Gość: Edi-Fredi
IP: *.xdsl.centertel.pl
22.07.12, 14:19
1.Przykład Romana Polańskiego co dupczył 14-stke - do tej pory scigana listem gonczym
2. Natalia Siwiec, która wyznaje :
"Prawdziwa miłość? To był chłopak, z którym zaczęłam się spotykać, gdy miałam 14 lat. On miał 23. Byliśmy ze sobą 4 lata. Nie skakałam z kwiatka na kwiatek. Jestem taka, że gdy się zakocham, to na długo.
Adama poznałam na boisku. Grał w kosza. Chodziłam oglądać, jak gra, i wyczekiwałam, aż mnie zauważy. No i udało się. Zaczęliśmy być ze sobą. Moi rodzice na początku nie mogli tego zaakceptować. Nie podobała się im duża różnica wieku. Ale to Adam był moją pierwszą miłością, z nim miałam pierwszy seks."
3. EDyta Nawr-a prezenterka, artystka Disco polo czy inne techno przepuszcone przez sentetyzato mowy i prezenterka w TV Wałbrzyskiej, o ktorej ktos napisał:
EDyta miała 15 lat a jej pierwsza wielka miłość 24, chodzili 3 lata ale cały czas mieszali jej rodzice,w końcu rozbili związek i znaleźli jej nowego chłopaka sportowca ED się buntowała i miała nie iść na studniówkę bo zabronili jej z tamtym, ale jak zobaczyła tego sportowca to się od razu zakochała i porzuciła tamtego który cierpiał już sam, bardzo tęsknił i skomlał za nią ale już jej to nie obchodziło. Tamten ją znienawidził że tak szybko jej przeszło i lansuje się z nowym, ale do tej pory jest dumny bo 3 lata był z EDEM która teraz jest sławna ale już wtedy się wyróżniała.ED na studiach zaczęła uczęszczać ze sportowcem do TV ZAMKOWA, spotkała tam swojego obecnego managera i rzuciła sportowca po dwóch latach. Za każdym razem mówiła że to jej jedyna życiowa miłość i choć z pierwszym tworzyła piękną parę, ze sportowcem też, to najbardziej kocha Przemka swojego manago...
czy co, EDyta tez byla dupczona od 14-15 roku zycia, a jesli tak to czy jest to przestepstwo jak u Polańskiego?