Dodaj do ulubionych

bieedny wałbrzych

IP: *.walbrzych.vectranet.pl 06.04.12, 19:52
zbieram na chlebek
Obserwuj wątek
    • Gość: do jana Re: bieedny wałbrzych IP: *.ip.netia.com.pl 06.04.12, 22:53
      to stań jutro pod realem i wystaw rękę 200 zł masz dniówki spokojnie
      • Gość: wałbrzyszanin Re: bieedny wałbrzych IP: *.dynamic.chello.pl 06.04.12, 23:01
        Wara od Reala. Ja tam jutro stoje.
        Pod tesco idzie moja żona a syn pod Auchan
        • Gość: jan Re: bieedny wałbrzych IP: *.walbrzych.vectranet.pl 06.04.12, 23:15
          dobre!!!!!!!!!!!!
          • Gość: eeeeeeeeee Re: bieedny wałbrzych IP: *.dynamic.chello.pl 06.04.12, 23:19
            Mianowicie co w tym dobrego ???????? Cieńkie.
    • Gość: biedny Re: bieedny wałbrzych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.12, 09:37
      Pracuje na pasazu w jednym z hipermarketow i codziennie mam widok na kasy. Biedny Walbrzych? Ludzie tak biadola ale srednia wartosc produktow w koszykach to 200/300zl. ;)
      • Gość: ..... Re: biedne nałogi IP: *.walbrzych.vectranet.pl 07.04.12, 10:58
        od których pochodzą walające się wszędzie opakowania po alkoholu i tytoniu, oni nie muszą oszczędzać na kasie i zdrowiu
        • Gość: do biednego Re: biedne nałogi IP: *.ip.netia.com.pl 07.04.12, 15:06
          o jeju a ile jest biadolenia żeby zarobić te 200 i 300 zł ojeju a ile jest biadolenia żeby je wydać i na co wydać o jeju jeju ojjoojj a wszytko takie drogie wydasz 2 lub 3 stówy i gó.wno kupiłeś ojejju ojjojj i pusto w koszyku ojjojj a kasy nie ma o jeju jeju ojjojj
          • Gość: głupiutki Re: biedne nałogi IP: *.walbrzych.vectranet.pl 07.04.12, 15:52
            dlaczego żeś biedny, boś uczciwy a dlaczegoż uczciwy, boś głupiutki\a ......

..........dlatego pierwszy miliom czeba ukraść...........

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka