Dodaj do ulubionych

Szełemej w PO

IP: 66.90.109.* 10.12.11, 08:06
Znowu zronił nas w balona, wczoraj Szełemej wstąpił do PO, Tutaj jest przewodniczącym koła ?, radni powiatu mają być grzeczni i nie pyskować o grodzkości bo won z PO. To po wizycie Schetyny w Wałbrzychu.
Obserwuj wątek
    • Gość: , Re: Szełemej w PO IP: *.range86-184.btcentralplus.com 10.12.11, 09:44
      Nikogo nie zrobil w balona, jesli chodzi o PO. Wszakze juz przed wyborami na prezydenta podpisal deklaracje checi wstapienia do partii i tylko dlatego, ze walbrzyskie struktury PO zostaly rozwiazane, nie mozna bylo zapisac go w szeregi. Niektorzy tu na forum pyski darli i mowili, ze to niezalezny, bezpartyjny kandydat na prezydenta, nie sluchali, ze to POwiec.
      forum.gazeta.pl/forum/w,168,127883625,127883960,Re_Jak_dr_was_w_H_zrobil.html
      Oj krotka pamiec, krotka.
      • Gość: ja Re: Szełemej w PO IP: *.ip.netia.com.pl 10.12.11, 11:37
        oj, malutcy!
        Wałbrzych tylko zyska na tym. Wszak PO to partia rządząca. Trochę pomyślunku, a nie pyskowania!
        • Gość: lina okrętowa Re: Szełemej w PO IP: *.play-internet.pl 10.12.11, 12:00
          Jak można zyskać pod rządami gangsterów?
          • Gość: Hmm Re: Szełemej w PO IP: *.adsl.inetia.pl 10.12.11, 12:09
            Jeżeli taki indywidualista jak p. Prezydent wstępuje do PO to znaczy tylko jedno.
            Złożył część swojej niezależności w ofierze na ołtarzu większej skuteczności działania.
            • Gość: kazik Re: Szełemej w PO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.11, 12:12
              Ale kłamca z niego. Zarzekał się publicznie że nie wstąpi do PO.
              • Gość: Hmm Re: Szełemej w PO IP: *.adsl.inetia.pl 10.12.11, 12:14
                To Ty Kazik jesteś kłamcą.
                Wróć do wypowiedzi.
                Jedynie mówił, że nie ma zamiaru wstępować i to w okresie kampanii.
                .
                Tylko krowa nie zmienia poglądów. Pamiętaj.
        • Gość: prozak Re: Szełemej w PO IP: *.play-internet.pl 11.12.11, 20:01
          jak zyskał na rządach Kruczkowskiego, oj zyskał...
    • Gość: Albercik Re: Szełemej w PO IP: *.adsl.inetia.pl 10.12.11, 12:12
      Cały czas narzekacie na to, że PO przestępcze i mało tam inteligentnych ludzi.
      No więc Prezydent przejął się tymi słowami pewnie zamierza regionalne struktury naprawić.
      Wstępując do PO nie tylko podniósł średnie IQ, ale i nowe standardy uczciwości.
      Wszak nawet jego zagorzali oponenci w jego uczciwość nie wątpią.
      • Gość: po Re: Szełemej w PO IP: *.ssp.dialog.net.pl 10.12.11, 13:07
        Mógł się do WWS-u zapisać.
        • Gość: ryż Re: Szełemej w PO IP: *.ssp.dialog.net.pl 10.12.11, 13:58
          Jeśli to prawda to ten przykład obrazuje jaki to zakłamany facet. Człowiek który w telewizji. I innych mediach wypierał się nawet takich insynuacji i który po 2 miesiącach wstępuje do partii na krytyce której wypłynął jest dla mnie moralnym zerem
    • Gość: Złość Re: Szełemej w PO IP: *.pl 10.12.11, 16:27
      Chory zakłamany kretyn z niego i tyle ... życzę mu jak najgorzej złodziejowi jednemu !!!

CO ZA DEBILE WYBRALI TAKIEGO PAJACA TO NIE MAM POJĘCIA

ZNOWU WY DURNI WAŁBRZYSZANIE DAJECIE SIĘ WODZIĆ ZA NOS I BRAK W WAS MĄDROŚCI
      • Gość: aa Re: Szełemej w PO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.11, 17:06
        złość jest zł doradcą ale ze złóścia przedmówcą zgadzam sie zupełnie
        • Gość: piko Re: Szełemej w PO IP: *.static.korbank.pl 10.12.11, 18:58
          Ja tez się zgadzam
          • Gość: mistrzu Re: Szełemej w PO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.11, 21:41
            i wychodzi na to że 23,5 tys Wałbrzyszan poparło w sierpniu PO. Facet dąży do władzy absolutnej w tym mieście i chce pociągać za wszystkie sznurki.
            Kiedyś byłem zwolennikiem grodzkości ale po wysłuchaniu tego co do powiedzenia mają w powiecie i widząc, że faktyczne wszystkie zadania przez powiat są realizowane wzorowo dzisiaj już tym zwolennikiem nie jestem.
            Nie można takim ludziom jak Szełemej dawać władzy nad Policją i innymi jednostkami bo doprowadzi to do pełnej dyktatury.
            Widzieliście jego reakcje na argumenty powiatu. Facet nie znosi sprzeciwu i wytnie wszystkich którzy staną na jego drodze.
            Tak na marginesie pozdrawiam Panią Rosiak która jako jedyna stawia czoła temu Oszełemejowi. Powoli wyrasta kobieta na jedyną słuszną alternatywę w następnych wyborach prezydenckich. Mój głos już ma dzisiaj.
            • Gość: Albercik Re: Szełemej w PO IP: *.ssp.dialog.net.pl 12.12.11, 21:16
              Jeszcze więcej wyborców poparło samą PO w wyborach parlamentarnych więc nie udawajcie że rzeczywistość jest inna niż jest.
              Ludzie Was nie chcą.
              nie chcą aparatczyków z SLD.
              Chamów i wiochy WWS - wygładzonej lekko elokwentnym aczkolwiek mało inteligentnym Lubińskim.
              Nie chcą oszołomów z PIS - zakłamanego Partolika, bezjajecznego Sosińskiego, śmierdzącego Kuriaty i Zalewskiej co od twarzy ma tylko paskudniejszy charakter.

Po stronie PO też nie miód malina.
              Torbusik, Kołaczka i inni to nawet nie ma nad czym rąk załamywać. Tragedia.
              To prawda

Ale nie mataczcie prawdy. Szełemej czy w PO czy poza nią nadal wygra w każdych ogłoszonych wyborach.
              • Gość: ryż Re: Szełemej w PO IP: *.ssp.dialog.net.pl 12.12.11, 23:24
                sory ale już mnie nic nie zdziwi ze strony tego pana
    • Gość: pio Re: Szełemej w PO IP: *.centertel.pl 10.12.11, 21:42
      Ja pier.... Szełemej przystał do skompromitowanego PO, które zniszczyło wizerunek naszego miasta ??? Zero szacunku dla niego! Kawał ch..a, który wszystkich oszukał
      • Gość: ! Re: Szełemej w PO IP: *.ssp.dialog.net.pl 11.12.11, 20:08
        Romana to możecie w dupę POcałować, o ile on wam na to POzwoli :)
        • Gość: pio Re: Szełemej w PO IP: *.centertel.pl 11.12.11, 21:19
          Stefek przestań się burzyć... dalej na wolności?
          • Gość: Stasia Re: Szełemej w PO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.11, 21:30
            Stefanos wracaj do wodociągów ! trza robić porządki.
    • Gość: Janek Re: Szełemej w PO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.11, 21:40
      Romku , mogłeś chęć wstąpienia do PO ogłosić w kampanii wyborczej. Pewnikiem ze 20% wyborców miałbyś więcej, hehe cwany doktorku

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka