Dodaj do ulubionych

Pedofilia wsród "gwiazd" wałbrzyskich i nie tylko

IP: *.xdsl.centertel.pl 22.07.12, 14:19
1.Przykład Romana Polańskiego co dupczył 14-stke - do tej pory scigana listem gonczym
2. Natalia Siwiec, która wyznaje :
"Prawdziwa miłość? To był chłopak, z którym zaczęłam się spotykać, gdy miałam 14 lat. On miał 23. Byliśmy ze sobą 4 lata. Nie skakałam z kwiatka na kwiatek. Jestem taka, że gdy się zakocham, to na długo.
Adama poznałam na boisku. Grał w kosza. Chodziłam oglądać, jak gra, i wyczekiwałam, aż mnie zauważy. No i udało się. Zaczęliśmy być ze sobą. Moi rodzice na początku nie mogli tego zaakceptować. Nie podobała się im duża różnica wieku. Ale to Adam był moją pierwszą miłością, z nim miałam pierwszy seks."
3. EDyta Nawr-a prezenterka, artystka Disco polo czy inne techno przepuszcone przez sentetyzato mowy i prezenterka w TV Wałbrzyskiej, o ktorej ktos napisał:
EDyta miała 15 lat a jej pierwsza wielka miłość 24, chodzili 3 lata ale cały czas mieszali jej rodzice,w końcu rozbili związek i znaleźli jej nowego chłopaka sportowca ED się buntowała i miała nie iść na studniówkę bo zabronili jej z tamtym, ale jak zobaczyła tego sportowca to się od razu zakochała i porzuciła tamtego który cierpiał już sam, bardzo tęsknił i skomlał za nią ale już jej to nie obchodziło. Tamten ją znienawidził że tak szybko jej przeszło i lansuje się z nowym, ale do tej pory jest dumny bo 3 lata był z EDEM która teraz jest sławna ale już wtedy się wyróżniała.ED na studiach zaczęła uczęszczać ze sportowcem do TV ZAMKOWA, spotkała tam swojego obecnego managera i rzuciła sportowca po dwóch latach. Za każdym razem mówiła że to jej jedyna życiowa miłość i choć z pierwszym tworzyła piękną parę, ze sportowcem też, to najbardziej kocha Przemka swojego manago...

czy co, EDyta tez byla dupczona od 14-15 roku zycia, a jesli tak to czy jest to przestepstwo jak u Polańskiego?

Obserwuj wątek
    • Gość: klomino Re: Pedofilia wsród "gwiazd" wałbrzyskich i nie t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.12, 17:55
      masz kompleks na punkcie edytki
      • Gość: Edi-Fredi Re: Pedofilia wsród "gwiazd" wałbrzyskich IP: *.xdsl.centertel.pl 22.07.12, 18:14
        no tak , ale co z przykazaniami Bożymi:
        Dziesięć przykazań Bożych:
        "Ja jestem Pan, twój Bóg, który cię wywiódł z ziemi egipskiej, z domu niewoli.
        ...
        VI. Nie cudzołóż.
        ...
        I co z przestrzeganiem prawa, bo wspołżycie z osobami nieletnimi jest karalne. Polanski do tej scigany za takie przestepstwo.
        • qwe33 Re: Pedofilia wsród "gwiazd" wałbrzyskich 22.07.12, 18:20
          Gość portalu: Edi-Fredi napisał(a):

> no tak , ale co z przykazaniami Bożymi:
          > VI. Nie cudzołóż.

A jak we własnym łożu...

> I co z przestrzeganiem prawa, bo wspołżycie z osobami nieletnimi jest karalne.
          > Polanski do tej scigany za takie przestepstwo.

Złóż doniesienie do prokuratury. Przecież to proste!
          Powiem więcej. Jeśli tego nie zrobisz, możesz "beknąć" za współudział!
          • Gość: Edi-Fredi Re: Pedofilia wsród "gwiazd" wałbrzyskich IP: *.xdsl.centertel.pl 22.07.12, 18:30
            ... troche wstydu i czystosci by sie przydalo w tym grzesznym swiecie
            nieprawdaz...?
            • Gość: przerażony Re: Pedofilia wsród "gwiazd" wałbrzyskich IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.07.12, 18:39
              Zły tytuł. Pedofilia wśród gwiazd to by była wtedy, gdyby np. Edzia uwiodła jakiegoś chłopczyka z podstawówki. W przypadku, gdy to ona była molestowana w tym wieku, pedofilem staje się jej amant. A jaki to z niego gwiazdor? Zna ktoś jego nazwisko?
              • Gość: Traa Natalia Siwiec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.12, 20:40
                Uwazaj bo ITI wpakowalo kupe kase w wypromowanie tej Natalii. Dziwne to, bo ta pani od lat jest znana w srodowisku pilkarskim jako panienka do towarzystwa, o czym ostatnio pisal byly prezes Gornika Zabrze, poza tym nie jest zbyt bystra i nie potrafi poprawnie powiedziec kilku zdan. Promuja ja nachalnie mimo niecheci miazdzacej wiekszosci internautow. Podobno juz teraz wartosc rynkowa tej "modelki" idzie w setki tysiecy zlotych....

www.press-service.com.pl/pl/firma/pressroom/informacje-prasowe/art240,mistrzowska-promocja-miss-euro-2012.html

• Gość: Grabarz Re: Natalia Siwiec IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.07.12, 21:18
                  Ona i tak umrze :)
                • Gość: gra półsłówek Re: Natalia Siwiec IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.07.12, 21:19
                  Larwa jak kuleczka
                  • Gość: haha Re: Natalia Siwiec IP: *.play-internet.pl 22.07.12, 22:04
                    Kasie Tusk wypromowali to i Siwiec moze byc gwiazda:-)
                    • Gość: chujozo Re: Natalia Siwiec IP: *.xdsl.centertel.pl 22.07.12, 22:09
                      siwiec robila mi loda, czy moj ch... jest teraz wart kupe kasy?
                      i kto go kupi, na razie nie sprzedaje ale ...kwestia ceny
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka