Dodaj do ulubionych

warka - piaskowa

IP: *.ip.netia.com.pl 27.01.12, 22:50
piwo w warce 8 zeta pojebało ich chyba do reszty !!!!!!!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Mike Re: warka - piaskowa IP: *.dynamic.chello.pl 28.01.12, 00:34
      Faktycznie drogo,ale tak jest specjalnie by ludzie kupowali więcej na metry :)

metr ( 10 bro ) 50 parę zeta. wtedy bardziej się opłaca rzecz jasna.
      • Gość: leon Re: warka - piaskowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.12, 11:09
        jedyny normalny pub w mieście
    • Gość: qwertycjusz Re: warka - piaskowa IP: *.walbrzych.vectranet.pl 28.01.12, 11:12
      A wiecie że jego szef radny A. Mielczarek głosował za zamknięciem szkół ?:D może bojkot haha :D

p.s. żartuję sobie też jestem za jeżeli są nie rentowne.
      • Gość: torquemada Re: warka - piaskowa IP: *.play-internet.pl 28.01.12, 11:30
        Rentowna była szkoła, w której nauczono cię pisowni "nie" z przymiotnikami.
        • Gość: Krzys Re: warka - piaskowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.12, 13:00
          Barmanka Emila ,- badz wkoncu mila !
          • Gość: miki Re: warka - piaskowa IP: *.play-internet.pl 29.01.12, 18:19
            Knajpka bardzo oki, jeden z bardziej porządnych lokali w W-chu.
            Jakby dawali jeszcze Tyskie byłoby luxior.
            • Gość: M Re: warka - piaskowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.12, 21:23
              Gość portalu: miki napisał(a):

> Knajpka bardzo oki, jeden z bardziej porządnych lokali w W-chu.
              > Jakby dawali jeszcze Tyskie byłoby luxior.

Warka czy Tyskie - nie ma różnicy. I to i to piwo z koncentratu z żółcią bydlęcą ;)
          • Gość: Heniu Re: warka - piaskowa IP: *.16.168.lan.EkoNet.info 30.01.12, 20:29
            A właśnie, że Pani Emilia jest całkiem sympatyczna :) Z resztą w Warce wszyscy kelnerzy/Barmani są zazwyczaj sympatyczni.
          • Gość: szyba Re: warka - piaskowa IP: *.dynamic.chello.pl 05.02.12, 17:19
            Barmanka Emila jest bardzo miła! ;] A ta z kręgielni? Ma ktoś namiary? Fajna
            • Gość: Xawier Re: warka - piaskowa IP: *.walbrzych.vectranet.pl 05.02.12, 17:32
              Wczaoraj byłem w kręgielni i laseczka nieco nafochana
              • Gość: Marcin Re: warka - piaskowa IP: *.dynamic.chello.pl 06.02.12, 15:27
                Też byłem wczoraj, ale bardzo miła, mam tylko wrażenie, że za mało osób pracuje na kręgielni, potrzeba chyba więcej rąk na weekendy, bo laska wychodzi z siebie. Ma na imię Aga. Z Piaskowej jest, spoko dziewczyna i bardzo ładna.
                • Gość: Marta Re: warka - piaskowa IP: *.walbrzych.vectranet.pl 07.02.12, 00:33
                  Fakt, bardzo mało ludzi jest na kręgielni i może dlatego dziewczyna nie wyrabia bo nikt jej nie pomaga. Byłam tam w sobote, dziewczyna miała na głowie nie dość, że bar to jeszcze musiała zajmować się rozplątywaniem kręgli... Zdecydowanie powini jej dać rozgarniętą osobę, która jej pomoże.
            • Gość: Michaś Re: warka - piaskowa IP: *.dynamic.chello.pl 06.02.12, 12:06
              Czyżby mowa o Pani Agnieszce???
              • Gość: Biggg Re: warka - piaskowa IP: *.walbrzych.vectranet.pl 07.02.12, 00:35
                Tak, a jakieś zastrzeżenia?
            • Gość: Ola Re: warka - piaskowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.12, 13:08
              Potwierdzam Emilka ma zazwyczaj focha :) szkoda :(
          • Gość: Johny Re: warka - piaskowa IP: *.opera-mini.net 06.02.12, 19:32
            W Warce jest spoko.. Mozna sobie mecz poogladac i kelnerki fajne...
      • Gość: xx Re: warka - piaskowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.12, 19:07
        Taki z niego radny , a zapomniał kim był i co robił
        • Gość: koza Re: warka - piaskowa IP: *.205.29.58.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 29.01.12, 19:24
          Ciekawe gdzie się teraz chłop przykleji . Myślę że Skoro np. Krzyżowski jest już wolny , Szpurek i Socha i to huhuhu razem stanowią zespół zgrany cztery trąbki i organy. Oczywiście dla i za ludźmi i aby żyło się lepiej jak pokazali na głosowaniu ze szkołąmi.
          • Gość: wyborca Re: warka - piaskowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.12, 20:46
            Socha to dziedziczka po mamusi, najpierw wygodny taborecik w Towarzystwie Przyjaciół Dzieci (o zgrozo), fucha w sld a teraz radna . Kto to brzydactwo wybrał, mało tego jeżeli jest na rencie to znaczy, że chora to dlaczego pracuje w radzie i siedzi w związku wodociągów, może kolega i partyjny i szef TPD (dobrowolski) załatwił jej kolejną posadkę za niezłą kasę. Może ktoś z ZUSu zainteresuje się tą panią czy pobierając świadczenie rętowe może dodatkowo zarabiać?
        • Gość: Anonymous Re: warka - piaskowa IP: *.dynamic.chello.pl 31.01.12, 10:26
          Ojj ludzie... Co wy za śmieci wypisujecie... po prostu w głowie się to nie mieści...
    • Gość: Bartek Re: warka - piaskowa IP: *.dynamic.chello.pl 12.02.12, 14:15
      Zgubiłem klucze wczoraj w Warce... jeżeli ktoś coś wie na ten temat proszę dać znać.
      • Gość: 666 Re: warka - piaskowa IP: *.play-internet.pl 12.02.12, 20:42
        To idz do warki i sie dzwiedz czy ktos znalazl.Oj oj a trzeba bylo tyle pic az sie film urwie
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka