Dodaj do ulubionych

NWW sukces, skces, sukces

IP: *.ssp.dialog.net.pl 01.03.12, 08:27
NWW po sukcesach w Wałbrzychu od marca w Świdnicy i Dzierżoniowie!
3 x S = Skandale- Sex-Sensacje . Władze tych miast nie mogą spać już spokojnie dziennikarze NWW będą patrzyć im na ręce.

Gratulacje dla całej redakcji !!!
pozdro dla Aldony ;)
Obserwuj wątek
    • Gość: jim Re: NWW sukces, skces, sukces IP: *.play-internet.pl 01.03.12, 08:39
      na nowym oddziale psychiatrycznym w naszym szpitalu chyba zaczęli przydzielać dostęp do internetu co lżejszym przypadkom
    • Gość: Robin Re: NWW sukces, skces, sukces IP: *.ssp.dialog.net.pl 01.03.12, 08:39
      Tonący brzytwy się łapie. W Wałbrzychu już nikt tego nie chce kupować to próbują w innych miastach, powodzenia ale i tam szybko się poznają, że to kolorowanka nienadającą się nawet do WC
      • Gość: Adam NWW ręcz rozpala ...w kominku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.12, 08:47
        • Gość: skandalistka Re: NWW ręcz rozpala ...w kominku IP: *.ssp.dialog.net.pl 01.03.12, 14:12
          Mamy wielki skandal w NWW , Możemy przeczytać jak to pochowali księdza na parkingu pod kościołem w Świebodzicach. Cena gazety to tylko 1zł ;) wiele fajnych tekstów, ja jestem zadowolona z tej lektury.
          • Gość: wyborca Re: NWW ręcz rozpala ...w kominku IP: *.ssp.dialog.net.pl 01.03.12, 17:19
            NWW nieodparcie kojarzy mi się z mezaliansem Wilda z Rosiakiem.
            • Gość: diagnosta Re: NWW ręcz rozpala ...w kominku IP: *.play-internet.pl 01.03.12, 20:24
              Anita i skandalistka to jedna i ta sama osoba
              pewnie Aldona albo jakaś jej cichodajna przyjaciółka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka