Dodaj do ulubionych

zgadnijce kim jestem

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.12, 07:45
Mam 55lat z zawodu jestem historykiem ale kto by z tego wyżył. Jak miałem 33lata dostałem się do partii Kongres Liberalno Demokratyczny od tamtego czasu siedzę w Sejmie biorę marne 15tysięcy plus za dodatkowe funkcje 20tysięcy. Później chodziłem sobie po partiach Unia Demokratyczna Unia Wolności. Chciałem popływać założyłem Platformę i teraz rządzę krajem i robię co chcę mam odłożone marne 4miliony złotych i chce pracować do 67roku życia można , można więc do roboty-koty
Obserwuj wątek
    • radcom Re: zgadnijce kim jestem 28.04.12, 07:51
      Nikodem? Brachu kupę lat, pamiętasz jak napisałem ci maturę...

Pozdrawiam, radcom
    • Gość: ja wiem jesteś... IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 28.04.12, 08:01
      jestes zboczeńcem. Dymasz wszystkich - dzieci, dorosłych i starychy
    • Gość: Zak Re: zgadnijce kim jestem IP: *.pools.arcor-ip.net 28.04.12, 10:00
      Jestes pierwszym,ktoremu zasadzil bym kopa z cizemki !! :-))
    • Gość: księgowy jesteś nikim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.12, 10:10
      Gość portalu: aleks napisał(a):

> Mam 55lat.......mam odłożone marne 4m
      > iliony złotych

marne 4 bańki na waciki
      • Gość: jestem lepszy Praca czyni wolnym...po śmierci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.12, 10:40
        Mam 70 lat i doskonałe zdrowie. Poza łażeniem na pogrzeby coraz to młodszych znajomych oraz piciem, paleniem i dupczeniem, nic innego przez całe życie nie robiłem i nie robię.
        Dzięki reformie emerytalnej PO mam nadzieję pożegnać na cmentarzach jeszcze wielu z was.
    • Gość: aleks Re: zgadnijce kim jestem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.12, 08:04
      my name is donald... mcdonald

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka