pl 04.12.11, 15:33
Jechałam dzisiaj linią D poslizgnełam sie stukłam kolano . Pan kierowca prosił o nie wołanie pogotowia bo on jezdzi nielegalnie i dostanie 16 tys mandatu , i ja głupia uwierzyłam . Jak jest naprawde ktoś wie?
Obserwuj wątek
    • Gość: driver Re: Ubezpieczone MPK? IP: *.walbrzych.vectranet.pl 04.12.11, 15:49
      Kobieto uspokój się, wypisujesz bzdury. robisz niepotrzebne zamieszanie. MPK jest ubezpieczone jak każda firma transportowa od odpowiedzialności cywilnej. Nie dosyć że firma upadła ludzie stracili pracę ( nie pisze tylko o kierowcach) to jeszcze wszyscy łącznie z władzami miasta na każdym kroku kładą kłody pod nogi. LUDZIE OPANUJCIE SIĘ !!! a jak w kolanko się coś stało to oficjalna skarga do MPK Sp. z o.o. w upadłości likwidacyjnej a nie bzdury wypisywać na forum
      • Gość: Maria Re: Ubezpieczone MPK? IP: *.play-internet.pl 04.12.11, 16:06
        Przepraszam córka mi doradziła. Pan kierowca coś tłumaczył ze jezdzi w innej firmie niz są autobusy i dlatego on zapłaci kare
        • Gość: broker Re: Ubezpieczone MPK? IP: *.ssp.dialog.net.pl 04.12.11, 19:29
          dobrze radzę każdemu, coś się stanie dzwoń po policję bo tylko wtedy dostaniesz odszkodowanie z funduszu ubezpieczeń
          • Gość: iii Re: Ubezpieczone MPK? IP: *.play-internet.pl 04.12.11, 19:31
            udowodnij
            • Gość: itddddddddddddddd Re: Ubezpieczone MPK? IP: *.play-internet.pl 04.12.11, 19:40
              ustawa o transporcie drogowym
        • Gość: hmm Re: Ubezpieczone MPK? IP: *.walbrzych.vectranet.pl 04.12.11, 23:00
          Dobra z Ciebie kobieta. Rozumiem, ze jak na przejściu na pieszych ktoś przejedzie Ci po piętach, to też nie wezwiesz policji, gdy kierowca będzie po kielichu - bo będzie miał nieprzyjemnosci (?) :)
          • Gość: drogowiec Re: Ubezpieczone MPK? IP: *.ssp.dialog.net.pl 04.12.11, 23:05
            Rondo koło Tesco rozwiąże ten problem. Tam średnio raz na tydzien dochodzi do kolizji z autobusem a wtedy policja bedzie zmuszona sprawdzić legalność autobusu bo jak na razie wszyscy walą głupa jakby bali się ruszyć ten problem
            • Gość: gość Re: Ubezpieczone MPK? IP: *.adsl.inetia.pl 05.12.11, 17:37
              drogowiec ale ty pie...........sz głupoty!!!Nie napiłeś się czegoś czasami?
              • Gość: szelmej Re: Ubezpieczone MPK? IP: *.play-internet.pl 05.12.11, 17:51
                walbrzych24.com/wiadomosci/35-wiadomoci/6886-barborka-w-wabrzychu
            • Gość: o Re: Ubezpieczone MPK? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.11, 20:26
              W tym tygodniu były dwie kolizje z udziałem autobusów, policja była i nikt żadnej kary nie dostał więc niema się czym martwić, a co do ubezpieczenia, to podstawą w tym momencie jest ważny bilet i na jego podstawie można się w razie zdarzenia starać o jakiekolwiek ubezpieczenie.
    • Gość: Hmm Re: Ubezpieczone MPK? IP: *.ssp.dialog.net.pl 06.12.11, 21:32
      > Jechałam dzisiaj linią D poslizgnełam sie stukłam kolano .
      IQ zawodowych czepialskich spod znaku Czarka Sokoła z sięgnęło dna.

Przecież ta opowiastka jest bardziej kretyńska niż ludzie opisujący na forum swoje męki podczas pożaru Mobruka i duszący się na żywo .
      A myślałem że tamtych idiotyzmów nic nie przebije.
      Uwielbiam to forum - a Lem z zaświatów puszcza do mnie oko.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka