Gość: były bywalec IP: *.ip.netia.com.pl 27.01.12, 22:50 piwo w warce 8 zeta pojebało ich chyba do reszty !!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Mike Re: warka - piaskowa IP: *.dynamic.chello.pl 28.01.12, 00:34 Faktycznie drogo,ale tak jest specjalnie by ludzie kupowali więcej na metry :) metr ( 10 bro ) 50 parę zeta. wtedy bardziej się opłaca rzecz jasna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leon Re: warka - piaskowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.12, 11:09 jedyny normalny pub w mieście Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwertycjusz Re: warka - piaskowa IP: *.walbrzych.vectranet.pl 28.01.12, 11:12 A wiecie że jego szef radny A. Mielczarek głosował za zamknięciem szkół ?:D może bojkot haha :D p.s. żartuję sobie też jestem za jeżeli są nie rentowne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: torquemada Re: warka - piaskowa IP: *.play-internet.pl 28.01.12, 11:30 Rentowna była szkoła, w której nauczono cię pisowni "nie" z przymiotnikami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzys Re: warka - piaskowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.12, 13:00 Barmanka Emila ,- badz wkoncu mila ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki Re: warka - piaskowa IP: *.play-internet.pl 29.01.12, 18:19 Knajpka bardzo oki, jeden z bardziej porządnych lokali w W-chu. Jakby dawali jeszcze Tyskie byłoby luxior. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: warka - piaskowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.12, 21:23 Gość portalu: miki napisał(a): > Knajpka bardzo oki, jeden z bardziej porządnych lokali w W-chu. > Jakby dawali jeszcze Tyskie byłoby luxior. Warka czy Tyskie - nie ma różnicy. I to i to piwo z koncentratu z żółcią bydlęcą ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Heniu Re: warka - piaskowa IP: *.16.168.lan.EkoNet.info 30.01.12, 20:29 A właśnie, że Pani Emilia jest całkiem sympatyczna :) Z resztą w Warce wszyscy kelnerzy/Barmani są zazwyczaj sympatyczni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szyba Re: warka - piaskowa IP: *.dynamic.chello.pl 05.02.12, 17:19 Barmanka Emila jest bardzo miła! ;] A ta z kręgielni? Ma ktoś namiary? Fajna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xawier Re: warka - piaskowa IP: *.walbrzych.vectranet.pl 05.02.12, 17:32 Wczaoraj byłem w kręgielni i laseczka nieco nafochana Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: warka - piaskowa IP: *.dynamic.chello.pl 06.02.12, 15:27 Też byłem wczoraj, ale bardzo miła, mam tylko wrażenie, że za mało osób pracuje na kręgielni, potrzeba chyba więcej rąk na weekendy, bo laska wychodzi z siebie. Ma na imię Aga. Z Piaskowej jest, spoko dziewczyna i bardzo ładna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: warka - piaskowa IP: *.walbrzych.vectranet.pl 07.02.12, 00:33 Fakt, bardzo mało ludzi jest na kręgielni i może dlatego dziewczyna nie wyrabia bo nikt jej nie pomaga. Byłam tam w sobote, dziewczyna miała na głowie nie dość, że bar to jeszcze musiała zajmować się rozplątywaniem kręgli... Zdecydowanie powini jej dać rozgarniętą osobę, która jej pomoże. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michaś Re: warka - piaskowa IP: *.dynamic.chello.pl 06.02.12, 12:06 Czyżby mowa o Pani Agnieszce??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Biggg Re: warka - piaskowa IP: *.walbrzych.vectranet.pl 07.02.12, 00:35 Tak, a jakieś zastrzeżenia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: warka - piaskowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.12, 13:08 Potwierdzam Emilka ma zazwyczaj focha :) szkoda :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Johny Re: warka - piaskowa IP: *.opera-mini.net 06.02.12, 19:32 W Warce jest spoko.. Mozna sobie mecz poogladac i kelnerki fajne... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: warka - piaskowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.12, 19:07 Taki z niego radny , a zapomniał kim był i co robił Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koza Re: warka - piaskowa IP: *.205.29.58.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 29.01.12, 19:24 Ciekawe gdzie się teraz chłop przykleji . Myślę że Skoro np. Krzyżowski jest już wolny , Szpurek i Socha i to huhuhu razem stanowią zespół zgrany cztery trąbki i organy. Oczywiście dla i za ludźmi i aby żyło się lepiej jak pokazali na głosowaniu ze szkołąmi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyborca Re: warka - piaskowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.12, 20:46 Socha to dziedziczka po mamusi, najpierw wygodny taborecik w Towarzystwie Przyjaciół Dzieci (o zgrozo), fucha w sld a teraz radna . Kto to brzydactwo wybrał, mało tego jeżeli jest na rencie to znaczy, że chora to dlaczego pracuje w radzie i siedzi w związku wodociągów, może kolega i partyjny i szef TPD (dobrowolski) załatwił jej kolejną posadkę za niezłą kasę. Może ktoś z ZUSu zainteresuje się tą panią czy pobierając świadczenie rętowe może dodatkowo zarabiać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anonymous Re: warka - piaskowa IP: *.dynamic.chello.pl 31.01.12, 10:26 Ojj ludzie... Co wy za śmieci wypisujecie... po prostu w głowie się to nie mieści... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bartek Re: warka - piaskowa IP: *.dynamic.chello.pl 12.02.12, 14:15 Zgubiłem klucze wczoraj w Warce... jeżeli ktoś coś wie na ten temat proszę dać znać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 666 Re: warka - piaskowa IP: *.play-internet.pl 12.02.12, 20:42 To idz do warki i sie dzwiedz czy ktos znalazl.Oj oj a trzeba bylo tyle pic az sie film urwie Odpowiedz Link Zgłoś