Dodaj do ulubionych

Każdy niech obejrzy i zdecyduje!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.12, 11:24
czy warto iść na referendum:

www.youtube.com/watch?v=MhI5PpGn9MM&feature=youtu.be
Obserwuj wątek
    • Gość: styropian Re: Każdy niech obejrzy i zdecyduje! IP: *.dynamic.chello.pl 22.06.12, 12:03
      Obejrzałem i zadecydowałem - nie idę, nie warto.
      Brak na filmiku koryta do którego dążą organizatorzy referendum.
      Na moim grzbiecie już wyniosłem do władzy jednych takich, do dziś się nie mogę wyprostować.
      • Gość: oho Re: Każdy niech obejrzy i zdecyduje! IP: *.walbrzych.vectranet.pl 22.06.12, 13:19
        tez mnie nie przekonal, a tą zagrywką z referendum hańbicie demokracje, dlatego to nie wypali.
        • Gość: a to Re: Każdy niech obejrzy i zdecyduje! IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.06.12, 13:37
          Też nie idę na referendum bo to widać polityka referendalna, jest to zwykła prowokacja, oni walczą o stołki a nie o szkoły, reszta boi się o stołki w Starostwie.

Nowa władza będzie na pewno kierowana przez Rosiaków i Lubińskiego, będą blokowali grodzkość i inne inwestycje, dodatkowo wejdą nowi radni od Wilda i Ruchu Palikota i wtedy będziemy cierpieć.

Głupkowaty Wild chce postawić znak na drodze dojazdowej do zakładu haha dobre sobie, ciekawe jak on chce to zrobić skoro zakład jest legalnie i ma pozwolenie.
          To tak jak by ktoś sobie otworzył sklep meblowy ( też legalnie ) na Słowackiego , a głupkowaty Wild by postawił znak na Słowackiego zakazujący wjazdu ciężarówkom, i by powiedział niech sobie noszą meble na plecach hahah.

Dlatego nie idę na referendum polityczne
          • sol.77 Re: Każdy niech obejrzy i zdecyduje! 22.06.12, 13:41
            Gość portalu: a to napisał(a):

> Nowa władza będzie na pewno kierowana przez Rosiaków i Lubińskiego, będą blokow
            > ali grodzkość i inne inwestycje, dodatkowo wejdą nowi radni od Wilda i Ruchu Pa
            > likota i wtedy będziemy cierpieć.

Z pewnością nie Rosiak ,Nowak czy Lubiński ale ten /gorąco w to wierzę/ co poradzi sobie ze składowiskiem raz,dwa i ro.zpie.rdoli lokalne układziki.
            Dlatego raz jeszcze IDZIEMY na referendum .... !!!!!!!!!!!!
            Nie będę nikomu dawać mojej kasy za dłubanie w nosie i walenie w strusia.
            • Gość: czytajacy do sol.77 IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.06.12, 14:16
              I co radni wydadzą wyrok na Mokrzyckiego i wsadzą go do więzienia ? czy moze liczysz na to że Wild jako radny może wydać opinie że te substancje zagrażają i są niebezpieczne, gdzie Wild nie jest ekspertem w tej dziedzinie.

Albo może liczysz że nowa rada zbierze się na Placu Magistrackim i na podstawie tych filmików wyda wyrok prawomocny na Mokrzyckiego i da mu grzywnę do zapłaty i 20 lat wiezienia ?

To się grubo mylisz od tego są SĄDY , a od wydawania opinii czy to zagraża zdrowiu itd. są BIEGLI SĄDOWI a nie radni czy głupkowaty Wild.

Jest to typowa manipulacja Wilda i czysta gra polityczna z tymi filmami i w ogóle.
              • Gość: , Re: do sol.77 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.12, 15:02
                Masz rację czytający to para wodna. Gdyby głupota umiała latac to unosił byś sie z tą parą.
              • sol.77 Re: do sol.77 22.06.12, 15:06
                Gość portalu: czytajacy napisał(a):

> I co radni wydadzą wyrok na Mokrzyckiego i wsadzą go do więzienia ? czy moze
                > liczysz na to że Wild jako radny może wydać opinie że te substancje zagrażają i
                > są niebezpieczne, gdzie Wild nie jest ekspertem w tej dziedzinie.

