Dodaj do ulubionych

Spisek żarówkowy obejrzyjcie teraz na tvn CNBC

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.11, 11:41
Warto obejrzeć ja jestem w szoku !!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Gość Re: Spisek żarówkowy obejrzyjcie teraz na tvn CNB IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.11, 11:43
      technologie.gazeta.pl/internet/1,104530,10818630,Spisek_zarowkowy___czy_zyjemy_w_swiecie_zaprojektowanym.html
      • Gość: ! Re: Spisek żarówkowy obejrzyjcie teraz na tvn CNB IP: *.ssp.dialog.net.pl 17.12.11, 11:59
        Mam gdzieś unijne zalecenia. Mam w zapasie kilka żarówek, używanych w fotografii, o mocy 500 W. Ostatnio jedną wypróbowałem ... masakra.
        PS. Na rachunki za prąd stać mnie.
        • Gość: Gość Re: Spisek żarówkowy obejrzyjcie teraz na tvn CNB IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.11, 12:12
          Kolego nie obraz sie ale chyba nie przeczytales ze zrozumieniem lub zle dobejrzales albo nie zrozumiales o co chodzi. Mianowicie wszystko co produkuja odziez, telewizory, drukarki, zarowki itp z gory maja zalozona zywotnosc tak zeby gdy juz je splacimy na raty tu chodzi np o auta to sa juz do wymiany zeby nie napchac rynku a ciagle go zaopatrywac czyli np w telewizorach tych nowych sa chipy ktore po uplywie czasu spowoduja ze nasz tv przestanie dzialac. Pozdrawiam
          • Gość: ! H7 IP: *.ssp.dialog.net.pl 17.12.11, 12:20
            Gość portalu: Gość napisał(a):

> Kolego nie obraz sie ale chyba nie przeczytales ze zrozumieniem lub zle dobejrz
            > ales albo nie zrozumiales o co chodz

Nie obrażam się, bo prawdę mówiąc wcale nie oglądałem materiału. Zasugerowałem się jedynie żarówkami w tytule, stąd mój komentarz taki, a nie inny. Odnośnie żarówek, to pracuję w firmie, gdzie w samochodach służbowych żarówki typu H7 padają po dwóch, trzech tygodniach użytkowania. Czy pozostali użytkownicy pojazdów, którzy korzystają z H7 też mają takie problemy? Zwracam uwagę przede wszystkim na Narvę, bo właśnie żarówki tej firmy notorycznie się przepalają.
            • Gość: Gość Re: H7 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.11, 12:30
              I wlasnie o to chodzi w tym wszystki to jest specjalnie robione zeby uzytkownicy ktorzy korzystaja lub sa zmuszeni do korzystania z takich typow zarowek bo inne nie pasuja na bardzo czesta wymiane tych zarowek co powoduje sprzedaz danej firmy a kiedys wszystkie rzeczy mialy dluzszy czas uzytkowania ale teraz to sie po prostu nie oplaca
              • Gość: X file nie tylko żarówki IP: *.dynamic.chello.pl 17.12.11, 13:48
                Trzeba by trochę pkopać w necie, nie tylko chodzi o zmowę żarówkową.
                Taki spisek jest od lat nawet jeśli chodzi o samochody , czy sprzed agd/rtv.
                To sie nazywa postarzanie procesu technologicznego.
                Patrząc na auta wyprodukowane początek lat 90 do dziś mają sie nieżle,
                Czy dzisiejsze tyle wytrzymają?
                • Gość: Gość Re: nie tylko żarówki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.11, 14:54
                  Masz racje w 100 % to tez sie tyczy nawet odziezy niemal ze wszystkiego co kupujemy a zaczelo sie od produkcji zarowek w niemczech to jedna ze spraw poczatkowych
                  • Gość: Gość Re: nie tylko żarówki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.11, 15:13
                    Teraz wlasnie leci powtorka na Tvn CNBC Polecam warto
                    • chocholitan Re: nie tylko żarówki 17.12.11, 15:39
                      Ale pracować chcecie ?
                      To ci co produkuja pralki, TV i i inne goowna też chcą.
                      • Gość: ASD Do chocholita IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.11, 23:04
                        Niech się w usługach zatrudnią, najlepiej świadczonych właścicielom fabryk tego całego goowna. Można zostać pokojówką, ogrodnikiem, czyścicielem basenów, lokajem, kelnerem, kierowcą limuzyny, opiekunem kotów, psów, papug itp. .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka