Dodaj do ulubionych

Przepraszam

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.12, 16:19
z opóźnieniem, rzecz jasna, za różne głupie posty osobnika podpisującego się Antystenes przepraszam wszystkie osoby urażone,
zapewne był eee..e... niedysponowany.
Głosił niegdyś , że jest jeden Bóg, nauczał, iż jedynym szlachectwem jest cnota, której można się nauczyć i która nie wymaga niczego prócz siły moralnej – przejawia się w prostocie oraz pogardzie istniejących zwyczajó, że jest warunkiem koniecznym do osiągnięcia szczęścia.
Taki był Antystenes zanim Forum Wałbrzych zrobiło z niego padalca.
Jeszcze raz przepraszam.
Obserwuj wątek
    • Gość: wojtek Re: Przepraszam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.12, 09:24
      Przeprosiny przyjęte a teraz wy pierd alaj na saksy
    • Gość: Antystenes do podszywacza IP: *.walbrzych.vectranet.pl 21.01.12, 10:48
      Widać że paroma swoimi wpisami spędziłem Ci sen z powiek, a i poziom samozadowolenia też spadł.

Nie przepraszaj za mnie, bo i nie ma za co.

Widzę że na forum Wałbrzych panują dziwaczne ( a może dość powszechne?) obyczaje, stałe i dość hermetyczne grono dyżurnych opluwaczy i tych co mają wyłączność na wyrażanie opinii i racji (jedynie słusznych), nie toleruje "świeżaków".
      Dobre jest w tym jedno - parę osób zajrzało do Wikipedii, wiedzą zatem kim był i jakie poglądy wygłaszał Antystenes. Oczywiście wiedza ta jest podana w zsyntetyzowanej i lakonicznej formie - ale to i tak już coś :-)

Także proszę raz jeszcze nie prosić, nie przepraszać i w ogóle nie wypowiadać się w moim imieniu.

Dziękuję

• Gość: KLOSS Re: do podszywacza IP: *.webpack.hosteurope.de 21.01.12, 11:04
        A ja lubie jak Wytrych balaka po niemiecku.
        Er kann mit Verantwortung gut umgehen.
        • Gość: Wytrych Re: do podszywacza IP: *.pools.arcor-ip.net 21.01.12, 12:12
          Die Narren schwatzen viel,die Klugen schweigen still ! Paszol ty w kieretyny tumanie !
          • Gość: KLOSS Re: do podszywacza IP: *.webpack.hosteurope.de 21.01.12, 16:28
            Czyzby jednak miejscowy elegant z Mosiny ?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka