Dodaj do ulubionych

Zdaniem wałbrzyszan - referendum!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.12, 19:43
www.youtube.com/watch?v=qcHutZMKI2I&feature=youtu.be
Obserwuj wątek
    • Gość: telewidz Re: Zdaniem wałbrzyszan - referendum! IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.03.12, 21:35
      Że co niby te bełkotliwe wypowiedzi miałyby znaczyć? Zresztą referendum nie będzie. Założymy się?
      • Gość: do telewidza Re: Zdaniem wałbrzyszan - referendum! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.12, 21:53
        Nie zabieraj ch...e głosu bo szczujesz i obrażasz porządnych ludzi, kto dał ci do tego prawo, wracaj do ratusza i pakuj sie bo czas wyprowadzki sie zbliża. A tak wracając do pracy naszych radnych. Próbowałem spotkać się na dyżuże z radną sprytulą lub szpurem spotkać się na dyżuże w RWS Nowe MIasto i tu zong. Owi radni nie pełnią dyżuru w tej radzie bo nie są zainteresowani pomocą mieszkańcom Nowego Miasta. Nie można więc zgłosic im bolączki i sprawy w celu jej załatwienia. Ciekawe czy pamietaja co obiecywali przed wyborami. Zorganizowanie raz do roku festyniku za pieniądze sponsorów to nie działalność radnego.
        • Gość: telewidz Re: Zdaniem wałbrzyszan - referendum! IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.03.12, 22:02
          Może gdybyś bałwanie próbował spotkać ich na d y ż u r z e to by się udało? Obrońca szkół, hehe...
          • Gość: odp Re: Zdaniem wałbrzyszan - referendum! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.12, 22:10
            Bałwanem to ty ch...mie jesteś bo nie potrafisz bez ubliżania otworzyć ust, masz dobrych nauczycieli w PO. Czytaj ze zrozumieniem co napisałem, nie mają tam dużurów, bo nie chcą mają wyborców gdzieś. Jak chcesz sprawdić to zadzwoń i się dowiedz.
            • Gość: ovo Re: Zdaniem wałbrzyszan - referendum! IP: *.play-internet.pl 22.03.12, 22:18
              Spoko, telewidz wie co mówi. Mi wystarczą tylko obserwacje bezprawia rządzącego gangu aby nie być takim pewnym odbycia się referendum.
              A propos telewidza; równie gromko zapewnie by popierał Dzyngis -chana gdyby nas podbił:)))Taki już chazarski mental...
              • Gość: telewidz Re: Zdaniem wałbrzyszan - referendum! IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.03.12, 22:22
                Ovo, pomodliłeś się już z kibicami za wyklętych? Bóg - Honor - Ojczyzna!!! I Górnik Wałbrzych!!!
                • Gość: ... Re: Zdaniem wałbrzyszan - referendum! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.12, 22:37
                  Nie zwykłem ludziom ubliżać ale tobie się po prostu telewidzeniu nie da ty jesteś jak gnida na burku, którą trzeba szybko zgnieść żeby nie ukryła się w sierści. Jest taki jeden w po, który jak rozchyla swe usta to leje się z nich jad podobnie jest i u ciebie.
                  • Gość: Cholernik Re: Zdaniem wałbrzyszan - referendum! IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.03.12, 23:30
                    > eś jak gnida na burku, którą trzeba szybko zgnieść żeby nie ukryła się w sierśc

Gnida się nie ukryje geniuszu - to jajo wszy. Generalnie nieruchome.

Ktoś tu pisał, że z tak debilną opozycją to Szełemej będzie rządził ile chce.
                    I jak w to nie wierzyć?
                • Gość: ovo Re: Zdaniem wałbrzyszan - referendum! IP: *.play-internet.pl 22.03.12, 23:51
                  Odkuda ty polski jazyk znajesz ,telewidz, aaa? Gławnoje razwiewatielnoje uprawlienie dawało w polszie mnogo zadaczi, tak ty poduczijsia? Ili takoj , wot, nie ruskij laszek-gó...jed, rodinu-mat bezintieriesno prodawajet?
                  • Gość: cojest? Re: Zdaniem wałbrzyszan - referendum! IP: *.dynamic.chello.pl 22.03.12, 23:59
                    ovo , co jest ? Żaden translator nie łyka twojego tekstu.
                    • Gość: ovo Re: Zdaniem wałbrzyszan - referendum! IP: *.play-internet.pl 23.03.12, 07:34
                      Telewidz dobrze wie co to znaczy, na pisanie cyrylicą nie mam klawiatury:)))
                      • Gość: cojest Re: do ovo IP: *.dynamic.chello.pl 23.03.12, 10:08
                        Cмoтри ovo, a я имею.
                        Jesteś cieniutki.
                        • Gość: ovo Re: do ovo IP: *.play-internet.pl 23.03.12, 12:52
                          Heh, pewnikiem masz ruską klawiaturę do wysyłania raportów do Moskwy.
                          • Gość: telewidz Re: do ovo IP: *.ssp.dialog.net.pl 23.03.12, 13:25
                            Długo nie miałem pewności, ale dziś mam. Ovo jest bardziej jeb.n.ięty od Wytrycha. I prawie tak samo jak Jola-z-dialin.
          • walpurga Re: Zdaniem wałbrzyszan - referendum! 22.03.12, 22:50
            o fak!
            walpurga
            • Gość: ja Re: Zdaniem wałbrzyszan - referendum! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.12, 07:04
              Olejcie telewidza , szkoda czasu na odpisywanie mu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka