Gość: ddd IP: *.sattom.pl 16.01.12, 11:24 Czy jest już w Wałbrzychu i Boguszowie jaki jest odbiór tv naziemnej cyfrowej. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tv Re: tv cyfrowa naziemna IP: *.ssp.dialog.net.pl 16.01.12, 15:59 Ja pier..... ile razy można się pytać. www.telewizja-cyfrowa.com/nadajniki.html www.polskacyfrowa.org/index.php?id=6 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dddd Re: tv cyfrowa naziemna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.12, 16:43 Jak masz robić łaskę to się nie udzielaj. Co za chamstwo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asd Re: tv cyfrowa naziemna IP: *.walbrzych.vectranet.pl 16.01.12, 16:47 dddd to raczej ty jesteś nieogarnięty! Ten temat był tu już kilka razy poruszany. Rusz palce i poszukaj ślęża. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tv Re: tv cyfrowa naziemna IP: *.ssp.dialog.net.pl 16.01.12, 16:51 Może jestem cham, ale trzeba być imbecylem żeby nie znaleść odpowiedzi na tak banalne pytanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Irokez Re: tv cyfrowa naziemna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.12, 20:07 A nie wystarczy napisać, że jest i nie ma? Bo prawda taka że jak ma się szczęście w totka to ma się sygnał. Wałbrzych Andersa, czy Bema brak odbioru, Boguszów Górna zero odbioru. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dddd Re: tv cyfrowa naziemna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.12, 23:02 Gość portalu: tv napisał(a): > Może jestem cham, ale trzeba być imbecylem żeby nie znaleść odpowiedzi na tak b > analne pytanie. Nie dość, że może cham, to jeszcze nieuk. Pisze się znaleźć, a nie znaleść. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Irokez Re: tv cyfrowa naziemna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.12, 20:10 Czytaj forum.emitel.pl/viewtopic.php?f=20&t=2253 Odpowiedz Link Zgłoś