Dodaj do ulubionych

zdjecie panoramiczne

IP: *.walbrzych.vectranet.pl 02.03.12, 14:57
Witam potrzebuje zrobic zdjecie panoramiczne zebow gdzie w wałbrzychu mozna takie zrobic i ile to kosztuje...dzieki
Obserwuj wątek
    • Gość: M. Re: zdjecie panoramiczne IP: *.ssp.dialog.net.pl 02.03.12, 15:00
      U Osowskich na podzamczu ale nie znam kosztów.
      • Gość: 50 zał Re: zdjecie panoramiczne IP: *.dynamic.chello.pl 02.03.12, 18:37

50zł
        • Gość: Tosiewie Re: zdjecie panoramiczne IP: *.walbrzych.vectranet.pl 03.03.12, 20:16
          NZOZ Stomax - ul. Czerwonego Krzyża 4
          • Gość: wiem Re: zdjecie panoramiczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.12, 10:56
            najlepszy sprzet maja na piaskowej gorze,za przychodnia zdrwoia psychicznego jest nowo wyremontowany budynek- poradnia stomatologiczna, koszt 50 zl.
            • Gość: marcin Re: zdjecie panoramiczne IP: *.play-internet.pl 06.03.12, 16:09
              czy taki najlepszy? u swojej dentystki jak mi dała skierowanie na rtg spytałem gdzie iść je zrobić. usłyszałem, że najlepiej do Ossowskich - sprawdzone, zawsze dobrze wychodzi. Wspomniała, że w tej przychodni na Piaskowej Górze (jakieś A2 czy coś takiego) jest rentgen, ale że ona osobiście nie poleca, bo zdjęcia są wykonane niby to cyfrowo, ale ich jakoś "nie jest zadowalająca".

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka