arek354 14.06.04, 18:29 Był ktoś na tej imprezie? Może jakaś krótka relacja? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: antyk Re: Giełda Staroci - Rynek IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 14.06.04, 21:17 jak dla mnie było dość ciekawie - dopisali handlarze a zwolnienie z opłat za miejsce skusiło nawet okolicznych "znawców" do wystawienia czyszczonych wcześniej pastą do zębów "eksponatów". meble, obrazy, numizmatyka, filatelistyka, broń, pocztówki, mapy, odznaczenia i mnóstwo innych ciekawych dupereli. jak podają organizatorzy "Giełda Staroci będzie imprezą cyklicznie odbywającą się w Rynku od czerwca do listopada, w każdą drugą niedzielę miesiąca." www.twoje-sudety.pl/index.php?action=show&type=news&id=668 oby tak się stało - takie imprezy sprawiają, ze miasto żyje. acha - całości przeszkadzał "zespół" - beznadzieja kompletna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pazdzioch Re: Giełda Staroci - Rynek IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 06.10.04, 19:51 Gość portalu: antyk napisał(a): > jak podają organizatorzy "Giełda Staroci będzie imprezą cyklicznie odbywającą > się w Rynku od czerwca do listopada, w każdą drugą niedzielę miesiąca Już niebawem druga niedziela października... to już przedostatnia giełda w tym roku..... Odpowiedz Link Zgłoś
arek354 Re: Giełda Staroci - Rynek 06.10.04, 20:06 Gość portalu: antyk napisał(a): > "Giełda Staroci będzie imprezą cyklicznie odbywającą > się w Rynku od czerwca do listopada, w każdą drugą niedzielę miesiąca Na zimę można przenieść giełdę np. do OSIRu Odpowiedz Link Zgłoś
abcd17 Re: Giełda Staroci - Rynek 06.10.04, 21:11 arek354 napisał: > Na zimę można przenieść giełdę np. do OSIRu A w przyszłości do sal zrewitalizowanego obiektu "Kopalnia Thorez" :) Odpowiedz Link Zgłoś
arek354 Re: Giełda Staroci - Rynek 06.10.04, 21:13 abcd17 napisał: > Na zimę można przenieść giełdę np. do OSIRu > > A w przyszłości do sal zrewitalizowanego obiektu "Kopalnia Thorez" :) Do OSIRu jest lepszy dojazd .... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Justyna Re: Giełda Staroci - Rynek IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 07.10.04, 23:14 Byłam parę razy na tej giełdzie. Było nawet ciekawie.Co można tam znaleźć? Stare opbrazy , meble, stare zdjęcia Wałbrzycha. Najwięcej jest tam porcelany. Kiedyś znalazłam też XVIII wieczny wózek dziecięcy;). P.s. Najbardziej lubię oglądać tam meble. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dolnik Re: Giełda Staroci - Rynek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.04, 21:59 Byłem i ja na tej giełdzie. Zostałem zapytany przez jakiegoś sprzedającego gdzie może się wy...ć ? nie wiedziałem co miałem odpowiedzieć może ktoś podpowie. Odpowiedz Link Zgłoś
arek354 Re: Giełda Staroci - Rynek 10.10.04, 13:07 Właśnie wróciłem z giełdy staroci. Sporo wystawców, pogoda w miarę dopisała, chociaż w samym rynku dość przenikliwie wiało. Fontanna działa :) Odpowiedz Link Zgłoś