Gość: groza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.12, 11:24 czy warto iść na referendum: www.youtube.com/watch?v=MhI5PpGn9MM&feature=youtu.be Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: styropian Re: Każdy niech obejrzy i zdecyduje! IP: *.dynamic.chello.pl 22.06.12, 12:03 Obejrzałem i zadecydowałem - nie idę, nie warto. Brak na filmiku koryta do którego dążą organizatorzy referendum. Na moim grzbiecie już wyniosłem do władzy jednych takich, do dziś się nie mogę wyprostować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oho Re: Każdy niech obejrzy i zdecyduje! IP: *.walbrzych.vectranet.pl 22.06.12, 13:19 tez mnie nie przekonal, a tą zagrywką z referendum hańbicie demokracje, dlatego to nie wypali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a to Re: Każdy niech obejrzy i zdecyduje! IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.06.12, 13:37 Też nie idę na referendum bo to widać polityka referendalna, jest to zwykła prowokacja, oni walczą o stołki a nie o szkoły, reszta boi się o stołki w Starostwie. Nowa władza będzie na pewno kierowana przez Rosiaków i Lubińskiego, będą blokowali grodzkość i inne inwestycje, dodatkowo wejdą nowi radni od Wilda i Ruchu Palikota i wtedy będziemy cierpieć. Głupkowaty Wild chce postawić znak na drodze dojazdowej do zakładu haha dobre sobie, ciekawe jak on chce to zrobić skoro zakład jest legalnie i ma pozwolenie. To tak jak by ktoś sobie otworzył sklep meblowy ( też legalnie ) na Słowackiego , a głupkowaty Wild by postawił znak na Słowackiego zakazujący wjazdu ciężarówkom, i by powiedział niech sobie noszą meble na plecach hahah. Dlatego nie idę na referendum polityczne Odpowiedz Link Zgłoś
sol.77 Re: Każdy niech obejrzy i zdecyduje! 22.06.12, 13:41 Gość portalu: a to napisał(a): > Nowa władza będzie na pewno kierowana przez Rosiaków i Lubińskiego, będą blokow > ali grodzkość i inne inwestycje, dodatkowo wejdą nowi radni od Wilda i Ruchu Pa > likota i wtedy będziemy cierpieć. Z pewnością nie Rosiak ,Nowak czy Lubiński ale ten /gorąco w to wierzę/ co poradzi sobie ze składowiskiem raz,dwa i ro.zpie.rdoli lokalne układziki. Dlatego raz jeszcze IDZIEMY na referendum .... !!!!!!!!!!!! Nie będę nikomu dawać mojej kasy za dłubanie w nosie i walenie w strusia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czytajacy do sol.77 IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.06.12, 14:16 I co radni wydadzą wyrok na Mokrzyckiego i wsadzą go do więzienia ? czy moze liczysz na to że Wild jako radny może wydać opinie że te substancje zagrażają i są niebezpieczne, gdzie Wild nie jest ekspertem w tej dziedzinie. Albo może liczysz że nowa rada zbierze się na Placu Magistrackim i na podstawie tych filmików wyda wyrok prawomocny na Mokrzyckiego i da mu grzywnę do zapłaty i 20 lat wiezienia ? To się grubo mylisz od tego są SĄDY , a od wydawania opinii czy to zagraża zdrowiu itd. są BIEGLI SĄDOWI a nie radni czy głupkowaty Wild. Jest to typowa manipulacja Wilda i czysta gra polityczna z tymi filmami i w ogóle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: , Re: do sol.77 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.12, 15:02 Masz rację czytający to para wodna. Gdyby głupota umiała latac to unosił byś sie z tą parą. Odpowiedz Link Zgłoś
sol.77 Re: do sol.77 22.06.12, 15:06 Gość portalu: czytajacy napisał(a): > I co radni wydadzą wyrok na Mokrzyckiego i wsadzą go do więzienia ? czy moze > liczysz na to że Wild jako radny może wydać opinie że te substancje zagrażają i > są niebezpieczne, gdzie Wild nie jest ekspertem w tej dziedzinie. Nie,nie liczę na to - liczę,że nowa rada jak i prezydent /mam nadzieję/ będą nas wałbrzyszan przynajmniej wspierać - nie tylko w kwestii składowiska ale i pozostałych problemów z którymi borykamy sie na co dzień /toć będą mieli płacone za to/ - jeżeli sie nie będą sprawdzać to niech to referendum posłuży jako ostrzeżenie dla następnych,którzy zechcieliby sie dostać na "stołki" i nic nie robić Tak mam nadzieję,że w końcu wałbrzyszanie się zmobilizują /naturalnie pod patronatem "przeciwnika" Mokrzyckiego / i Mobruk dostanie to na co zasługuje czyli kopa. AAA i coś mi sie przypomniało jeszcze - konstytucja zapewnia mi prawo do życia w czystym środowisku,a pożary na składowisku być może /brak pomiarów w czasie pożarów/ odbiera mi to prawo - jak i pozostałym wałbrzyszanom. to tyle w temacie. Czytający raz jeszcze nie pisz głupot. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdecydowałem Re: Każdy niech obejrzy i zdecyduje! IP: 78.9.164.* 22.06.12, 15:06 Nie ide na żadne referendum! dlaczego? powiem wprost. Nie chcę aby ktokolwiek związał ręce obecnemu prezydentowi. i dalej, dlaczego? bo jak dotąd nikt nie wykazywał aż takiego zaangażowania i determinacji jeśli chodzi o działanie na rzecz Wałbrzycha a efekty jako szary obywatel widać już gołym okiem. Radni jacy są, doskonale widzę i mimo wyraźniej słabości niektóych i tak nie będę brał udział w referendum. Przy nowych wyborach wyrażę swoje zdanie. Priorytetem dla wałbrzycha jest obecny prezioi takie są fakty. Nie zamierzam rzucać mu kłud pod nogi, nie po to go wybraliśmy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc Re: Każdy niech obejrzy i zdecyduje! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.12, 15:24 NO JASNE NIE IDZIE...NIECH TA RADA .....POŻAL SIĘ BOŻE NADAL DECYDUJE JAK DECYDUJE...TYLKO ZA PARĘ LAT TO DOPIERO BĘDZIE PŁACZ I ZGRZYTANIE ZĘBÓW. TEN WAŁBRZYCH TO FAKTYCZNIE ZBIERANINA LEKKO TĘPYCH LUDZI, Z KTÓRYMI MOŻNA ZROBIĆ WSZYSTKO A ONI I TAK BĘDĄ SIEDZIEĆ I NARZEKAĆ I NIE ROBIĆ NIC!!!JAK WAM SIĘ PODOBA NASZ PREZYDENT OKI NIECH SOBIE RZĄDZI ALE NIE UWIERZĘ, ŻE KTOŚ MOŻE NAPISAĆ IŻ TA RADA JEST KOMPETENTNA!!! BO TO ŻENADA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Każdy niech obejrzy i zdecyduje! IP: *.play-internet.pl 22.06.12, 15:33 NIE idziemy na referendum!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rodzic Re: Każdy niech obejrzy i zdecyduje! IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.06.12, 15:49 Rozbić ten klerykalno- komuszy układ !!! Referendum jest być może ostatnią szansą do normalności. POpaprańcy do Mobruku ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z Re: Każdy niech obejrzy i zdecyduje! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.12, 15:49 mówi za siebie - MY idziemy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Reformator Re: Każdy niech obejrzy i zdecyduje! IP: *.play-internet.pl 22.06.12, 17:13 Oczywiście głosowanie jest naszym obowiązkiem bo nie jesteśmy niewolnikami. Aby referenda były skuteczne należy pobawić prawa głosu osoby nie mieszkające fakktycznie w Wałbrzychu i nie płacące podatku dochodowego czyli meneli i beneficjentów MOPS-u jako jednostki najgłupsze i podatne na manipulacje i nalewkowe prezenty przedwyborcze. Temu co nie głosuje 2 razy pod rzad tez powinno być odbierane prawo do głosowania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jhaa Re: Każdy niech obejrzy i zdecyduje! IP: *.adsl.inetia.pl 22.06.12, 17:45 filmik ok brakuje zdjęć radnych bo to właśnie ich idę z rodziną odwołać na ReFEREndum pozdrawiam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: staruszek portier. Re: Każdy niech obejrzy i zdecyduje! IP: *.dynamic.chello.pl 22.06.12, 17:55 Zawsze śmieszą mnie reformatorze takie typy jak ty, które uważają, że nigdy nie będą na dnie. Życzę ci z całego serca, żebyś kiedyś wylądował na garnuszku MOPS-u. Odpowiedz Link Zgłoś