Nie,nie liczę na to - liczę,że nowa rada jak i prezydent /mam nadzieję/ będą nas wałbrzyszan przynajmniej wspierać - nie tylko w kwestii składowiska ale i pozostałych problemów z którymi borykamy sie na co dzień /toć będą mieli płacone za to/ - jeżeli sie nie będą sprawdzać to niech to referendum posłuży jako ostrzeżenie dla następnych,którzy zechcieliby sie dostać na "stołki" i nic nie robić
                Tak mam nadzieję,że w końcu wałbrzyszanie się zmobilizują /naturalnie pod patronatem "przeciwnika" Mokrzyckiego / i Mobruk dostanie to na co zasługuje czyli kopa.
                AAA i coś mi sie przypomniało jeszcze - konstytucja zapewnia mi prawo do życia w czystym środowisku,a pożary na składowisku być może /brak pomiarów w czasie pożarów/ odbiera mi to prawo - jak i pozostałym wałbrzyszanom.
                to tyle w temacie.
                Czytający raz jeszcze nie pisz głupot.
    • Gość: zdecydowałem Re: Każdy niech obejrzy i zdecyduje! IP: 78.9.164.* 22.06.12, 15:06
      Nie ide na żadne referendum! dlaczego? powiem wprost. Nie chcę aby ktokolwiek związał ręce obecnemu prezydentowi. i dalej, dlaczego? bo jak dotąd nikt nie wykazywał aż takiego zaangażowania i determinacji jeśli chodzi o działanie na rzecz Wałbrzycha a efekty jako szary obywatel widać już gołym okiem. Radni jacy są, doskonale widzę i mimo wyraźniej słabości niektóych i tak nie będę brał udział w referendum. Przy nowych wyborach wyrażę swoje zdanie.
      Priorytetem dla wałbrzycha jest obecny prezioi takie są fakty. Nie zamierzam rzucać mu kłud pod nogi, nie po to go wybraliśmy!
      • Gość: Gosc Re: Każdy niech obejrzy i zdecyduje! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.12, 15:24
        NO JASNE NIE IDZIE...NIECH TA RADA .....POŻAL SIĘ BOŻE NADAL DECYDUJE JAK DECYDUJE...TYLKO ZA PARĘ LAT TO DOPIERO BĘDZIE PŁACZ I ZGRZYTANIE ZĘBÓW. TEN WAŁBRZYCH TO FAKTYCZNIE ZBIERANINA LEKKO TĘPYCH LUDZI, Z KTÓRYMI MOŻNA ZROBIĆ WSZYSTKO A ONI I TAK BĘDĄ SIEDZIEĆ I NARZEKAĆ I NIE ROBIĆ NIC!!!JAK WAM SIĘ PODOBA NASZ PREZYDENT OKI NIECH SOBIE RZĄDZI ALE NIE UWIERZĘ, ŻE KTOŚ MOŻE NAPISAĆ IŻ TA RADA JEST KOMPETENTNA!!! BO TO ŻENADA
        • Gość: Ja Re: Każdy niech obejrzy i zdecyduje! IP: *.play-internet.pl 22.06.12, 15:33
          NIE idziemy na referendum!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
          • Gość: rodzic Re: Każdy niech obejrzy i zdecyduje! IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.06.12, 15:49
            Rozbić ten klerykalno- komuszy układ !!!
            Referendum jest być może ostatnią szansą do normalności.
            POpaprańcy do Mobruku !
          • Gość: z Re: Każdy niech obejrzy i zdecyduje! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.12, 15:49
            mówi za siebie - MY idziemy
    • Gość: Reformator Re: Każdy niech obejrzy i zdecyduje! IP: *.play-internet.pl 22.06.12, 17:13
      Oczywiście głosowanie jest naszym obowiązkiem bo nie jesteśmy niewolnikami.

Aby referenda były skuteczne należy pobawić prawa głosu osoby nie mieszkające fakktycznie w Wałbrzychu i nie płacące podatku dochodowego czyli meneli i beneficjentów MOPS-u jako jednostki najgłupsze i podatne na manipulacje i nalewkowe prezenty przedwyborcze.

Temu co nie głosuje 2 razy pod rzad tez powinno być odbierane prawo do głosowania.
      • Gość: jhaa Re: Każdy niech obejrzy i zdecyduje! IP: *.adsl.inetia.pl 22.06.12, 17:45
        filmik ok brakuje zdjęć radnych bo to właśnie ich idę z rodziną odwołać na ReFEREndum
        pozdrawiam ;)
      • Gość: staruszek portier. Re: Każdy niech obejrzy i zdecyduje! IP: *.dynamic.chello.pl 22.06.12, 17:55
        Zawsze śmieszą mnie reformatorze takie typy jak ty, które uważają, że nigdy nie będą na dnie.
        Życzę ci z całego serca, żebyś kiedyś wylądował na garnuszku MOPS-u.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka