Gość: ciekawy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.12, 12:50 czy ktos kupi to moze do auta??jakie opinie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: b Re: transmiter IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.12, 13:11 Lepiej dopłac kolego do jakiegoś pionniera. Przerobiłem kilka transmiterów i każdy to mniejsza lub większa porażka. Dobre radio często nawet z seryjnych głośników wyciągnie dobry sound. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: transmiter IP: *.walbrzych.vectranet.pl 26.02.12, 13:44 mam transmiter, trochę lipa, szumy :/ rozmowy telefoniczne przez bluetooth -beznadziejna jakość, rozmawiajacy ponoc nie słyszą mnie za dobrze, rzadko używam, wole standardowe radio, chociaz czasem brakuje moich ulubionych kawalkow ale zawsze to jakas alternatywa jak nie masz na fajne radio do auta. Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klezmer Re: transmiter IP: 78.9.31.* 27.02.12, 12:51 ja używam, w samochodzie mam firmowe radio ze sterowaniem przy kierownicy, szkoda wymieniać. kupiłem transmiter na znanym portalu aukcyjnym, taki najtańszy, rzeczywiście był do bani - szumiał i trzeszczał, grał "płasko". teraz mam za ~70, gra nieźle, pamięta gdzie skończył ostatnio odtwarzać, indeksuje po tytule i po ID, obsługuje duże karty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d Re: transmiter IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.12, 15:00 jaki to model? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Irokez Re: transmiter IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.12, 22:06 Miałem taki na pilota z wbudowaną pamięcią 2GB i slotem na karty SD marki Manta. Lipa straszna. Szum w radiu, w ogóle radio ledwo łapało częstotliwość, trzeba było ręcznie wcelować. Najgorzej w trasie jak gdzieś na wybranej częstotliwości radio nadawało. Po tygodniu stwierdziłem, że wymieniam radio. Jak chcesz zachować oryginalne za wszelką cenę zastanów się (o ile masz możliwość podłączenia) nad cyfrową zmieniarką/emulatorem. Mi nie zależało na "za wszelką cenę" bo radio już i tak miałem kupione, tylko ramkę dokupiłem. Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś